Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، حمید ورناصری مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام در نشست هم‌اندیشی کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون درخصوص توزیع نهاده‌های دامی اظهار کرد: برای توزیع نهاده‌های دامی باید یک چارچوب مشخصی وجود داشته باشد و ما تاکنون تابع قوانین بوده‌ایم اما به تمام بخش‌هایی که در زمینه نهاده درخواست داشته‌اند اعم از تشکل‌ها، اتحادیه‌ها و اعضای اتحادیه‌ها نهاده دامی داده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پشتیبانی امور دام هم با اختصاص سهمیه کشوری به شبکه توزیع تعاون موافق است اما باید تفکیک استانی را به ما اعلام کنند تا سهمیه استانی ابلاغ شود. ما سعی می‌کنیم شبکه  توزیع تعاون را به ستاد تنظیم بازار معرفی کنیم تا شبکه را بپذیرند و با آن همکاری کنند. ما مذاکرات بسیاری را با تعاون داشته‌ایم و شبکه‌های توزیع آن باید با مشخصات دقیق ما معرفی شوند تا بتوانیم از آن برای توزیع گوشت، مرغ و تخم مرغ دربازار استفاده کنیم.

ورناصری در ادامه تصریح کرد: ما آمادگی حمایت از شبکه‌های توزیع تعاون را داریم اما برای تسهیل امور باید از تعاون نماینده‌ای در پشتیبانی امور دام حضور داشته باشد تا سرانجام مکاتبات مشخص شود و پیگیری روزانه را انجام دهد.

مدیرعامل پشتیبانی امور دام با اشاره به این نکته که کارخانجات امور دام قیمت خوراک دام را بسیار بیشتر از سهمیه‌ای که دریافت می‌کنند گذاشته‌اند اذعان داشت: اگر کارخانجات قرار باشد ذرت و سویا را از پشتیبانی امور دام بگیرند باید خوراک دام را با قیمت دولتی بفروشند در غیر این صورت نقص قانون محسوب می‌شود و دیگر سهمیه‌ای به کارخانجات تولید خوراک دام داده نخواهد شد.

وی با اشاره به دامدارانی که علوفه‌‌های سهمیه‌ای را با قیمت بالاتر به دلالان می‌فروشند تشریح کرد: دامداری که از 10 سال پیش سهمیه علوفه‌ای می‌گیرد دلیل نمی‌شود که دیگران آن را دریافت نکنند اما اگر دامداری تعطیل شده باشد سهمیه آن قطع خواهد شد. در این صورت اگر دامداری سهمیه دریافت می کند مطمئناً بخش تولید آن فعال است اما سهمیه را به دلالان می‌فروشد که این امر از حیطه اختیارات ما خارج است و نمی‌توانیم کنترلی بر تصمیمات دامداران بگیریم.

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تنظیم بازار خوراک کشاورزی گوشت نهاده دامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۰۹۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین شیرزاد مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: با اعطای نهاده مدت دار و عرضه بیش از یک میلیون تن نهاده با ارز ترجیحی و بهره‌گیری از مکانیزم استمهال شرکت پشتیبانی امور دام کشور خدمت مهمی به جامعه مرغداران کرده است، به‌گونه ای که عمده انبارهای مرغداران و زنجیره‌ها پر از نهاده است.

وی با تاکید بر اینکه با همه ظرفیتمان متعهد به خرید مرغ هستیم، افزود: شرکت با شیبی ۲۷ درصدی طی یک ماه گذشته به رکورد خرید روزانه ۱۰۰۰ تن مرغ رسیده است. البته خرید مرغ از اسفندماه آغاز شده بود و در ماه رمضان حدود ۱۷ هزار تن مازاد مرغ از استان‌ها خریداری شد.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: طی سه شب متوالی اخیر متوسط وزن مرغ‌ها در کشتارگاه‌ها بالای ۲ کیلو و ۹۰۰ گرم شده، بنابراین دیرکشتاری اتفاق افتاده چنانکه تا ۵۹ روزگی مرغ را نگه می‌دارند. پیامد این تاکتیک از سوی مرغداران افزایش ذخایر گوشت سفید در کشور است.

وی در ادامه افزود: شرکت پشتیبانی امور دام کشور امسال واردات گوشت مرغ را از دو ماه قبل در فراخوان و مناقصه‌های بین‌المللی متوقف کرده و با افتخار تکمیل و کهنه و نو شدن ذخایر استراتژیک مرغ کشور با تولید داخل صورت می‌گیرد.

این مقام مسؤول تاکید کرد: صنعت مرغداری نیاز به منابع مالی جدید، سرمایه در گردش مکفی و بیمه قیمت محصولات دارد و برای این منظور حتماً باید کریدورهای صادراتی فعال شود.

شیرزاد عنوان کرد: نیاز به تقویت کمی تعداد کشتارگاه‌ها و ارتقای کیفیت مدیریت صادرات مرغ در کشور داریم. صنعت مرغداری وارد یک کلاس جهانی جدید شده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور گفت: در حال حاضر همکاران شرکت و مدیران استانی بدون محدودیت به خرید بیش بود مرغ در استان‌ها مشغول هستند.

کد خبر 6089229 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه
  • آخرین وضعیت پرداخت مطالبات چایکاران/ آغاز چین بهاره از روزهای آینده
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • واکنش عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران/ رعیتی‌فرد: تورم ۱۲۶ درصد بالا رفت، حقوق ۱۱۹ درصد
  • خرید روزانه هزار تن مرغ از مرغداران داخلی
  • کاهش سهمیه سوخت تراکتورداران مهمترین دغدغه کشاورزان اسدآبادی
  • توزیع ۱۰۰۰ تن مرغ و گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در مازندران
  • توزیع بیش از ۳۵ میلیون لیتر مواد سوختی در بین روستائیان استان قزوین
  • توزیع یک هزار تن مرغ و گوشت قرمز تنظیم بازاری در مازندران
  • توزیع بیش از ۴۷ هزار تن آرد روستایی در بین روستائیان استان قزوین