Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@03:50:49 GMT

کاهش جرائم حقوقی در ایلام‌

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۱۳۰۱۹

معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ایلام گفت: موفقیت در کاهش جرائم نیازمند تقویت حس همکاری در آحاد جامعه و تبدیل آن به وظیفه‌ای همگانی است.

‌به گزارش ایسنا، ‌«عبدالوهاب بخشنده» در نشست خبری اظهار کرد: یکی از شاخص‌های جوامع در حال توسعه پیشگیری از  وقوع جرم و حفظ آرامش روانی جامعه است و برخورد قضایی آن گونه که باید کارساز نیست و در این عرصه نیز باید به دنبال تحقق علاج واقعه قبل از  وقوع  باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اصلاح مجرم با بهره‌گیری از اقدامات فرهنگی، قضایی و برنامه‌ریزی‌های لازم را در کاهش جرم تاثیر گذار دانست و تصریح کرد: در حوزه جرائم کیفری در 6 ماهه‌ی دوم سال 96 نسبت به 6 ماهه‌ی اول امسال در استان ایلام، سرقت مستوجب تعزیر 5.2 افزایش ، ضرب و جرح عمدی 5.4 کاهش ، توهین به اشخاص عادی 5.6 کاهش و ایراد صمه بدنی 6 درصد افزایش یافته است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام ادامه داد: در این بازه زمانی تهدیدات 2.4 افزایش، تخریب 7 درصد افزایش‌، کلاهبرداری 7.2 درصد‌، تصرف عدوانی 13.9 ، افترا 3.7 و مزاحمت تلفنی 20درصد کاهش داشته است.

بخشنده با بیان اینکه این معاونت در بازه‌ی زمانی یاد شده ‌در حوزه کاهش جرائم حقوقی موفق‌تر عمل کرده است، تصریح کرد: ‌موفقیت در کاهش جرائم نیازمند تقویت حس همکاری در آحاد جامعه و تبدیل آن به وظیفه‌ای همگانی است.

وی از اجرای 40 برنامه‌ی مصوب در حوزه‌های مشارکت‌های مردمی، قضایی و فرهنگی و اطلاع‌رسانی خبر داد و تصریح کرد: تشکیل کارگروه‌های شورای مشورتی خانواده در حوزه طلاق منجر به ‌سازش در 24 درصد از پرونده‌ها شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام تصریح کرد: بازرسی از مراکز مشاوره خانواده، نظارت بر اجرای پروژه نماد، تشکیل شورای پیشگیری شهرستان‌ها از جمله کارهای انجام گرفته در این زمینه بوده است.

بخشنده با اشاره به تشکیل سامانه گزارش‌های مردمی (سجام) ، ادامه داد: این سامانه مردمی تاکنون حدود 500 عضو دارد و گزارش‌های خوبی از طرف مردم داده می‌شود که عمده‌ی این گزارش‌ها درباره‌ی تخریب محیط زیست، فساد اداری و زمین‌خواری است.

وی از برگزاری 18 کارگاه پیشگیری ازخشونت خبر داد و گفت: 28 کارگاه برای دانشجویان و سربازان با موضوع مدیریت رفتار برگزار شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان ایلام برگزاری دوره‌های خودشناسی با موضوع هجرت و مهاجر برای زندانیان در قالب 12 کارگاه را از دیگر اقدامات انجام شده عنوان کرد.

بخشنده گفت: کاهش جرم در جامعه مستلزم هم‌افزایی همه‌ی ارکان است و در شهری مانند ایلام موضوع مدیریت شهری در این زمینه بسیار تاثیرگذار است که خوشبختانه شهردار ایلام در این زمینه آمادگی لازم را برای همکاری دارد و امیدوایم این هم‌افزایی‌ها سرعت گیرد.

وی تعامل رسانه‌ها را در این زمینه تاثیرگذار دانست و ابراز امیدواری کرد شاهد همکاری بیشتر صدا و سیمای مرکز ایلام در این زمینه باشیم.  


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جرائم حقوقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۳۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری مانور آمادگی و پیشگیری از خطرات احتمالی وقوع حوادث غیرمترقبه طبیعی

افشین یگانه مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با بیان اینکه اولین جلسه مانور دور میزی در جهت توجیه وظایف دستگاه‌های مختلف به هنگام وقوع حوادث غیرمترقبه طبیعی و واکنش مناسب بعد از وقوع این حوادث برگزار شد، گفت : با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته احتمالاً این مانور طی نیمه دوم خردادماه سال جاری برگزار می‌شود.

وی با اشاره به وقوع حوادث طبیعی غیر مترقبه خصوصاً زلزله و سیل در این استان طی سنوات گذشته، افزود: یکی از موارد مهم و حائز اهمیت در زمان وقوع حوادث اینچنینی آمادگی کامل و بهترین واکنش دستگاه‌های خدمات رسان است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه توضیح داد: آمادگی برای هر نوع حادثه غیر مترقبه‌ای نیازمند این است که دستگاه‌ها از قبل عکس‌العمل درست و به موقع را بدانند و در زمان وقوع آن را اجرا و از بلاتکلیفی و موازی کاری پرهیز کنند که آن هم با برگزاری مانور‌های تمرینی امکان پذیر خواهد بود.

یگانه گفت: در این راستا بزودی مانوری با پیش فرض وقوع یک زلزله مهیب در سطح استان کرمانشاه برگزار خواهد شد و در این مانور قرار است دستگاه‌های خدمات رسان نسبت به مأموریت‌های محوله اقدام کنند.

وی با بیان اینکه این مانور متفاوت با مانور‌های قبلی است، تصریح کرد: بر خلاف مانور‌های قبلی این مانور در بافت فرسوده و در مرکز شهر کرمانشاه به صورت ترکیبی برگزار می‌شود.

یگانه به دلایل برگزاری این مانور در بافت فرسوده کرمانشاه اشاره کرد و افزود: یکی از این دلایل مشارکت دادن ساکنان محلات صعب‌العبور و فرسوده است تا در زمان وقوع حوادث غیرمترقبه با واکنش و پاسخ صحیح به حادثه آشنا شده و نیز بهترین همکاری را با دستگاه‌های خدماتی و امدادی داشته باشند.

به گفته وی، دومین دلیلی که این مانور در بافت فرسوده برگزار می‌شود این است که مردم عیناً مشاهده کنند در زمان وقوع حادثه به دلیل باریک بودن مسیر‌ها و کوچه‌های این محلات امکان امدادرسانی خودرو‌های آتش‌نشانی و امدادی وجود ندارد بنابراین جهت نوسازی و مقاوم سازی منازل خود اقدام کرده و در این راستا می‌توانند از بسته‌های تشویقی نوسازی بافت فرسوده استفاده کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به اینکه بخش عمده شهر کرمانشاه در بافت فرسوده قرار دارد، لذا اهمیت برگزاری این مانور در محلات قدیمی مرکز شهر دوچندان است.

یگانه تاکید کرد: در این مانور همه دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان مشارکت خواهند داشت و قبل از برگزاری نیز جهت جلوگیری از استنباط اشتباه مردم و هراس احتمالی ساکنان و رهگذران از قبل اطلاع رسانی‌های گسترده به مردم خواهد شد.

وی تاکید کرد: هنوز زمان دقیق برگزاری این مانور مشخص نیست، اما تلاش می‌شود این مانور در روز تعطیل که امکان مشارکت حداکثری مردم وجود دارد، برگزار شود.

یگانه هدف از برگزاری این مانور را شناسایی نقاط ضعف خدمات رسانی و رفع آن دانست تا در زمان وقوع حوادث احتمالی با در نظر گرفتن همه جوانب بهترین عملکرد را داشته باشیم.

وی گفت: یکی دیگری از اهداف برگزاری این مانور ارزیابی دستگاه‌های خدمات رسان توسط تیم ارزیاب مدیریت بحران کرمانشاه است که معیار‌هایی از قبیل مدت زمان رسیدن به محل حادثه، برخورد و نوع عکس‌العمل، مجهز بودن به امکانات مورد نیاز و… بررسی و نقاط قوت و ضعف هر دستگاه شناسایی شده و نقاط ضعف را در جهت رفع آن به دستگاه مربوطه اعلام خواهد کرد.

یگانه افزود: در این مانور اقداماتی شامل شناسایی مکان امن در محله و اسکان اضطراری مردم در آنجا، ارائه خدمات درمانی اورژانسی و پیش بیمارستانی به مصدومین، بیرون کشاندن اجساد از زیر آوار و کفن و دفن این اجساد تمرین خواهد شد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • بررسی علل مهاجرت و پیامدهای آن در همایش ملی مراکز مشاوره و سبک زندگی
  • برگزاری مانور آمادگی و پیشگیری از خطرات احتمالی وقوع حوادث غیرمترقبه طبیعی
  • بررسی علل وقوع حوادث غیرمترقبه ایلام
  • دادستانی از اقدامات شهرداری‌ها حمایت قضایی می‌کند
  • نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد
  • کاهش پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در شهر تهران
  • کاهش ورودی پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران