Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-07@03:52:06 GMT

دومین نوشیدنی پرمصرف جهان در ایران بی‌کیفیت شده!

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۲۲۸۷۶

واردات بی‌رویه چای خارجی دارای رنگ و اسانس، ذائقه مردم را از چای اصیل ایرانی به سمت رقیب خارجی خوش رنگ و لعاب سوق داده است. آفتاب‌‌نیوز : چای یکی از نوشیدنی‌های اصیل ایرانی است که همیشه برای ایرانیان قابل توجه بوده و یک کالای استراتژیک و از اقلام مصرفی تمام اقشار جامعه محسوب می‌شود. چای پرمصرف ترین نوشیدنی پس از آب در جهان و یکی از با اهمیت‌ترین محصولات در بخش کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ولی شریعتی، تولید کننده و کارآفرین در حوزه کشت چای در گفت‌وگو با ایسنا به مشکلات حوزه چای اشاره کرد و گفت: یکی از این مشکلات، عدم اطلاع مردم از مصرف چای بی‌کیفیت است؛ برخی چای‌ها  دارای افزودنی‌های مضر است  و جهت گیری ذائقه موجب شده قشر کثیری از افراد جامعه به سمت این نوع چای ها گرایش پیدا کرده و از چای اصیل ایرانی و با کیفیت دور شوند.
این کارآفرین، عوامل رکود تولید چای در کشور را مقرون به صرفه نبودن فروش برگ سبز چای کشاورزان به دولت و تاخیر در پرداخت هزینه آن عنوان کرد، یادآورشد: واردات بی رویه چای خارجی دارای اسانس و رنگ، بیمه نبودن کشاورز، عدم حمایت دولت از کارخانجات و تعطیلی بیش از ۲۰ درصد واحدهای تولید از عوامل اساسی رکود صنعت چای در استان مازندران است.
وی در مورد مهم ترین دلایل افت تولید برگ سبز چای در استان تصریح کرد: قیمت پایین تضمینی خرید برگ سبز چای از سوی دولت، نبود حمایت های کافی از چایکار و کارخانه دار، افزایش تجمعی تورم نسبت به تجمیع هزینه های تولید برگ سبز چای، ثابت ماندن قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای طی چندین سال متمادی  و کاهش صادرات چای داخلی از عوامل موثر در کاهش روند تولید است.
وی با اشاره به اینکه از دوران جوانی فعالیت های تولیدی و اقتصادی انجام داده و از سال 70 در حوزه چای به کار مشغول شده است، اظهار کرد: کارخانه چای سازی و بسته بندی آن را در استان مازندران و شهرستان تنکابن در روستای پلطان از سال ۷۵ تاسیس کردم و با بهره گیری از تکنولوژی روز صنعت چای و به کارگیری افراد مجرب اقدام به تولید و بسته بندی چای سیاه با کیفیت داخلی و ارگانیک پرداختم.
این کارآفرین حوزه چای تصریح کرد: این کارخانه تاکنون موفق به صادرات تولید خود در کشورهای قرقیزستان، انگلستان، بلاروس روسیه و چند کشور آسیایی شده است.
وی  افزود: از افتخارات کارخانه چای، دریافت لوح برترین تولیدکننده چای در اولین همایش بین المللی چای ایران و همچنین کاندید برترین کارخانه تولی کننده چای و بسته بندی مواد غذایی در استان مازندران در سال ۹۷  است. در این مجموعه تعداد ۷۰ نفر نیرو به صورت دائم مشغول به کار هستند؛ ماده اولیه تولیدات این کارخانه برگ سبز چای از باغات چای شهرستان تنکابن تامین می‌شود.
ایسنا 

منبع: آفتاب

کلیدواژه: چای نوشیدنی واردات چای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۲۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف

مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) از مصوبه شورای عالی انرژی برای ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف خبر داد.

به گزارش مشرق، مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران با اشاره به مصوبه شورای عالی انرژی افزود: این مصوبه وظیفه ممنوع کردن تبلیغ کالاهای با مصرف انرژی بالا و فاقد سازگاری لازم با اقلیم‌های مختلف کشور را برعهده وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گذاشته تا این وزارتخانه با همکاری دستگاههای ذیربط به ویژه سازمان صداوسیما اقدام های لازم را برای ممنوعیت تبلیغ این گونه کالاها براساس پیشنهاد وزارتخانه‌های نفت و نیرو و هماهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت به عمل آورد.

وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ این نوع کولرها در مناطق عادی و معتدل که بر اساس مصوبه شورای عالی انرژی و در مذاکره با صداوسیما حاصل شده و ٨٠ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، گفت: استفاده از کولرهای گازی در مناطق معتدل کشور منجر به افزایش مصرف برق بیش از الگوی مناطق عادی و صدور قبض برق سنگین خواهد شد.

مجموعه وزارت نیرو و صنعت برق باهدف مدیریت بهتر مصرف برق در کشور، مناطق مختلفی برای مصرف تعریف کرده‌اند که براساس آن مناطق با هوای معتدل‌تر مثل تهران در ردیف مناطق عادی و سایر مناطق شامل گرمسیری یک و گرمسیری با شدت بیشتر تقسیم شده‌اند.

بر این اساس استفاده از کولرگازی برای مناطق عادی مناسب ارزیابی نمی‌شود و صنعت برق به مردم ساکن در این مناطق توصیه کرده از کولر آبی در فصل گرم استفاده کنند تا مشمول هزینه‌های بالاتر نشوند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • (ویدیو) کارخانه مشهور چگونه صدها تن «ژامبون» تولید می‌کند؟
  • کارخانه‌ای به وسعت یک جهان
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • راه اندازی کارخانه تولید پهپاد در چین | تولید MQ-۹ آمریکایی ۳۰ برابر ارزانتر ! | تصاویر
  • لیوان کاغذی رفیق صمیمی نوشیدنی های گرم و خنک شما!
  • راه حل مشکل لاستیک/واردات یا توجه به تولید؟
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف
  • فرآیند ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی در کارخانه‌های مشهور (فیلم)
  • ۱۰ کشور با بهترین غذاها در جهان؛ کدام کشور بهترین کیفیت غذا را دارد؟ (+عکس)