Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا- حبیب الله دهمرده افزود: مشکلات زیادی در تامین آب شرب مردم سیستان و به ویژه زاهدان وجود دارد که از سوی مسئولان و کارشناسان امر چاره اندیشی نشده است و هیچ منبع آبی دیگری جز رودخانه هیرمند برای تامین آن وجود ندارد، مسئولان افغانستانی هم پایبند به اجرای قرارداد با ما نبوده اند.

دهمرده در ادامه بیان کرد: میزان تبخیر آب چاه نیمه ها طی یک سال به اندازه 10 سال آبرسانی به زاهدان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود گذشت ۴۰ سال از پیروزی انقلاب هنوز برای تامین آب شرب منطقه سیستان برنامه ریزی درستی انجام نشده است.

وی با اشاره به مشکلات سیستان گفت: برای اشتغال مردم سیستان برنامه های زیادی را پیگیری کردیم تا به جز کشاورزی، مردم منطقه در زمینه های دیگر مانند کار در کارخانه ها هم فعالیت داشته باشند.

وی افزود: احداث کارخانه ها از جمله کارخانه لوله، لاستیک، کاشی و سرامیک، انرژی بادی 50 مگاواتی میل نادر در حال انجام و پیگیری است و با راه اندازی آن بیش از هزار نفر از مردم بومی منطقه مشغول به کار می‌شوند، در حوزه گردشگری هم با توجه به ظرفیت های خیلی خوب سیستان کارهای زیادی در حال انجام است.

وی اضافه کرد: دو قانون برای نجات رودخانه هیرمند و رفع مشکلات ناشی از بی آبی در برنامه ششم دیده شده است، البته به دنبال گزینه های مختلف دیگر به جز آب هیرمند هستیم، از جمله آن می توان به دستاورد بزرگ کشور یعنی آب های ژرف اشاره کرد که پس از مطالعات اولیه که با 160 تریلیون تومان تجهیزات به کار گیری آغاز شده است به نتایج کامل دست یافتیم و در صورت تایید معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور به بهره برداری می رسد.

دهمرده ادامه داد: تبخیر آب و رسوب گذاری از چاه نیمه ها از مهم ترین مشکلات و چالش هایی است که در مجلس شورای اسلامی دنبال می شود و ایجاد کمربند سبز برای جلوگیری از رسوب گذاری در چاه نیمه ها نیز مورد بررسی قرار گرفته است.

وی بیان کرد: از آن جایی که سیستان منبع آبی به جز هامون ندارد، وزارت نیرو وظیفه دارد در تامین منابع آبی پایدار از هیچ کوششی دریغ نکند، در این راه هر گونه کوتاهی قابل گذشت نخواهد بود.

وی اظهار کرد: انتقال آب از دریای عمان که ظرفیت های بالایی دارد در دستور کار مجلس قرار گرفته است، باید خود تحریمی را کنار بزنیم و مانند مردم دنیا به خوبی از آن به نفع مردم استفاده کنیم .

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۲۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور

آفتاب‌‌نیوز :

 «نون مصرفی دوسال خانواده هشت نفره‌ام را سیل برد» این‌ها حرف‌های دردناک محمد ریگی کشاورز منطقه سیستان و بلوچستان است.

به گفته وی ۲۵ کیسه ۱۰۰ کیلویی گندمش را سیل برده است.

رئیس مرکز خشکسالی احد وظیفه امروز هشدار داد هر لحظه امکان سیل خطرناک در مناطق جنوبی خوزستان، فارس، بوشهر و هرمزگان وجود دارد و کشاورزان مراقب گندم‌هایشان باشند تا سیل نبرد.

بارش‌های امسال در مناطق جنوبی کشور سیل‌های ویرانگری ایجاد کرد سیل‌ها حتی در کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس که باران برای آن‌ها رویا بود نیز شکل گرفت.

کارشناس کشاورزی ابراهیم مرادزاده می‌گوید که گندمکاران قبل از ورود کمباین به مزرعه، پیش بینی‌ها و هشدار‌های هواشناسی را ببینند، باران برداشت را سخت می‌کند و سیل ایجاد می‌کند.

سیل‌های اخیر در منطقه جنوب کشور ۱۱۶۰ میلیارد تومان به بخش کشاورزی خسارت وارد کرد.

با این میزان پول می‌توان کل گندم کشاورزان استان سیستان و بلوچستان معادل ۶۷ هزار تن را با قیمت کیلویی ۱۷۵۰۰ تومان خرید تضمینی کرد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • تأمین مالی  ۲ میلیارد دلاری  برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • تأمین مالی حدود ۲ میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای انتقال آب خلیج فارس و دریای عمان
  • شبکه آب ۲۸ روستای سیل‌زده جنوب سیستان و بلوچستان متصل شد
  • بندر گوگسر آخرین بندرگاه هرمزگان در دریای عمان
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • دستگیری عوامل جیش الظلم در سیستان و بلوچستان
  • خطر سیل در کمین نان مردم جنوب کشور
  • (ویدئو) حضور اکرم خدابنده به همراه رسول خادم، در کمک‌رسانی به مردم سیستان و بلوچستان