Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به آغاز برداشت گوجه فرنگی خارج از فصل از مزارع استان بوشهر گفت: پیش بینی می‌شود تا فروردین سال آینده ۶۰۰ هزار تن گوجه فرنگی از این مزارع برداشت شود. ۲۰ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۹ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

خسرو عمرانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در دشتستان با اشاره به اینکه یکی از ظرفیت‌های استان بوشهر در عرصه محصولات کشاورزی، تولید گوجه فرنگی خارج از فصل است اظهار داشت: اراضی  کشاورزی شش شهرستان استان بوشهر تحت پوشش  تولید گوجه فرنگی خارج از فصل است که در این راستا نقش مهم و موثری در تامین مایحتاج  جامعه در کشور دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از کشت گوجه فرنگی در 11 هزار و 300 هکتار اراضی کشاورزی استان بوشهر خبرداد و بیان کرد: در راستای ارائه الگو کشت برای مقابله با کم‌آبی اراضی تحت پوشش تولید گوجه فرنگی امسال نسبت به سال‌های قبل کاهش یافته و این در حالی است که راندمان تولید محصول افزایش یافته است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به آغاز برداشت محصول گوجه فرنگی در اراضی استان بوشهر خاطر نشان کرد: پیش بینی می‌شود 600 هزار تن گوجه فرنگی از این مزارع تا پایان فصل برداشت یعنی فروردین ماه سال آینده برداشت شود.

خسرو عمرانی با بیان اینکه شهرستان‌های دیر، دشتی و دشتستان بیشترین سطح زیر کشت گوجه فرنگی خارج از فصل را در استان بوشهر به خود اختصاص داده‌اند گفت: از 11 هزار و 300 هکتار اراضی کشت گوجه فرنگی، 2 هزار هکتار آن در دشتستان قرار دارد که پیش بینی تولید 125 هزار تن محصول می‌شود.

بوشهر| 60 هزار تن گوجه فرنگی خارج از فصل صادر شد 540 هزار تن گوجه فرنگی خارج از فصل در استان بوشهر برداشت می‌شود قیمت گوجه فرنگی در بازار استان بوشهر کاهش می‌یابد

وی با بیان اینکه استان بوشهر رتبه نخست تولید گوجه فرنگی خارج از فصل را در کشور دارد تصریح کرد: محصول برداشت شده علاوه بر صدور به بازارهای استان و مناطق مختلف کشور در صنایع فرآوری و تولید رب هم استفاده می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی استان از ممنوع شدن صادرات محصول گوجه فرنگی به کشورهای دیگر خبرداد و بیان کرد: در سال‌های قبل محصول گوجه فرنگی استان بوشهر به کشورهای دیگرصادر می‌شد که امسال صادرات این محصول ممنوع شده است.

عمرانی از اجرای طرح آبیاری نوین در اراضی کشاورزی تولید گوجه فرنگی استان خبرداد و افزود: تمام مزارع گوجه فرنگی استان بوشهر مجهز به سیستم آبیاری نوین  و تحت فشار است که این مهم سبب شده مصرف آب در این بخش کاهش یافته و راندمان آبی از 35  به 80 درصد افزایش یابد.

بر پایه این گزارش  با بررسی میدانی در زمینه قیمت گوجه فرنگی در استان بوشهر مشخص شد گوجه فرنگی درجه یک اکنون در مزارع استان بوشهر حدود هر کیلوگرم 2 هزار تومان به فروش می‌رسد و این در حالی است که قیمت گوجه فرنگی در بازار بوشهر بین 3 هزار تا 4 هزار تومان است.

انتهای پیام/ ت

R41363/P1336/S6,53/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۸۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با استفاده از روش علمی، موفق به تولید بیشتر توت فرنگی شدند.

آنها با راهنمایی‌های دکتر حدادی نژاد از اساتید این دانشگاه متوجه شدند برای افزایش تولید، اگر از مواد زیستی استفاده کنند این مواد می‌تواند نیاز گیاه را تامین کند و مقدار تولید بالا برود.

در این روش در دو مزرعه در بهنمیر با پوشش تونلی و پلاستیکی، هم آفت و هم علف هرز کمتر در تولید توت فرنگی استفاده می‌شود.

معاون مدیریت باغبانی جهاد کشاورزی مازندران از برداشت توت فرنگی در سطح ۱۷ هزار هکتار از مزارع استان مازندران خبر داد.

به گفته ملایی پیش بینی می‌شود ۱۷ هزار تن انواع توت فرنگی در این مزارع تولید و روانه بازار شود. مازندران در این زمینه رتبه دوم کشور را دارد.

وی با اشاره به تغییر کشت از سنتی به روش‌های نوین افزود: در روش‌های جدید، با استفاده از عملیات تقویت خاک و پوشش پلاستیکی، موجب زودرس کردن برداشت و کیفیت تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • اعضای بدن بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند اهدا شد
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • بانوی دشتستانی ناجی چند بیمار نیازمند به عضو شد
  • قیمت«گوجه فرنگی» از هفته آینده و «پیاز» از ماه آینده کاهش می‌یابد
  • بانوی دشتستانی به بیماران نیازمند به عضو حیاتی دوباره بخشیده شد
  • پیش بینی کشت ۶۰ هکتار از مزارع گوجه فرنگی استان قزوین با روش سایبان 
  • تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر