Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمد خداپرست عصر سه‌شنبه در پنجمین نشست مطالبه‌گری جوانان از مسئولان استان اردبیل تصریح کرد: از ابتدای سال جاری با حمایت و مشارکت مناسب همیاران محیط زیست و سازمان‌های مردم نهاد ۳۲ مورد پاکسازی مناطق مختلف شهری از زباله انجام پذیرفته است.

وی به مخالفت جدی با قطع هر گونه درختی در محدوده‌های مختلف استان پرداخت و افزود: آبیاری، حفاظت، هرس، شناسنامه‌دارکردن و پلاک ‌گذاری درختان در محدوده شهری برعهده شهرداری‌هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته مدیرکل محیط زیست اردبیل چهار شهر این استان دارای سیستم تصفیه فاضلاب بوده که شش مورد دیگر نیز در حال احداث است.

وی با اشاره به اینکه رودخانه‌های دائمی بالیقلوچای، قره‌سو و ارس از جمله منابع آبی مهمی بوده که تحت پایش اداره‌کل محیط زیست استان اردبیل قرار دارند، توضیح داد: طی سه سال اخیر در رودخانه ارس سیستم‌های آنلاینی قرار داده شده که از لحاظ پارامترهای مختلف وضعیت کیفی رودخانه را گزارش می‌دهند.

ایستگاه جدید سنجش کیفی هوا در اردبیل راه‌اندازی می‌شود

 مدیرکل محیط زیست استان یادآور شد: پیگیری‌های لازم برای خرید و راه‌اندازی ایستگاه جدید سنجش کیفی هوا در شهر اردبیل ادامه داشته و با فراهم شدن شرایط این دستگاه در سریع‌ترین بازه زمانی در مرکز شهر نصب خواهد شد و در این خصوص هماهنگی‌های لازم نیز با شهرداری و شورای شهر انجام پذیرفته است.

خداپرست یادآور شد: ۱۵ تفاهم‌نامه مختلف همکاری با دستگاه‌های اجرایی در زمینه محیط زیست منعقد شده تا با افزایش مشارکت‌ها در بین اقشار مختلف مردم زمینه‌ افزایش احساس مسئولیت در قبال محیط زیست و حمایت از این میراث ارزشمند نهادینه شود.

به گفته وی تاثیرپذیری هرگونه آموزش و فرهنگسازی در دوران کودکی و نوجوانی به مراتب بالاتر از هر مقطع دیگری خواهد بود، افزود: با مشارکت آموزش و پرورش استان اردبیل در هر هفته حداقل در دو مدرسه از مدارس استان آموزش‌های لازم مرتبط با محیط زیست ارائه می‌شود.

کد خبر 4482796

منبع: مهر

کلیدواژه: پاکسازی طبیعت محیط زیست اردبیل همیاران طبیعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۹۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد

 به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، جلال علمدار در این نشست که با حضور مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان و نماینده یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت: در حال حاضر در حدود ۳۱ درصد از مجموعه شهری یزد (شهر‌های یزد و حمیدیا) تحت پوشش شبکه فاضلاب شهری قرار دارد و شرکت آب و فاضلاب به صورت میانگین در هر روز ۲۹ هزار و ۷۰۰ مترمکعب در شبانه روز فاضلاب را جمع آوری و تصفیه می‌کند. 
 جوکار نماینده یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست با تأکید بر لزوم انتقال این پساب به شرکت‌های تخصیص یافته (معدنی، صنعتی، فضای سبز یا دولتی)، گفت: ۲۵۰ لیتر بر ثانیه از این پساب تخصیص یافته که بخشی از آن انتقال داده می‌شود و مقرر شد پیگیری‌های لازم از سوی شرکت آب منطقه‌ای یزد به منظور انتقال کامل پساب تخصیص یافته انجام و قسمتی از پساب نیز برای تعادل بخشی به سفره‌های آب زیرزمینی شهر یزد استفاده شود.

دیگر خبرها

  • افزون بر پنج هزار متر مربع از اراضی ملی در خلخال آزادسازی شد
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • آزادسازی پنج هزار متر مربع از اراضی ملی در خلخال
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • اعتراض مردم خوی به بوی نامطبوع تصفیه خانه فاضلاب 
  • تعیین تکلیف پساب تصفیه خانه یزد
  • فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان
  • بازارچه‌های محلی در نقاط مختلف تبریز توسعه پیدا می‌کند
  • ظرفیت تصفیه خانه‌های آب کرج ۶۰۰ لیتر بر ثانیه افزایش یافت