Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس گفت: انتقال فاضلاب مسیر گردشگری امام‌زاده محسن به مریانج یک پروژه ملی-استانی است که با تلاش شرکت آب و فاضلاب روستایی در حال اجراست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نافع، حمیدرضا حاجی‌بابایی ظهر امروز در بازدید از دو پروژه شرکت آب و فاضلاب روستایی مسیر گردشگری امامزاده محسن(ع) و روستای دهپیاز اظهار کرد: روستای دهپیاز از بزرگ‌ترین روستاهای بخش مرکزی بوده که با یگیری‌های بانک توسعه اسلامی قرار شده است تأسیسات فاضلاب روستای دهپیاز با 16 کیلومتر اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته اجرای این پروژه مصوب شد،‌ افزود: تاکنون 8 کیلومتر از شبکه‌سازی عملیاتی شده و هشت کیلومتر دیگر باقی مانده است که امیدواریم تا چند ماه آینده به اتمام برسد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس ادامه داد: روستای دهپیاز با جمعیتی حدود 5 هزار نفر با اجرایی شدن این پروژه از تأسیسات زیرساختی فاضلاب برخوردار می‌شود.

وی با بیان اینکه برخورداری مردم از امکانات رفاهی خصوصاً در روستاها حق آنهاست، گفت: فراهم کردن زیرساخت‌های لازم در روستا باعث می‌شود که روستاییان دیگر تمایلی برای کوچ به شهر نداشته باشند.

حاجی‌بابایی با اشاره به اینکه این پروژه یکی از بزرگ‌ترین پروژه‌های اجرا شده در این منطقه است، اظهار کرد: یکی از مشکلات منطقه گردشگری امامزاده محسن(ع) نبود تاسیسات فاضلاب در این منطقه است.

وی افزود: پروژه ایجاد خط انتقال فاضلاب مسیر گردشگری امام‌زاده محسن به مریانج  با تلاش شرکت آب و فاضلاب روستایی در حال اجراست.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس این پروژه را ملی و استانی خواند و بیان کرد: کار اجرایی پروژه آغاز شده و برای اتصال تأسیسات فاضلاب به شهر همدان در مسیر اجرایی مشکل خاصی نخواهیم داشت.

وی به چهار منطقه گردشگری شهر همدان اشاره و خاطرنشان کرد: مسیر دو روستای چشین و ابرو  از آن مناطق است که شاهد تصادف و مشکلات بسیاری در این محدوده به علت وضعیت بد مسیر بودیم.

حاجی‌بابایی اضافه کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته برای رفع حوادث ترافیکی این محدوده پیمانکاران از دیروز به صورت عملیاتی وارد فاز اجرایی کار شده‌اند.

در این بازدید مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان همدان گفت: پروژه ایجاد خط انتقال فاضلاب مسیر گردشگری امام‌زاده محسن در سه فاز عملیاتی می‌شود.

کمال حسنی افزود: در حال حاضر فاز نخست پروژه در حال اجراست و با 50 درصد کار در فاز یک به اتمام رسیده است.

 وی ادامه داد: در فاز نخست حدود یک میلیارد و 700 میلیون تومان به منظور مطالعه و اجرا تخصیص یافته و پیش‌بینی می‌شود اجرای این پروژه در هر سه فاز نیازمند تخصیص 19 میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار است.

مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان همدان عنوان کرد: همزمان با عملیاتی شدن پروژه در سه فاز، چهار روستای موییجین، توییجین، و رفجین و سولان با جمعیت 8 هزار نفری زیر پوشش شبکه جمع‌آوری و انتقال فاضلاب قرار می‌گیرند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۳۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه با در مدار قرار گرفتن این مخزن، آب شرب بیش از ۲ هزار نفر از روستاییان منطقه کلهرود به صورت پایدار تأمین می‌شود، اظهار داشت: با اجرای این پروژه آب شرب ساکنان روستاهای کلهرود محله قلعه، سر بیشه و تکلر از توابع شاهین‌شهر و میمه با فشار یکسان تأمین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تا پیش از اجرای این پروژه مردم منطقه گاهی با افت فشار آب مواجه می‌شدند، افزود: هدف از اجرای این پروژه افزایش حجم ذخیره این مخزن است.

به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان، حجم محدود مخزن قبلی ۱۵۰ متر مکعبی روستای کلهرود که به دلیل گذر زمان فرسوده شده بود، در برخی از فصول سال باعث سرریز شدن آن و هدر رفت آب می‌شد.

اکبریان افزود: عملیات احداث مخزن بتنی زمینی ۲۵۰ متر مکعبی کلهرود هزینه‌ای بالغ بر سه میلیارد تومان به همراه داشت که از محل اعتبارات عمرانی تأمین شد.

وی به نوسازی شبکه آب روستای کلهرود در سال‌های اخیر پرداخت و تصریح کرد: در سه سال گذشته بیش از هشت کیلومتر از شبکه روستایی کلهرود اصلاح و بازسازی شد چرا که قطر شبکه توزیع آب روستای کلهرود ۵۰ میلیمتر بود که موجب رسوب گیری جدار شبکه و به دنبال آن افت فشار آب می‌شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان خاطر نشان کرد: با اصلاح شبکه توزیع آب شرب روستای کلهرود قطر لوله‌ها به ۹۰، ۱۱۰ و ۱۶۰ میلیمتر افزایش یافت که به صورت ثقلی آب از شبکه به مخزن منتقل می‌شود و آب شرب روستای کلهرود از یک رشته قنات با دبی سه لیتر در ثانیه تأمین می‌شود.

کد خبر 6097898

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۰۷ میلیاردی پروژه دفع آب‌های سطحی در بافت تاریخی یزد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • تصفیه فاضلاب ١١ شهر و روستای استان همدان
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی تجهیز و تکمیل چاه و خط انتقال آب تم‌تم در شهرستان جوانرود
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • پخش مناظره‌های انتخاباتی نامزد‌های مجلس ۱۲ از قاب شبکه همدان
  • بدهی‌های آب و فاضلاب استان بوشهر پرداخت شد
  • پیشرفت ۹۵ درصدی پروژه آبرسانی به شهر جوانرود
  • پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال به بهره‌برداری رسید