Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان؛ دکتر اسحاق جهانگیری در مراسم افتتاح 1200 طرح اشتغالزایی روستایی در منطقه کوهشا احمدی شهرستان حاجی آباد، اظهار داشت: در 40 سال گذشته با وجود شرایط سخت جنگ و تحریم تلاش شد تا فقر و محرومیت از چهره کشور زدوده شود و حرکت نظام به سمتی باشد که صاحبان کشور در آن زندگی شرفتمندانه داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون اول رئیس جمهور با بیان این که امروز پشتوانه جمهوری اسلامی ایران در مناطق محروم است و مردم دردکشیده بیش از هر زمان از آرمان های انقلاب دفاع می کنند گفت: ما در هر مسئولیتی که هستیم باید بدانیم که از چه گذشته ای به این نقطه رسیده ایم و باید به آرمان هایی نظیر بهبود زندگی مردم وفادار باشیم، زیرا این مردم بودند که انقلاب و جنگ را پیروز کردند و شهید دادند.

دکتر جهانگیری با اشاره به تعبیر امام خمینی (ره) از جهاد سازندگی در اوایل انقلاب که فرمودند «جهاد سازندگی بذر انقلاب را در دل هر روستایی کاشته است»، گفت: آن بذرها امروز به نهال تنومندی تبدیل شده است، امروز نیز آن حرکت جهادی ادامه دارد و بخش قابل توجهی از روستاهای کشور از نعمت برق، جاده و سایر زیرساختها برخوردار شده اند و برنامه ریزی ها به سمتی است که همه روستاهایی که بالای 20 خانوار جمعیت دارد از نعمت گاز نیز برخوردار شوند.

معاون اول رئیس جمهور ادامه داد: وقتی مردم روستا احساس کنند که از همه امکانات و خدمات، کار و بهداشت برخوردار هستند انگیزه ای برای مهاجرت و ترک روستا ندارند و قطعاً به حاشیه نشینی در شهرهای بزرگ روی نخواهند آورد.

دکتر جهانگیری با افتتاح همزمان 1200 طرح اشتغالزایی در روستاهای سراسر کشور گفت: اعتبارات خوبی برای اشتغالزایی این طرح روستایی اختصاص یافته است. امروز در این منطقه محروم جوانانی صحبت کردند که فارغ التحصیل رشته های خوبی از دانشگاه های معتبر بودند اما حال که به منطقه خود بازگشته اند بیکار هستند، این شرایط، شرایط خوبی نیست. باید با همت مسئولان و حضور خود جوانان ساز و کارهایی اندیشیده شود تا اشتغال در همه نقاط کشور ایجاد شود، اگر امکانات زیربنایی وجود داشته باشد و کارهای تولیدی هم کلید بخورد قطعاًَ جوانان ما شغل آبرومند و درامد مکفی برای ادامه ز ندگی شرافتمندانه خواهند داشت.

معاون اول رئیس جمهور از استاندار، رئیس بنیاد مستضعفان و معاون توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری خواست تا با کمک یکدیگر و استفاده از همه ظرفیت ها، اقدامات لازم را برای احداث جاده ها و تأمین آب آشامیدنی سالم و بهداشتی در این منطقه محروم با سرعت بیشتری انجام دهند.

دکتر جهانگیری در ابتدای سخنان خود با اشاره به این که نام فامیلی او جهانگیری کوهشایی است گفت: من هیچ گاه در طول زندگی خود موفق به حضور در این منطقه نشده بودم و امروز از این که در جمع مردم منطقه کوهشا احمدی هستم خرسندم.

معاون اول رئیس جمهور با ذکر خاطره ای از وضعیت تحصیل خود در 50 سال پیش و زندگی دشوار مردم منطقه و کارگران معدن «آب دشت» گفت: وقتی انسان در این شرایط زندگی کرده با رگ و پوست خود درد محروم ترین اقشار مردم جامعه را حس و لمس می کند و می فهمد وقتی می گویند عده ای شرایط دشوار و سختی دارند یعنی چه بر آنها می رود.

دکتر جهانگیری با بیان این که امروز در این منطقه موفق به دیدار بستگان خود شده و عمویم را از نزدیک زیارت کردم و از این اتفاق خوشحالم گفت: هرمزگان از نظر توسعه روستایی جزو رتبه های آخر است و من قصدم از حضور در این منطقه انتقال این پیام است که وضعیت محرومیت در هرمزگان باید متحول شود.

معاون اول رئیس جمهور یکی از جهتگیری های اقتصاد مقاومتی را رفع محرومیت از کانون هایی که شدت محرومیت در آنها بالاست توصیف کرد و گفت: در منطقه قلعه گنج با همت مدیران و مردم اتفاقی رخ داد تا فقر و محرومیت از آنجا دور شود، امروز این اتفاق در منطقه کوهشا احمدی رخ داده است و امیدوارم ظرف دو سه سال آینده غبار محرومیت از منطقه برطرف شود چرا که اینجا استعداد و ظرفیت های بسیاری در حوزه کشاورزی و معدن وجود دارد.

دکتر جهانگیری تصریح کرد: معادن منطقه که نعمت خدادادی هستند باید توسط خود مردم احیا و به خوبی منابع آن استخراج شود تا در منطقه شاهد تحول، توسعه و اشتغالزایی باشیم. و در این زمینه باید وزارت صمت برنامه ریزی لازم را انجام دهد.

وی در پایان افزود: امیدوارم اگر در فرصتی دیگر در این منطقه حاضر شدم شاهد رونق کار و تلاش و فعالیت و خوشحالی و خرسندی مردم باشم.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اشتغال جمهوری اسلامی ایران حاشیه نشینی رئیس جمهور مهاجرت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۵۶۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آئین گرامیداشت روز شوراها در گناوه برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، امام جمعه بندر ریگ سه‌شنبه شب در این آئین با تبریک روز شوراها با بیان اینکه شوراهای شهر و روستا باید همواره صدای مردم باشند اظهار داشت: مردم از منتخبین خود در شوراها انتظار دارند که حقوق آنها را ار مسئولان پیگیری و مطالبه کنند.

حجت الاسلام علی مصلح افزود: رعایت زیست بوم منطقه ای در شهرسازی باید مدنظر و مورد توجه مسئولان در باشد و به معماری اسلامی ایرانی توجه شود.

وی گفت: در کارهایی که برای شهر و روستا انجام می شود پیوست فرهنگی نسبت به تمام ساخت و سازها باید رعایت شود و توجه به امور فرهنگی شهر نیز لازمه ساخت و ساز و آبادانی است.

وی بیان کرد:، زیباسازی و معماری یک وجه عمران و آبادانی است و وجه دیگر آن باید در مباحث و بخش های فرهنگی است که باید یاور ارگان های فرهنگی بود تا بتوان توسط این ارگان های فرهنگی مطالبات دیگر مردم را هم تحقق بخشید.

شوراها تجلی مردم سالاری اسلامی دینی هستند

امام جمعه بندر ریگ با بیان اینکه شوراها تجلی مردم سالاری اسلامی دینی هستند، گفت: در تمام جنبه های انقلاب اسلامی رکن مردم سالاری دیده می شود و یکی از ارکان آن شوراهای شهر و روستا هستند.

وی بیان کرد: منتخبین مردم در شوراهای شهر و روستا با نگاه مردم سالارانه و گفتمان مردمی و از دل مردم با مسئولان سخن گفته و مطالبه کنند و دعدغه حقوق را مردم داشته و بر این امر تداوم داشته باشند.

مسئولان نگاه ویژه ای به جایگاه شوراها داشته باشند

رئیس شورای اسلامی شهرستان گناوه در این آئین با تبریک روز شوراها با بیان اینکه یکی از رویدادهای بزرگ در نظام مقدس جمهوری اسلامی ۹ اردیبهشت، روز شورا ها است، اظهار داشت: شورای اسلامی که خلا آن در قبل از انقلاب احساس می شد با پیروزی انقلاب به فرمان امام راحل شکل گرفت تا مردم بتوانند در آینده و امورات و تصمیم های گرفته شده در شهر و روستاها خود دخیل باشند.

روح الله یگانه افزود: امام راحل (ره) نگاه ویژه ای به جایگاه شورا داشتند اما بعد از ایشان برخی از مسئولان این نگاه را به جایگاه شوراها نداشته اند.

وی گفت: شوراها حلقه اتصال میان مردم و دولت ها و بازوان توانمندی برای دستگاه‌های اجرایی در شهر و روستا هستند و اگر شوراها نبود به جرات می توان گفت که مسئولان در ارائه خدمات با مشکلاتنی زیادی روبرو می شدند.

وی بیان کرد: شوراها نقش مهمی در انتخابات و دعوت و حضور گسترده مردم پای صندوق های رای و نقش انکار ناپذیری در توسعه شهری و روستایی دارند.

رئیس شورای اسلامی شهرستان گناوه گفت: انتظار می رود مسئولان احترام و جایگاه شورا های اسلامی را آنگونه که شایسته است حفظ کنند و به جایگاه شوراها نگاه ویژه ای داشته باشند.

در پایان این آئین از رؤسا و اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستاهای گناوه و بندر ریگ تجلیل شد.

کد خبر 6093670

دیگر خبرها

  • ایران قوی مدیون خون شهدا
  • رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه سرگردان و متزلزل شدند
  • خدا را سپاسگزاریم که در جای جای نظام سخن از یاد خدا و عدالت و یاری مظلومان است/ مردم ایران اسلامی در صف اول حمایت از فلسطین بوده و هستند
  • آئین گرامیداشت روز شوراها در گناوه برگزار شد
  • کم‌توجهی به روستاها موجب حاشیه‌نشینی در شهرها می‌شود
  • دشمنان نظام و ملت ایران مرعوب تربیت یافتگان مکتب شهدا هستند
  • سپاه و ارتش بازوان قدرتمند نظام جمهوری اسلامی اند 
  • منصوری:‌ جمهوری اسلامی ایران در دوره اقتدار قرار داد
  • پیشرفت در کنترل نرخ بیکاری کشور/ تولید افزایش یافت
  • مرکز خدمات سرمایه‌گذاری استان با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد