Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر خبر گزاری برنا، احمد مسجدجامعی، در این دیدار با بیان اینکه باید به "فکر نشده‌ها" فکر کنیم، اظهار کرد: با شناسایی بخش‌های مغفول‌مانده می‌توان در هر حوزه‌ای به موفقیت دست یافت.

او کوشش وزارت ارتباطات و ستاد برگزاری جشنواره کودک آنلاین را مهم و بزرگ خواند و گفت: در حال حاضر مهم‌ترین مسئله این است که با علم به وجود ظرفیت بالا در حوزه کودک، چگونه باید از این ظرفیت استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسجد جامعی با اشاره به موفقیتی که در شبکه اختصاصی کودکان به دست آمده است، گفت: نکته مهم، لزوم شناخت بخش‌های مغفول حوزه‌های گوناگون است تا با پرداختن به آن‌ها، به تجربه‌های تازه‌ای در فرم و فضا برسیم.

او با اشاره به ماهیت نوین و قابل پیش بینی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پس از تغییر نام و گستره فعالیت خود، گفت:  از وقتی وزارت پست، تلگراف و تلفن به وزارت ارتباطات تبدیل شد پیش بینی می شد که این وزارتخانه به تولید محتوا ورود کند. این تلاش بسیار خوبی است؛ هرچند در حوزه سینمای کودک و نوجوان میزان تولید محتوا از نظر تعداد کم است اما بر سینمای ما اثرگذار بوده است و باید در نظر داشته باشیم حتی بزرگان سینمای ایران مانند عباس کیارستمی و مجید مجیدی هم کار خود را با حوزه کودک آغاز کرده‌اند.

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: امروز در حوزه کودک و نوجوان ساختارهای قاعده مندی داریم. باید به این نکته توجه کرد که نخستین تشکل ها همچون ناشران و نویسندگان و... در بخش کودک شکل گرفته و از سویی در حوزه های مختلف کودک ظرفیت های جهانی داریم. 

او گفت: پیوند وزارتخانه ها پیرامون موضوع کودک، پیوند مبارکی است؛ همچنین باید توجه داشت که اگر این جشنواره به دولت وابسته است به حدی این وابستگی کم باشد که به چشم نیاید.

 در ابتدای این دیدار، سید جمال هادیان دبیر جشنواره کودکآنلاین، گفت: به این نتیجه رسیدیم که این رویداد را برگزار کنیم تا افزون بر ایده هایی که در حوزه فیلم وجود دارد، ایده های سریال های اینترنتی را جمع آوری کنیم تا به مرحله تجاری برسد و بخشی از محتوای موردنیاز کودکان در فضای مجازی را فراهم کنیم.

دبیر جشنواره با اشاره به استقبال از جشنواره در حالی که فقط دو هفته از انتشار فراخوان این رویداد می گذرد، افزود: امیدواریم اهداف ما در این مقطع تحقق یابد.

همچنین علیرضا تابش مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی اظهار کرد: به نظر من این گروه جوان و خلاق و توانمند، متولی برپایی این جشنواره هستند و می توانند الگویی برای سایر رویداد های فرهنگی نوآورانه باشد.

او ادامه داد: این نوع نگاه به محیط وب که امروز غیر از فضای سرگرمی ساز، به محیطی برای آموزش کودکان بدل شده است، منجر به حساسیت و دغدغه مندی وزیر ارتباطات شده و کودکآنلاین نشان می دهد که وزارتخانه به دنبال کار در این حوزه مغفول مانده است. ما مصمم هستیم آنچه در توان داریم در اختیار جشنواره کودکآنلاین قرار دهیم و امیدوارم اتفاقات خوبی برای این جشنواره رخ دهد.

در ادامه حبیب ایل‌بیگی قائم مقام بنیاد سینمایی فارابی نیز تصریح کرد: درصد کمی از سینمای ایران سهم کودکان است و در بهترین حالت 10 فیلم کودک در کشور ساخته می شود که بسیاری از آنها شاید توان جذب کودکان را نداشته باشد؛ یکی از ویژگی های این جشنواره این است که ایده های خوب را حمایت می کند و این وجه جشنواره اتفاق بسیار خوبی است تا کمبود های تولید محتوا را جبران کند.

او با بیان اینکه هفته بعد ما در سالن فارابی در خدمت دست اندرکاران حوزه کودک هستیم، افزود: سریال های اینترنتی یکی از موضوعات جدید است که سینماگران چندان با آن آشنایی ندارند و باید زمینه شناخت وب سری را برای آنها به وجود آورد.

در این دیدار اعضای شورای سیاستگذاری و ستاد اجرایی جشنواره، در حضور مسجدجامعی به بیان دیدگاه ها، نقطه نظرات و گزارش عملکرد خود پرداختند.

 

خبرنگار: مژگان رسولی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کودک آنلاین فیلم کوتاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۷۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال

به گزارش خبرآنلاین، سه رسانه‌ بلژیکی در پی انجام مطالعاتی در این باره اعلام کردند از ۵۱ هزار و ۴۳۳ کودک مهاجر که بدون بستگان خود بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ به اروپا رفته‌اند، خبری نیست.

تخمین زده می‌شود که این کودکان ممکن است به دست گروه‌های جنایت سازمان یافته افتاده یا مجبور به کار شده باشند.

بیشترین تعداد کودکان بی سرپرست گمشده در ایتالیا با ۲۲ هزار و ۸۹۹ نفر ثبت شده است.

اتریش نیز با ۲۰ هزار و ۷۷ نفر و بلژیک نیز با ۲ هزار و ۲۴۱ کودک ناپدید شده در رده‌های بعدی قرار دارند.

با این حال تخمین زده می‌شود که تعداد واقعی، بسیار بیشتر باشد زیرا ۱۳ کشور از ۳۲ کشور اطلاعاتی را در محدوده تحقیق ارائه نکرده‌اند.

به گزارش آناتولی، «آخی لیون»، دبیرکل فدراسیون کودکان گمشده در اروپا، یک سازمان غیردولتی مستقر در بلژیک که در ۲۷ کشور اروپایی در مورد کودکان گم شده فعالیت می‌کند، تأکید کرد این ارقام نگران کننده است و گفت: افزایش تعداد گزارش‌های مربوط به ناپدید شدن «خردسالانِ بدون همراه» بسیار نگران کننده است.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901523

دیگر خبرها

  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • معرفی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک
  • اعضای شورای سیاستگذاری سی و ششمین جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • ماجراهای نوه آیت‌الله مدرس، معلم انشاء احمد مسجدجامعی
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • احمد مسجدجامعی: در اوایل انقلاب، بسیاری از مهم‌ترین مشاغل از جمله ریاست‌جمهوری، نخست‌وزیری و نمایندگی مجلس و استانداری بحق در اختیار معلمان بود/ از اقدامات نابخشودنی سال‌های اخیر، تغییر نام دانشگاه تربیت معلم است
  • هزاران کودک بی سرپرست و پناهجو در اروپا ناپدید شده اند
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال در اروپا