Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی حق شناس در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره نشست روز گذشته که بین نمایندگان متولی دریایی 5 کشور حاشیه دریای خزر در تهران برگزار شد، اظهار داشت: نشست روز گذشته در راستای همسازی پروتکل ایمنی تردد در دریای خزر با حضور 5 کشور عضو برگزار شد که این موضوع بخشی از کنواسیون رژیم حقوقی دریایی خزر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تا کنون مقررات اعمال شده بر روی کشتی‌های در حال تردد در دریای خزر براساس کنوانسیون‌های آب‌های آزاد و مقررات ملی کشورها بوده است، گفت: کنواسیون‌های موجود در ارتباط با آب‌های آزاد نمی‌تواند درباره خزر صدق کند چراکه دریای خزر بسته است و جزو آب‌های آزاد محسوب نمی‌شود. از سوی دیگر کشورها نمی‌توانند مقررات ملی خودشان را درباره کشتی‌های کشورهای مختلف که از مسیرهای دریایی عبور می کنند اعمال کنند.         

معاون سازمان بنادر و دریانوردی افزود: مبنا برای 5 کشور حاشیه دریای خزر کنواسیون‌های دریایی جهان بوده اما روز گذشته چهارمین نشست با حضور 5 کشور عضو برای تصویب پروتکل ایمنی تردد در دریای خزر که بخشی از کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر محسوب می شود،  برگزار شد.   

حق شناس با بیان اینکه نبود قوانین و مقررات در این حوزه تا کنون منجر به ایجاد تنش در بین کشورهای حاشیه خزر نشده است، گفت: اگر کشتی هر یک از کشورهای حاشیه خزر در بنادر توقیف شده باشد به طور قطع توقیف فنی بوده است. تا کنون در خزر روابط تجاری به موضوع سیاسی تبدیل نشده چراکه همواره بحث های مطروحه،  تکنیکال بوده است.     

وی همچنین درباره دور بعدی مذاکرات کشورهای حاشیه خزر در خصوص کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر گفت: زمان و  تاریخ  انجام دور بعدی مذاکرات را وزارت امور خارجه اعلام  می‌کند.   

عضو هیات مدیره سازمان بنادر و دریانوردی همچنین درباره آخرین نتایج بررسی علت فوت کارکنان ایرانی کشتی نازمهر که اواخر مهر ماه اتفاق افتاد،  گفت: کمیته بررسی سوانح به موضوع فوت تعدادی از کارکنان کشتی نازمهر که از بندر قزاقستان راهی باکو بود،‌ ورود کرده و علت قطعی فوت کارکنان مسمویت بوده است.

وی ادامه داد: پزشکان قانونی کشورمان هم علت مرگ را مسمویت می‌دانند اما هنوز مشخص نیست که منشا مسمویت چه بوده است. به زودی نتایج بررسی کمیته سوانح در این باره اعلام خواهد شد.   

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کنوانسیون رژیم حقوقی دریای خزر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۹۷۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید از کشتی توقیف شده توسط سپاه / وزیر کشور: قوه قضائیه مسئول است

وزیر کشور گفت: مسئولیت رسیدگی به کشتی پرتغالی توقیف شده توسط سپاه با قوه قضاییه است    احمد وحیدی وزیر کشور در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره وضعیت کشتی پرتغالی توقیف شده گفت: مسئول رسیدگی به این پرونده قوه قضاییه است و تخلفی که در این زمینه صورت گرفته از این مسیر باید حل و فصل شود.    کشتی MCS Aries روز 24 فروردین با هلی‌برن و تخلیه نیروهای ویژه دریایی سپاه SNS روی عرشه آن توقیف شد   وی ادامه داد: شبکه های بیگانه در این باره شایعات زیادی درست می‌کنند.   گفتنی است یک فروند کشتی کانتینربر با نام «MCS Aries» توسط نیروهای ویژه دریایی سپاه SNSF با اجرای عملیات هلی‌برن و تخلیه نیرو روی عرشه کشتی در نزدیکی تنگه هرمز توقیف شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • انگلیس از وقوع ۲ انفجار در سواحل یمن خبر داد
  • آلبوم «عشق ناباور» به زودی منتشر می‌شود
  • نتایج دونده در امارات اهمیت نداشت/ حاشیه‌ها را دور می‌کنیم
  • توضیحات وزیر کشور درباره وضعیت کشتی توقیف شده
  • اختلال در عملیات دریای سرخ اتحادیه اروپا
  • خبر جدید از کشتی توقیف شده توسط سپاه در تنگه هرمز
  • خبر جدید از کشتی توقیف شده توسط سپاه / وزیر کشور: قوه قضائیه مسئول است
  • توضیح وزیر کشور درباره کشتی توقیف شده پرتغالی
  • وزیر کشور: مسئول رسیدگی به پرونده کشتی پرتغالی توقیف شده قوه قضاییه است
  • آیا امر به معروف ونهی از منکر به یک چالش سیاسی تبدیل شده است؟ + فیلم