Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@23:34:57 GMT

قصه فساد در اسرائیل سر دراز دارد

تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۱۷۴۴۷

به گزارش ایسنا، سایت النشره در گزارشی به شرح فساد در اسرائیل پرداخته و آورده است، سازمان غیردولتی "شفافیت بین‌المللی" از سال ۱۹۹۵ سالانه "شاخص جهانی میزان فساد" را با حروف اختصاری CPI منتشر کرده و کشورها را بر اساس میزان فساد در میان کارمندان و سیاست‌مدارانش رتبه‌بندی می‌کند.

این سازمان فساد را "سوءاستفاده از قدرت به خاطر منافع شخصی" تعریف می‌کند اما اسرائیل کاملا در این تعریف نمی‌گنجد زیرا این رژیم و به ویژه از زمان تاسیس "بزرگان صهیون" فراتر از حد این تعریف رفته و معتقد است هر آنچه در راستای منافع صهیونیسم باشد، خواه فساد باشد یا جنایت یا کشتار جمعی، حلال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رژیم بر پایه فساد، فتنه انگیزی از جمله ساخت فیلم‌هایی در زمینه رسوایی مالی و جنسی با اهداف سیاسی و انجام اقدامات رسانه‌ای گمراه کننده تا حد اعدام سیاسی و تسویه حساب‌های جانی تاسیس شده است. سیاست صهیونیسم جهانی این است که هر چیزی که در راستای خدمت به رژیم صهیونیستی باشد، حلال و درست است.

در این راستا با دو نوع فساد و جنایت روبه‌رو می‌شویم؛ فسادی که به حمایت از رژیم صهیونیستی می‌پردازد که از آن استقبال می‌شود و فسادی که در راستای منافع این رژیم نیست و شامل فساد شخصی آسیب‌زننده بوده و در اسرائیل ممنوع است.

درخصوص "فساد منفی" در اسرائیل، باید سه پرونده که لرزه بر دولت بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل تا دسامبر ۲۰۱۸ انداخته بررسی شود، همچنین علاوه بر این سه پرونده، پس از اینکه پلیس اسرائیل توصیه کرد، لیست اتهام‌هایی درباره پرونده فسادی علیه او و همسرش سارا مطرح شود، پرونده فساد دیگری نیز دامن‌گیر نتانیاهو شد.

پیشتر پلیس اسرائیل دو توصیه مشابه در خصوص دو پرونده فساد علیه نتانیاهو در فوریه ۲۰۱۸ صادر کرده بود. پرونده سوم وی مربوط به دادن مزایای سازمانی به شرکت ارتباطات "بزک" در ازای پوشش‌دهی مثبت اخبار او و خانواده‌اش است.

همچنین پلیس از وجود ادله و شواهدی برای متهم کردن نتانیاهو به رشوه‌خواری، تقلب، خیانت در امانت و قبول امور غیرقانونی خبر داده و توصیه کرده علاوه بر اتهام سنگ‌اندازی در برابر حمع‌آوری ادله و شواهد، اتهام‌های مذکور علیه سارا نیز مطرح شود.

پس از اینکه نتانیاهو در ازای تسهیل برخی اقدامات دولتی در راستای منافع تجاری رشوه و هدایایی را از تاجران دریافت کرد، پرونده‌های فساد او اعتراضات مردمی گسترده‌ای را ژانویه ۲۰۱۷ در تل‌آویو موجب شد.

همچنین پلیس اسرائیل فوریه ۲۰۱۸ توصیه کرد، لیست اتهام علیه نتانیاهو در دو پرونده فساد ارائه شود. پایگاه الکترونیکی روزنامه یدیعوت آحارونوت آن زمان اعلام کرد، پلیس ادله و شواهد کافی برای محکومیت نتانیاهو در دو پرونده معروف به پرونده ۱۰۰۰ و پرونده ۲۰۰۰ را جمع آوری کرده است.

یک داستان قدیمی از "بیوگرافی فساد" نتانیاهو وجود دارد؛ هنگامی که او در دوره نخست وزیری اولش در سال ۱۹۹۷ مورد بازجویی کیفری قرار گرفت و مقامات درباره اتهام‌های تقلب و خیانت در امانت از سوی او تحقیق کردند آن زمان نتانیاهو به تعیین دادستان کلی متهم شد که می‌توانست منافعی را برای یک هم‌پیمان سیاسی رقم بزند. پلیس دستور متهم کردن نتانیاهو را داد اما دادستانی متهم کردن او را رد کرد و پس از گذشت دو سال از این ماجرا، نتانیاهو بار دیگر هم به اتهام تقلب و طرف حساب بودن با دولت تحت بازجویی قرار گرفت و دوباره اتهامش اثبات نشد.  

اما در عرصه سیاسی اسرائیل تنها نتانیاهو نیست که متهم به فساد است، چرا که همه نخست وزیران از جمله ایهود المرت و آریل شارون در سال‌های گذشته متهم شده و تحت بازجویی قرار گرفتند، مساله فساد تنها به نخست وزیران اسرائیل محدود نمی‌شود بلکه روسای اسرائیل، ده‌ها وزیر، اعضای کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) و شهردارها هم پرونده‌های فساد داشته‌اند.

گلوله برف فساد شامل اسامی زیادی تا نتانیاهو است؛ ایهود المرت، دوازدهمین نخست‌وزیر اسرائیل که به خاطر پرونده‌های تقلب و خیانت در امانت محکوم به زندان شد، آریل شارون، یازدهمین نخست‌وزیر این رژیم که به مصادره اراضی دولتی متهم شده، آریه درعی، وزیر داخلی اسرائیل به خاطر دست داشتن در اتهام‌های فساد زندانی شد، موشه کاتساف، رئیس سابق اسرائیل که به خاطر ارتکاب جنایت‌های جنسی محکوم به زندان شد و عیزر وایزمن، رئیس پیشین به خاطر رشوه‌خواری از سمتش عزل شد.

مرکز تحقیقاتی "لاهاف۴۳۳" ، مرکز مبارزه با فساد در پلیس اسرائیل، این تحقیقات را با مقامات ارشد انجام داده است و از مقامات دولتی و مردم عادی بازجویی کرده و با جنایت‌های سازمان یافته مبارزه می‌کند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۷۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات پرونده‌های فساد جنسی پروژه کینگ، چَتِر بِیت و لِوِل آپ دنس

سردار سعید منتظرالمهدی با تشریح گوشه‌ای از دستاوردهای پلیس در مبارزه با انواع جرایم سازمان یافته و شبکه ای تاکید کرد: پلیس به عنوان آخرین و مهمترین حلقه در لبه برخورد با ناهنجاری‌های اجتماعی، از آخرین وضعیتِ زیر پوستِ شهر مطلع بوده و مطابق آن اقدام و عمل می‌کند.

وی با تاکید بر اینکه اقدامات و مأموریت‌های پلیس به ویژه پلیس امنیت عمومی فراجا در راستای حفظ سلامت جامعه و ارتقای امنیت و آرامش در دو بخش جرایم آشکار و پنهان پیگیری می‌شود؛ افزود: در یکی از این جرایم بینِ بخشی (نیمه آشکار و نیمه پنهان) به پروژه سرویسِ اسکورت و انهدام شاخه خارجی باند فساد و فحشاء که اقدام به شناسایی، جذب و انتقال دختران برای خدمات جنسی و قاچاق آن ها به خارج از کشور می‌ کردند اشاره کنم که از نقاط درخشان کارنامه کاری همکارانم در پلیس امنیت عمومی فراجا است.

به گفته وی در فاز نخست این پرونده ۲۴ نفر، در فاز دوم ۵۷ نفر دستگیر و در فاز سوم نیز تعداد زیادی شناسایی شده که پرونده آن ها در دست اقدام و پیگیری است.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه به «پروژه کینگ» که شبکه ای سازمان یافته برای قاچاق زنان به کشورهای ترکیه و گرجستان بود، اشاره کرد و گفت: ارتباطات آن ها با باندهایِ تجارتِ مستهجن و غیر اخلاقیِ خارج از کشور مشخص و در نهایت اعضای اصلی را در تهران، البرز، پایانه فرودگاهی و گذرگاه مرزی بازرگان دستگیر و تحویل مراجع قضائی دادند.

سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده «چَتِر بِیت» که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشر کننده محتوای غیر اخلاقی می‌نمود، گفت: متأسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان (۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه «چَتِربِیت» که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و … تبلیغ می‌ کرد گرفتار آمده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و… می کردند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در ادامه با اشاره به پرونده بزرگ و چندوجهی "رافائل" که با هدف تغییر ذایقه فرهنگی مردم به سوی ابتذال و حیا زدایی از جامعه عفیف دختران و زنان ایرانی دست به کار شده بودند، گفت: پلیس توانست با انواع اقدامات فنی ۲ سر شبکه اصلی، ۵ پل ارتباط داخل و خارج، ۸ عکاس و فیلمبردار فیلم‌های مستهجن و ۵۰ مدل را شناسایی و دستگیر و سکوهای تبلیغاتیِ آنان را مسدود کند.

وی خاطر نشان کرد: البته کار بر روی این پرونده به پایان نرسیده است؛ رافائل از سرشاخه‌های اصلی خارج از کشور است که تبعه یکی از کشورهای آمریکای جنوبی و ساکنِ کشورهای همسایه است و تعاملات وسیعی با انواع باندهای فساد، فحشاء و سایت‌های شرط بندی با گردش مالی بالا در خارج کشور دارد و در این سو نیز ارتباط گسترده‌ای با تولیدکنندگان محتواهایِ مبتذلِ ایرانی و سطحِ یک این پرونده که به خارجِ کشور تردد داشتند، دارد؛ پلیس در این پرونده و به طور خاص از مسیر سازمان جهانی اینترپل و سایرِ راه‌های قانونی و بین‌المللی در حال پیگیری است.

سخنگوی پلیس در ادامه به سراغ پرونده «لِوِل آپ دنس» که به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشورهای همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشاء و … می‌نمودند، رفت و گفت: پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • متلاشی شدن باند قاچاق دختران
  • جزئیاتی از پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • کشف سکه‌های دوره اشکانی از مسافر قطار
  • تشریح پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • کشف ۷۳ سکه عتیقه در ایستگاه راه آهن اندیمشک
  • جزئیات تکان‌دهنده از پروژه «سرویسِ اسکورت»
  • جزئیات پرونده رافائل و شبکه چَتِربِیت | باندهای قاچاق دختران چگونه متلاشی شد؟
  • جزئیات کشف پرونده‌های قاچاق دختران و خانه‌های فساد
  • جزئیات کشف پرونده‌های قاچاق دختران و فساد جنسی
  • جزئیات پرونده‌های فساد جنسی پروژه کینگ، چَتِر بِیت و لِوِل آپ دنس