Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-30@14:30:03 GMT

راه‌های جبران کمبود اعتبارات موسسات قرآنی

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۱۲۳۶۰

راه‌های جبران کمبود اعتبارات موسسات قرآنی

به گزارش ایکنا از خراسان رضوی ﺍﺻﻐﺮ ﺍﻣﯿﺮﻧﯿﺎ دیروز، 19 آذر ماه، در دوره آموزشی توجیهی مبین که با حضور روسای گروه و کارشناسان قرآن و عترت استان‌ها در مجتمع فرهنگی اقامتی آفتاب ولایت برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مواردی که در این دوره از برگزاری طرح ها اتفاق افتاد، مشخص شدن جایگاه و ساختار قرآن و عترت در استان‌ها بود که از آن حالت بلاتکلیفی بیرون آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برنامه‌هایی که طراحی شده برای ما هدف نبوده بلکه وسیله ای است تا به اهداف متعالی برسیم، افزود: یکی دیگر از برنامه‌های ما افزایش ارتباط با سایر دستگاه‌ها بود چون منابع فرهنگی ما محدود بوده و معاونت قرآن و عترت نیز مجموعه ای تازه تاسیس است. اگر نتوانیم از هم افزایی و اعتبارات سایر دستگاه‌ها استفاده کنیم، به آن هدف متعالی نخواهیم رسید.

امیرنیا تصریح کرد: باید در نظر داشت که همه دستگاه‌های حکومت، زیرمجموعه نظام هستند؛ اگر بتوانیم از بخشی نگری دور شویم، قطعا می توان فعالیت های بسیار جدی و بزرگی صورت داد. یکی از مسایل مهم برای ما جریان‌سازی فعالیت‌های قرآنی است که برای این منظور بایستی بتوان از امکانات موسسات دولتی و مراکز دیگر استفاده کرد.

مدیر کل تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: یکی از آسیب‌هایی که در برگزاری مراسم های هفته قرآن و عترت وجود دارد، این است که افراد همه برنامه‌های خود را به نیمه دوم سال موکول می‌کنند؛ این در حالی است که می توان به راحتی برای سال 98، خصوصا در استان‌هایی که تورسیت پذیر هستند، برنامه ریزی کرد تا برنامه هایشان در نیمه اول سال باشد و از این طریق در همه فصول سال برنامه های مختلفی برگزار شود.

وی گفت: اگرچه عده‌ای از مدیران با محدودیت اعتبار مواجه هستند اما اگر به شکل متعهدانه عمل شود، به راحتی می‌توان بعضی برنامه‌ها را در طول سال برگزار کرد.

مدیر کل تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: در سال 95، 8 استان و در سال 96، 12 استان مجری برنامه های هفته قرآن و عترت بودند.

وی ادامه داد: برنامه‌های هفته قرآن و عترت برای ما مساله ای اصلی است. اگر سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها را به صورت عقلانی اجرایی کنیم، در نهایت با کمبود اعتبار مواجه نخواهیم شد. یکی دیگر از مشکلات ما این است که هنگامی برای راه اندازی یک موسسه با افراد توافق می کنیم، گردانندگان آن انتظار دارند بلافاصله اعتبار در اختیار آن‌ها قرار گیرد.

امیرنیا افزود: ما برای هفته قرآن و عترت سال آینده 4 الی 5 برنامه طراحی کردیم. اگر موسسات برای این هفته برنامه‌هایی پیشنهاد کنند، قطعا آن را در برنامه ریزی های خود قرار خواهیم داد. ما کاملا به این مساله واقف هستیم که محدودیت های اعتباری وجود دارد و برای این منظور تلاش می کنیم استان‌ها را جهت حمایت تقسیم بندی کنیم. البته موسسات قرآنی در استان ها نیز باید تلاش کنند با استفاده از منابع استانی در سطح بالاتر و یا پایین‌تر در همه شهرستان‌ها نمایشگاه قرآن و عترت را برگزار کنند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر موسسات بیشتر بر مساله قرائت اکتفا کرده اند؛ این در حالی است که باید به تدریج به سمت عمل به قرآن گام برداشت. در این راستا برگزاری مسابقات قرآن و نهج البلاغه یکی از اتفاقات خوبی است که با موافقت معاونت فرهنگی وزارت ارشاد صورت گرفت.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی فعالیت های قرآنی موسسات قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۲۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران:در حاشیه اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی که به میزبانی چالوس گفت: در این اجلاسیه در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت گرفت تا با ایجاد ساز و کار‌های مناسب، کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد را جبران کنیم.

سید عبدالله میرغیاثی با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است که با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده ، افزود: همه ما در برابر این سند به عنوان یک سند بالادستی مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکرد‌های تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را بر اساس این سند پیش ببریم.

میرغیاثی با بیان اینکه مازندران استانی حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالاست، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحد‌های مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

وی ادامه داد: اولین گامی که در استان و در راستای سند تحول برداشتیم این که تلاش شد، در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحد‌های دانشگاهی را برای یک بار به عنوان تشکیل هیأت رئیسه داشته باشیم و با رؤسای واحد‌های دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار کنیم.

میرغیاثی تصریح کرد: ما بر اساس ظرفیت هر یک از واحد‌های دانشگاهی برنامه ریزی داریم تا بتوانیم وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران را به درجه مطلوب و مقبول برسانیم.

وی همچنین درباره اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی با اشاره به برگزاری این اجلاسیه به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی،خاطرنشان کرد: در این اجلاسیه بحث اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی بعنوان ضرورت مورد بررسی قرار گرفت ، زیرا در جامعه‌ای که در آن علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

دیگر خبرها

  • رقابت دانش آموزان البرزی در مسابقات قرآن و عترت
  • مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزان مقطع ابتدایی شهرستان بیضا
  • ثبت نام چهارمین دوره حفظ قرآن کریم دختران در آذربایجان شرقی
  • ضرورت جبران کمبود دانشجو در دانشگاه آزاد
  • راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • زندگی با آیه ها یک فعالیت هم افزا با حضور دستگاه های مختلف بود
  • شهرداری ارومیه از اعتبارات ملی محروم مانده است
  • برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت و نماز به میزبانی شهر کهک
  • ثبت‌نام لیگ قرآنی «ضحی» در گیلان آغاز شد