Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-26@01:30:31 GMT

خرید تجهیزات امنیتی صرف ندارد

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۲۲۳۰۰

رییس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی با انتقاد از ممنوعیت واردات قطعات مصرفی به کشور گفت: ۸۰ درصد نیاز بازار الکترونیک از طریق واردات رفع می‌شود که در پی نوسانات ارزی قیمت این محصولات ۳.۵ برابر شده است. آفتاب‌‌نیوز : صادق فیض‌آبادی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با بازار تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی گفت: اتحادیه مذکور دارای ۱۴ رسته مرتبط با الکترونیک، دوربین‌های حفاظتی و سیستم‌های امنیتی است که در این میان بیش از هزار واحد دارای فعالیت تولیدمحور هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی تأثیر نوسانات نرخ دلار در تشدید رکود بازار را قابل توجه دانست و خاطرنشان کرد: یکی از اصلی‌ترین مشکلات صنف تجهیزات الکترونیکی و سیستم‌های امنیتی، ممنوعیت واردات قطعات مصرفی با وجود نیاز ۸۰ درصدی بازار به واردات است.
وی تصریح کرد: با توجه به شرایط این بازار، دولت برای واردات قطعات باید تمهیداتی را در نظر بگیرد و این در حالی است که رکود در تولید و تعمیرات، مشکلات بسیاری را در کسب‌وکار و اشتغال به همراه خواهد داشت.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی با گلایه نسبت به عدم حمایت از واحدهای تولیدی کوچک و متوسط گفت: اگر در سال‌های گذشته به واحدهای تولیدی بها داده می‌شد تحریم‌های جدید آمریکا تأثیری بر بازار و تولید نداشت.
فیض‌آبادی با تأکید بر این‌که باید قطعات مصرفی به کشور وارد شود، اظهار کرد: با وجود آن‌که تعمیرات برای کشور دارای ارزش افزوده مناسبی است اما به دلیل عدم واردات قطعات الکترونیکی، از تعمیرات ارزش افزوده مناسبی عاید اقتصاد و بازار نمی‌شود.
وی ادامه داد: کشور توانسته در سال‌های اخیر در زمینه تولید، نصب و ارائه خدمات پس از فروش به نمره قابل قبولی دست پیدا کند که با حمایت و تکیه بر دانش فنی و تخصصی می‌توان تولید را از مونتاژکاری به طراحی و تولید محصول کاملاً ایرانی ارتقاء داد.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی بیان کرد: در پی نوسانات نرخ ارز قیمت محصولات مرتبط با سیستم‌های نظارتی و امنیتی رشد قیمت ۳.۵ درصدی را تجربه کرده است که برای جلوگیری از وابستگی شدید به نرخ ارز باید محصولات مصرفی، تولیدمحور بوده و تنها این مهم از طریق فعالیت و ارتقاء واحدهای تحقیق و توسعه میسر می‌شود.
فیض‌آبادی تأکید کرد: به دلیل افزایش شکایات مشتریان از نصاب‌ها در چند وقت اخیر، نصاب‌های دوربین و سیستم‌های حفاظتی مورد پایش اخلاقی و فنی قرار گرفته‌اند و به نصاب‌های مورد تائید اتحادیه، کارت شناسایی رسمی با قابلیت پیگیری و بررسی در سایت اتحادیه ارائه شده است.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: تجهیزات امنیتی لوازم الکترونیکی صرف اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۲۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی

از اول فروردین ماه تا چهارم اردیبهشت ماه سال جاری، ۳ میلیارد و ۴۶۵ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو، کالا‌های تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

به گزارش تسنیم، طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۵۷۸ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۸۳ میلیون دلار و در مجموع ۶۶۲ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۴۵۰ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۱۸۲ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۴۵ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۲۲ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۸۱ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۱۷۴، ۲۷، ۱۴۲، ۹۴ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز چهارم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند.

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۲۸ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۴۷ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

دیگر خبرها

  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی
  • ◄ درخواست مهم انجمن رانندگان کامیون از اتحادیه تولیدکنندگان قطعات وسائط سنگین
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می کند
  • اتحادیه اروپا ال‌ان‌جی روسیه را هم تحریم می‌کند
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • برای واردات کالا‌های اساسی و دارو ۶۳۶ میلیون دلار تامین شد
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • چرا لپ تاپ‌های گیمینگ از سیستم‌های گیمینگ جذاب‌تر هستند
  • تامین ۴.۳ میلیارد دلار ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی در ۱۴۰۲
  • بازگشت بازار خودرو به ساحل آرامش