Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج در قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در جلسه شورای فرهنگ عمومی که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین برگزار شد، اظهار کرد: بیان دغدغه‌های فرهنگی از سوی اعضای شورای فرهنگ عمومی بسیار حائز اهمیت است و اگر برای رضای خدا و ارتقای فرهنگ عمومی استان این دغدغه‌ها را دنبال کنیم، نتایج خوبی بدست می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از رسالت‌های مهم انبیاء و اولیاء بهبود ایمان و اخلاق در جامعه بود، خاطرنشان کرد: اگر شورای فرهنگ عمومی در راستای بهبود ایمان، اخلاق و سعادت معنوی مردم تلاش کند، در حقیقت در راستای اهداف انبیاء و اولیاء کار کرده است.
امام جمعه قزوین با اشاره به فرمایشات رهبری در دیدار جوانان استان خراسان شمالی که در سال 91 برگزار شد و ایشان در 22 عنوان دغدغه‌های فرهنگی و اجتماعی را بیان کردند، افزود: مقرر شده است قزوین در حوزه معماری و سبک زندگی ایرانی و اسلامی فعالیت کند و باید همه با هم تلاش کنیم به صورت کارشناسی، دقیق و عمیق این موضوع را پیگیری کنیم تا در این حوزه الگوی سایر استانها قرار گیریم.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان قزوین ادامه داد: باید در این زمینه زمان تعیین کنیم تا پس از چند سال حرف جدی برای ارائه داشته باشیم و بتوانیم ضمن معرفی سرمایه‌های استان در حوزه معماری ایرانی و اسلامی و شناسایی آفت‌ها، الگوسازی کنیم تا سایر استانها از آن بهره‌مند شوند.
وی با تأکید بر اینکه برای تحول در حوزه فرهنگی فرصت‌های عظیمی در اختیار داریم، گفت: ما فرصت‌های زیادی نظیر ماه رمضان، محرم و صفر داریم که برای بهره‌مندی هر چه بیشتر از آن می‌باید از امروز برنامه‌ریزی کنیم چرا که آمارها نشان می‌دهد در آن ایام آمار جرائم کاهش پیدا می‌کند و خوبی‌ها بیشتر جلوه می‌کند.
آیت‌الله عابدینی به نقش اثرگذار کنگره شهدا در فرهنگ عمومی استان اشاره کرد و ابراز داشت: در کنگره شهدا همه دیدیم که شهدا هویت واحد به ما بخشیدند و همه مردم و مسئولان را با وحدت و یکپارچگی مثال‌زدنی در کنار یکدیگر قرار دادند و کارها به بهترین شکل و بیشترین اثرگذاری به انجام رسید.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین با بیان اینکه استان قزوین صاحب بزرگان منحصر به فردی در کشور است، اظهار کرد: شهید لشگری، شهید رجائی، شهید بابایی، مرحوم ابوترابی و آیت‌الله باریک‌بین قهرمانان این استان محسوب می‌شوند و باید بیش از پیش از این ظرفیت‌های عظیم استفاده کرده و آنها را به مردم معرفی کنیم.
وی در ادامه به در پیش بودن «شب یلدا» اشاره کرد و با تأکید بر اینکه «شب یلدا» می‌تواند فرصتی برای تقویت فرهنگ عمومی باشد، تأکید کرد: ما یک فرصت ملی به نام شب یلدا داریم که در آن اقوام، خویشان و فرزندان با محوریت بزرگ خانواده دور یکدیگر جمع می‌شوند که کار بسیار زیبایی است و موجب تقویت بنیان خانواده شده و فضایی نشاط آفرین را ایجاد می‌کند.
امام جمعه قزوین عنوان کرد: نباید کارهایی در شب یلدا فرهنگ‌سازی شود که ریشه در نظام سرمایه‌داری دارد و برخی افراد بی درد و مرفه به عنوان الگوی جامعه معرفی شوند در حالی که بسیاری از مردم با مشکلات دست به گریبان هستند. اینها آسیب‌هایی است که بعضاً دیده می‌شود و باید کنار گذاشته شود تا شاهد اثرگذاری بیشتر شب یلدا باشیم.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان قزوین با بیان اینکه نباید تا حرف دین به میان می‌آید روضه‌خوانی، اشک، مصیبت و آه در ذهن‌ها تداعی شود، اذعان کرد: در دین ما شادی و نشاط در ارتباطات رسول گرامی اسلام (ص) و ائمه اطهار (ع) با مردم پررنگ بوده است و باید تلاش کنیم تا فضای شادی و نشاطی که در دین وجود دارد بیشتر دیده شود.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه پیش از انقلاب اسلامی طلبه‌ها از تئاتر به عنوان یکی از ابزارهای تبلیغاتی استفاده می‌کردند، ابراز کرد: امروز نباید وقتی سخن از سینما و تئاتر به میان می‌آید، به آنها دید منفی داشته باشیم چرا که شاهد هستیم کارهای فاخر و با ارزش زیادی در این عرصه اثرگذار تولید می‌شود و باید از این فرصت‌هایی که برای مردم جذابیت دارند برای تقویت فرهنگ عمومی استفاده کرد.
آیت‌الله عابدینی بر ضرورت امیدافزایی در جامعه تأکید کرد و گفت: بازخوانی دست‌آوردهای انقلاب اسلامی در چهلمین سالگرد پیروزی آن بسیار مهم و امیدآفرین است چرا که شاهد هستیم به برکت انقلاب اسلامی در بسیاری از عرصه‌ها جزو رده‌های نخست دنیا هستیم و باید آنها را به جامعه معرفی کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین عنوان کرد: شورای فرهنگ عمومی باید جامعه را بسیج کند تا در ایام باقیمانده به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به خوبی نقش خود را در معرفی دست‌آوردهای عظیم انقلاب ایفا کند.
وی بیان کرد: انتظار داریم‌ شورای فرهنگ عمومی فعال‌تر عمل کند و جلسات با فاصله کمتری برگزار شود و دغدغه‌مندی قلبی و واقعی نسبت به رسالت و مسئولیت خود داشته باشیم. در دیداری که با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی داشتیم شرایط استان قزوین نسبت به سایر استانها در حوزه فرهنگ عمومی شرایط خوبی بود اما ضروری است این عرصه مهم را جدی‌تر بگیریم.
امام جمعه قزوین با تأکید بر استفاده حداکثری از ظرفیت‌های مساجد و محافل معنوی، تصریح کرد: مساجد و محافل معنوی بسترهای بسیار عظیمی برای تقویت فرهنگ عمومی محسوب می‌شوند و برای استفاده از این فرصت‌ها باید بسیج عمومی صورت بگیرد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان قزوین اظهار کرد: استفاده از فرصت آموزش پرورش می‌تواند نقش مهمی در تقویت فرهنگ عمومی در میان قشر جوان داشته باشد چرا که در منابع دینی تأکید شده است دوران جوانی نقش مهمی در تربیت انسان دارد.
وی یادآور شد: آن چیزی که در طول انقلاب لطمه بسیاری به ما وارد کرده است، نگاه‌های جناحی و حزبی بوده است و متأسفانه شاهد هستیم وقتی نماینده حزبی بر سر کار می‌آید، حزب دیگر را تخریب می‌کند و با این کار دست‌آوردهای انقلاب را نابود می‌کند.
آیت‌الله عابدینی در پایان تأکید کرد: بنده به شدت طرفدار تفریح سالم و برنامه‌های شادی آور برای جوانان و اقشار مختلف با رعایت موازین ایمانی و اخلاقی هستم و آن را وظیفه دینی خود می‌دانم.
1001/پ30/ب

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۲۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی رونمایی می‌شود

قناعت استاندار خراسان جنوبی در اولین شورای فرهنگ عمومی استان گفت: نقشه مهندسی فرهنگی استان که براساس اسناد بالادستی تهیه شده، آماده رونمایی است.

او افزود: سیاست دولت در مباحث فرهنگی پیاده سازی گفتمان انقلاب در جهت هویت اسلامی - ایرانی است که در همین زمینه دولت در کنار اقدامات زیر ساختی به موضوع فرهنگ هم توجه کرده است.

قناعت با بیان اینکه فعال سازی جلسات شورای فرهنگ عمومی در شهرستان‌ها یکی از این موارد در دولت سیزدهم است، اظهار کرد: این شورا قرارگاه سیاست گذاری در سطح استان است.

استاندار خراسان جنوبی بیان کرد: در سال ۱۴۰۲ ما فعال شدن شورای پاسداشت زبان فارسی را داشتیم، این مهم قانون است و مصوبه شورای فرهنگ عمومی را دارد.

بیشتر بخوانید

 سفارتخانه‌های آمریکا، محل برنامه ریزی فروپاشی استقلال ملت ها/ ۱۵ مهر، روز حماسه جوانان فلسطینی شد

او خواستار جدی گرفتن مصوبات شورای فرهنگ عمومی از سوی دستگاه‌ها شد و افزود: شورای فرهنگ عمومی قرارگاه سیاست گذاری است لذا اولویت‌ها باید مشخص و دستگاه‌ها در این جلسات حضور منظمی داشته باشند.

قناعت تصریح کرد: برخی موضوعات و تصمیم‌ها همانند پاسداشت زبان فارسی گرچه شاید برای داخل موضوع کوچکی باشد، اما رسانه‌های دنیا برای آن واکنش نشان می‌دهند لذا در شورای فرهنگ عمومی باید با مطالعه وارد شد.

استاندار گفت: بزرگداشت مفاخر و نقشه مهندسی استان، پیوست گردشگری و پیوست فرهنگی از موضوعات مطرح شده در این شورا بود، بخش عمده سند جنبه ایجابی و بخشی سلبی است و اگر افراد در قالب گردشگری بخواهند فضای استان را خدشه دار کنند باید ورود کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • کشف پشت پرده تازه از برخوردهای تند با بی‌حجابی | این مشکل از اول انقلاب هم بوده است
  • پشت پرده برخورد‌های تند با پدیده بدحجابی
  • سازوکار تحقق مشارکت مردمی در جهش تولید معرفی شود
  • جلسه شورای فرهنگ عمومی - ساری
  • همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند
  • نقشه مهندسی فرهنگی خراسان جنوبی رونمایی می‌شود
  • طرح تدبر در سوره نور در خراسان جنوبی اجرایی می شود
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • نگاه قرارگاهی در حوزه فرهنگ استان کرمانشاه
  • مسئولان روش‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال را تبیین کنند