Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد علایی روز سه شنبه در دومین روز برپایی جشنواره فناوریهای آب در مشهد افزود: مدیران امور آب در مشهد تمام سیاستهای انقباضی را برای تامین آب این کلانشهر بکار بسته اند. برای مثال حداقل مصرف را برای شهر مشهد تعریف کرده اند و طرحی ارائه داده اند که بر اساس آن می بایست کشت در غرب مشهد فقط به شیوه گلخانه ای باشد اما از آنجا که نمی توانیم اقتصاد آب را تبیین و تعریف کنیم ناچار از انتقال آب از دریای عمان به مشهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: قیمت تمام شده کنونی هر مترمکعب آب شیرین در مشهد هزار و 500 تومان است در حالی که هم اینک هر مترمکعب همین آب به نرخ 500 تومان در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرد و این یعنی حاضر نیستیم اقتصاد آب را تعریف و رفتار مصرف کننده را مدیریت کنیم. به همین دلیل است که بخش خصوصی در زمینه تامین آب سرمایه گذاری نمی کند چون برایش سود ندارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی گفت: مخالفان طرح انتقال آب از دریای عمان به مشهد، بگویند که چگونه آب این کلانشهر را در سال 1400 با جمعیت حدود پنج میلیون نفر تامین کنیم.
وی افزود: در گذشته 70 درصد آب مورد نیاز کلانشهر مشهد از طریق ذخیره سد دوستی تامین می شد که هم اکنون به دلایل مختلف از جمله تغییر اقلیم و دخالتهای انسانی خارج از مرزها دیگر نمی توان روی سد دوستی حساب کرد. هفت ماه است که تمام تلاش خود را بکار بسته ایم تا تامین آب مشهد در سال آینده بدون اتکا به ذخیره سد دوستی مدیریت شود.
علایی ادامه داد: به عنوان یک کارشناس ارشد محیط زیست، با انتقال آب دریای عمان به مشهد مخالفم اما به عنوان مدیرعامل شرکت آب منطقه ای خراسان رضوی با این طرح موافق هستم.
1922/1858
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف بخش خصوصی خراسان رضوی سرمایه گذاری عمان محیط زیست منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۸۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آجیل، دیگر یک کالای لوکس نیست

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما،  مرکز خراسان رضوی،رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد با اشاره به افزایش آگاهی درباره مصرف آجیل گفت: در حال حاضر دیدگاه کشور ما در مورد آجیل و خشکبار از کالای سنتی و لوکس به کالای ضروری تغییر کرده است و دانش و آگاهی مردم در این مورد افزایش یافته و سلامت محصول برای همه مشخص است و فرهنگ مصرف تغییر کرده است.
سید جمال حسینی افزود:یکی از مهمترین مشکلات ما پایین بودن نرخ بهره وری در بخش کشاورزی است جهت ارتقای صنعت در بخش صادرات و مصرف داخلی دچار مشکلاتی هستیم، محصولات کشاورزی ما تجاری سازی نمی‌شود و سهولت در تجارت نداریم.
رئیس اتحادیه آجیل و خشکبار مشهد گفت: خراسان رضوی محصولات انحصاری زیادی نسبت به کل دنیا دارد و صنعت آجیل و خشکبار در حوزه فعالیت در بازار مقام دوم را در کشور دارد به طوری که در حال حاضر ۸۰۰ صنف دارای پروانه کسب در این حوزه در مشهد فعالیت می‌کند.

دیگر خبرها

  • پروژه‌های تامین آب مشهد وارد مدار می‌شوند
  • کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب
  • وارد مدار شدن خط انتقال مجتمع آبرسانی حسین زائری دشتی
  • طرح‌های تامین آب پایدار در شهر چاراویماق در حال اجرا است
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیروگاه شهید مفتح
  • حفر بیست حلقه چاه آب برای کرمان
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • آجیل، دیگر یک کالای لوکس نیست
  • طرح‌های مهم تأمین و انتقال آب به تهران در پیچ و خم اعتبارات
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌