Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهاباد- ایرنا- مشاور سیاست گذاری دولت ژاپن در مسایل محیط زیست و متخصص پروژه جایکا در ایران گفت: برون رفت از چالش دریاچه ارومیه به عنوان یکی از مشکلات اساسی محیط زیست ایران به عزم همگانی نیاز دارد.

«تات سو سینو/Tatsu Sino» روز سه شنبه در جریان بازدید از پروژه استقرار کشاورزی پایدار که از طرح های احیای دریاچه ارومیه در میاندوآب است به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: کشاورزان و جوامع محلی اهتمام جدی برای اجرای این پروژه دارند اما این همت باید همگانی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی، شور و شوق و خلاقیت کشاورزان برای احیای این دریاچه را قابل تحسین خواند و گفت: راهبری سازمان های دخیل در امر احیای دریاچه ارومیه مانند سازمان حفاظت محیط زیست، جهاد کشاورزی و همچنین طرح حفاظت از تالاب های ایران نیز در خصوص دریاچه ارومیه قابل تقدیر است.
به گزارش ایرنا، پروژه استقرار کشاورزی پایدار به صورت مشترک و با همکاری دولت ژاپن(جایکا)، دفتر عمران سازمان ملل متحد (undp) و جمهوری اسلامی ایران در حوضه آبریز دریاچه ارومیه در حال اجراست.
این پروژه از سال 1393 در 19 روستای این شهرستان اجرا شده و برخی از فازهای آن نیز هم اکنون در هفت روستای این شهرستان شامل قپچاق، للکلو، گزلان، گوگ تپه، داش تپه، ملک آباد و نظام آباد در حال اجراست.
فاز پنجم این پروژه در 2 روستای مظفرآباد و تلخاب میاندوآب در حال اجراست و در سه روستای حاصل قوبی افشار، شعبانلو و مراد خانلو این شهرستان نیز این پروژه به روش PTD اجرا می شود.
سازمان همکاری‌های بین‌المللی ژاپن (جایکا)، یک سازمان دولتی ژاپنی است که با هدف کمک به رشد اقتصادی و اجتماعی کشورهای در حال توسعه فعالیت کرده و از سال 1394 با ستاد احیای دریاچه ارومیه برای تهیه مدل یکپارچه هیدرولوژی حوضه آبریز دریاچه ارومیه همکاری می‌کند.
دریاچه ارومیه در قالب طرح های ستاد احیا قرار است ظرف مدت 10 سال /از 1394/ به تراز اکولوژیک خود برسد؛ این دریاچه از اواسط دهه 1380 شروع به خشک شدن کرد و بنا بر آمار بین المللی تا سال 2015 میلادی حدود 80 درصد از مساحت آن خشک شد.
9871/6185/3072

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي حفاظت محيط زيست درياچه اروميه نماينده ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۳۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟

وجود چالش‌هایی در مصوبه سال ۹۹ بورس مبنی بر الزام شرکت‌ها به داشتن بازارگردان، موجب بازنگری سازمان بورس در مصوبه و تصویب مصوبه جدید واگذاری بازارگردانی به بورس و فرابورس شد.

به گزارش مشرق، شرکت بورس تهران در سال ۹۹ همزمان با وضعیت نزولی بازار سرمایه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد با توجه به اهمیت الزامات نقدشوندگی بازار و لزوم تنظیم عرضه و تقاضا جهت حفظ ثبات بازار سرمایه و صیانت از حقوق سهامداران، لازم است بازارگردانی از سوی ناشران و سهامداران در پذیرش شرکت‌ها الزامی شود.

بر این اساس هر ناشر ثبت شده در سازمان بورس مکلف شد از بازارگردان استفاده کند و کلیه ناشران قرارداد بازارگردانی با بازارگردان منعقد کردند.

بررسی چالش‌های مصوبه سال ۱۳۹۹ بورس

در این میان وجود چالش‌هایی در مصوبه سال ۹۹، مشکلاتی ایجاد کرد که سازمان بورس را برآن داشت تا مصوبه را مورد بازنگری قرار دهد.

یکی از چالش‌های مصوبه سال ۹۹ انبوه منابع ناشران بود که منابع مالی آن‌ها می‌توانست صرف تولید، سرمایه در گردش و پروژه‌های شرکت‌ها شود، اما صرف بازارگردانی شده بود.

چالش دیگر ممنوعیت تملک سهام شرکت‌های اصلی بر شرکت‌های فرعی زیر مجموعه بود که در پی آن باعث می‌شد یک ناشر، خود مالک سهام شرکت اصلی شود.

براین اساس مقرر شد مصوبه سال ۹۹ بازنگری شود و جلساتی با بورس و فرابورس برای ارائه راهکارهای لازم برای خروج از این چالش‌ها تشکیل و تصمیماتی اتخاذ شد.

در نهایت طی روزهای گذشته با تصویب هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار، بازارگردانی از حالت الزامی خارج و در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت و در کنفرانس خبری با حضور مدیران سازمان و بورس و فرابورس به جزئیات این مصوبه پرداخته شد.

به گفته عیوضلو عضو هیئت‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهاداردر بازارهای بورس تهران، بازار اول و دوم فرابورس مصوبه سال ۹۹ از حالت الزام خارج شده است و این اختیار به بورس و فرابورس واگذار شد که اگر ناشری می‌خواهد از بازارگردان استفاده کند به این کار ادامه دهد.

عضو هیئت‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان این‌که ناشران بازار اول بورس، همچنان می‌توانند بازارگردان داشته باشند اظهار کرد: دیگر ناشران نیز در طی زمان با هماهنگی بورس و فرابورس برای الزام داشتن و یا عدم استفاده از بازارگردانی آن‌ها تصمیم‌گیری می‌شود.

لغو مصوبه سال ۹۹ به معنای حذف بازارگردانی نیست

همچنین گودرزی مدیرعامل بورس تهران با ارائه توضیحاتی درباره لغو مصوبه سال ۹۹ گفته است حدود ۲.۵ درصد از ارزش معاملات سهم بازارگردان است که نشان می‌دهد در نقد شوندگی اثر بالایی ندارند.

به گفته گودرزی تا ۲ ماه آینده اسامی شرکت‌های بورسی که از بازارگردانی معاف هستند اعلام خواهد شد و شرکت‌هایی که ملزم به بازارگردانی هستند نیز مشخص می‌شود.

مدیرعامل بورس تهران معتقد است لغو مصوبه سال ۹۹ به معنای حذف بازارگردانی نیست و تنها اختیار بازارگردانی را به بورس و فرابورس واگذار می‌کند.

منبع: میزان

دیگر خبرها

  • احیای ۲۶رشته قنات توسط بسیج سازندگی قزوین
  • از امروز به فکر تابستان دریاچه ارومیه باشیم
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • میزگرد نگاهی به هشت چالش تاریخی؛ پروژه کوروش درخدمت اسرائیل؟
  • چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟
  • اختلاف سلیقه‌ها مانع از تصمیم‌گیری در شورای شهر بندرعباس نیست
  • کلنگ‌زنی احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو در روز افتتاح هتل ۲ ستاره در ارومیه
  • کلنگ احداث هتل و تله‌کابین خوشاکو ارومیه به زمین زده شد
  • کاظمی قمی: داعش خراسان، تهدید مشترک برون پایه برای منطقه است