Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایکنا؛ آئین تجلیل از ۲۲۵ دانش‌آموز برگزیده مرحله استانی سی‌‌و‌ششمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز شهرستان‌های استان تهران امروز سه‌شنبه، بیستم آذرماه در محل سالن همایش سجادیه آموزش و پرورش شهرستان بهارستان برپا شد. این برنامه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم توسط خلیفه‌لو، قاری دانش‌آموز آغاز و با سخنرانی کریمی، رئیس آموزش‌ و پرورش شهرستان بهارستان ادامه پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بقای آینده جمهوری اسلامی به دست قرآنیان است

کریمی در ابتدا از مسئولان، دانش‌آموزان و معلمان قرآنی تقدیر و تشکر کرد و گفت: جای مسئولانی که دغدغه قرآنی داشته باشند، در ادارات ما خالی است و این درحالی است که آینده قرآنی کشورمان به شدت نیازمند این چهره‌هاست و در آموزش و پروش آسیب‌های احتماعی با حضور شما قرآنیان کاهش پیدا خواهد کرد. لذا از شما دوستان خواهش می‌کنم هم در مدرسه و هم در محیط بیرون از مدرسه دغدغه فرهنگی آن محیط را داشته باشید؛ زیراکه شما به برکت قرآن نسبت به دیگران از آسیب‌های اجتماعی به دور بودید. بنابراین ضرورت فعالیت شما در این محیط‌ها بیشتر احساس می‌شود. بقای آینده جمهوری اسلامی به دست شماست و اگر دست روی دست بگذاریم، به جایی نخواهیم رسید. پس از پای نشینید.

هاشمی، معاون پرورشی آموزش‌وپرورش شهرستان‌های استان تهران در ادامه این آئین ضمن تبریک میلاد حضرت عبدالعظیم‌الحسنی(ع) اظهار کرد: حضور شما قرآنیان در این مکان، نشان دهنده اولویت کاری شماست که در مسائل گسترده آموزش و پرورش غالبٱ به دنبال اولویت‌ها هستیم و امیدواریم از امروز که در آستانه هفته قرآن و عترت قرار داریم، شاهد حمایت شما قرآنیان در طرح‌های مدرسه‌محور در مدارس شهرستان‌های تهران باشیم.

وی افزود: یکی از رهنمودهای قرآن و‌ عترت کشف استعداد است لذا از کارشناسان و مسئولان قرآنی درخواست دارم تا تمام تلاش خود را داشته باشند و در این زمینه بابرنامه‌تر و بهتر پیش بروند؛ زیراکه هدف ما از برنامه مسابقات قهرمان‌پروری نیست، بلکه این‌ها بهانه‌ایی است تا مروج قرآن باشیم.

هاشمی گفت: این خدمت‌گذاری برای قرآن زمانی محقق می‌شود که بتوانیم در سطح مدرسه که مبنای فعالیت‌های آموزش و پرورش است، بابرنامه‌تر کار کنیم؛ چراکه اگر در این مرحله خوب عمل کنیم، در سطح مسابقات نیز به هدف‌هایمان یعنی رسیدن به مرحله کشوری دانش‌آموزان نزدیک‌تر خواهیم شد‌.

معاون پرورشی آموزش‌وپرورش شهرستان‌های استان تهران بیان کرد: نگاه آموزش‌وپرورش برای فعالیت‌های قرآنی یک نگاه مبنایی و برخواسته از متن انقلاب است. همه می‌دانیم که این انقلاب در مکتب قرآن شکل گرفته و امام(ره) بزرگترین شاگرد این مکتب و مروج راستینی برای قرآن بودند. امروز در سند تحول بنیادی که سند مشخص کننده و بنای حرکت‌های آموزش و پرورش است، مسئله قرآن و تربیت دینی تعریف پیدا کرده است که شش زیرنظام مرتبط با این سند هم آماده شده و هم‌اکنون قابلیت اجرایی دارد.

وی تصریح کرد: نگاه اسلام به تربیت، تربیت انسان در بعدهای مختلف تربیتی بوده و آموزش و پرورش نیز مجری آن در مدارس است. نگاه اسلام به انسان تک‌بعدی نیست و انسان را موجودی اجتماعی و حل‌المسئله می‌داند. لذا انسانی که فقط یک بعد آن تکامل پیدا کرده باشد، مد نظر اسلام نیست. همچنان‌ که قرآن را کتاب زندگی و دارای برنامه و عترت را نیز نماد و الگوی این تربیت می‌دانیم. عترتی که تجسم یافته همین برنامه است و در همه ابعاد صاحب برنامه بودند.

سه وظیفه در برابر قرآن

هاشمی گفت: از سیاستگذاران خواستداریم تا کمک کنند در این زمینه کار کنیم و این برنامه‌ها را کیفی‌تر انجام دهیم‌ تا از زمانی که دانش‌آموز در سطح مدرسه کار انجام می‌دهد و تا زمانی که وارد منطقه می‌شود، همه رفتار و گفتارش قرآنی شود. همه ما سه وظیفه در برابر قرآن داریم که دو وظیفه یادگیری و تلاوت قرآن مقدمه‌ایی برای وظیفه سوم یعنی عمل به قرآن هستند. که با توکل به خداوند می‌توانیم قرآن را در خود متجلی کنیم و در این صورت به جامعه قرآنی نزدیک خواهیم شد‌.

سه‌ وظیفه‌ دانش‌آموزان

وی در پایان ضمن توصیه‌ابه دانش آموزان، گفت: وظیفه شما در مقابل این استعداد خدادادی دارای یک فرمولی است که مرحله اول آن شکر این نعمت و مرحله بعدی استقامت‌ ورزیدن و مرحله سوم مطالبه‌گری در جامعه است که شما به عنوان الگوهای دانش‌آموزی و فرهنگیان در بین جامعه باید این مطالبه را از مسئولان داشته باشید که برای فعالیت‌های قرآنی چه نوع برنامه‌هایی مورد توجه قرار می‌گیرد و چگونه این مهجوریت را می‌توانیم از قرآن برداریم؟. این مطالبه‌گری در حوزه‌های مختلف اجتماعی توصیه می‌شود و مهمترین بحث آن قرآن و عترت است که شما باید پرچم‌دار این حوزه باشید؛ چراکه شما در این زمینه به دانشی رسیده‌اید که می‌توانید دانش‌آموزان و معلمانی را که در کارهای غیر قرآنی غرق شده‌اند، به این راه بکشانید.

یادآور می‌شود، این رقابت‌ها در رشته‌های قرائت تحقیق، ترتیل و تقلیدی، تفسیر، هم‌خوانی، حفظ ویژه و عمومی و قصه‌گویی قرآن کریم، اذان، احکام و انشای نماز، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه و مداحی برگزار شد.

به گزارش ایکنا، در این آئین از حائزان رتبه‌های اول تا سوم مرحله استانی سی‌وششمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی و مسابقات فرهنگیان در سال ۹۶-۹۷ مناطق چهاردانگه، اسلامشهر، رباط کریم، بهارستان یک و دو، رباط کریم و شهریار، ملارد و شهر قدس تجلیل شد.

محمد صیدلو، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران، هاشمی، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران و بهمنش، رئیس اداره قرآن شهرستان‌های تهران از جمله مهمانان ویژه این مراسم بودند.

علاوه بر تجلیل از برگزیدگان و معلمان، اجرای گروه تواشیح نورالهدی،  پخش کلیپ و اجرای مسابقه از دیگر برنامه‌های این آئین بود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن گروه فعالیت های قرآنی سی وششمین دوره مسابقات قرآن و عترت ایکنا قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۱۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام ۱۹۸ کردستانی در آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن

بهرام مرادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن کریم همزمان با سراسر کشور در کردستان برگزار می‌شود.

وی افزود: این آزمون ۱۴ اردیبهشت ماه جاری در ۲ شهر سنندج و بانه برگزار خواهد شد.

وی یادآور شد: ۱۹۸ کردستانی برای شرکت در این آزمون تخصصی در سایت تلاوت سازمان دارالقرآن کریم ثبت نام کردند.

رئیس اداره برنامه‌ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی کردستان یادآور شد: از مجموع شرکت کنندگان ۱۶۴ نفر در حوزه سنندج و ۳۴ نفر نیز در شهرستان بانه در این آزمون قرآنی شرکت خواهند داشت.

مرادی با اشاره به اینکه امسال تعداد بانوان شرکت کننده بیش از آقایان بوده است، افزود: ۱۱۶ نفر از شرکت کنندگان را خواهران و ۸۲ نفر را برادران تشکیل می‌دهند.

وی تصریح کرد: از نوجوانان ۹ ساله تا قاریان بالای ۷۰ سال در این آزمون تخصصی شرکت دارند.

وی با اشاره به اینکه در این آزمون افراد روشندل و معلول نیز شرکت دارند، اضافه کرد: حضور چنین افرادی در آزمون‌های قرآنی بیانگر عزم و اراده آنها در یادگیری کلام الهی است.

رئیس اداره برنامه‌ریزی امور قرآنی تبلیغات اسلامی کردستان یادآور شد: آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن کریم به صورت کتبی برگزار می‌شود و شرکت کنندگان در صورت کسب نمره قبولی می‌توانند در مرحله شفاهی نیز شرکت کنند.

کد خبر 6086513

دیگر خبرها

  • مسابقات مرحله استانی قرآن، عترت و نماز در دیلم برگزار شد
  • رقابت قرآنی دانش آموزان شمال فارس در سرچهان
  • قرآن همه چیز ماست
  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در اشکنان
  • ثبت نام ۱۹۸ کردستانی در آزمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن
  • دعوت میزبان برنامه محفل برای تماشای مسابقه قرآنی‌ها
  • تجلیل از فعالان و عوامل برگزار کننده محفل قرآنی در ایلام
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • افتتاح پایگاه آموزش قرآنی مساجد در مسجد صاحب الزمان (ع) مشهد
  • تجلیل از قاریان و عوامل اجرایی جمع خوانی قرآن کریم در بروجرد