Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@08:50:17 GMT

ایده های دانشجویی البرز به بخش تولید معرفی می شود

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۲۳۴۲۴

ایده های دانشجویی البرز به بخش تولید معرفی می شود

کرج-ایرنا-رئیس جهاد دانشگاهی استان البرز گفت: ایده ها و طرح های علمی دانشجویان استان برای تجاری سازی به بخش تولید معرفی می شود.

به گزارش ایرنا، دکتر سیدعلی اکبر هاشمی راد روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری مسابقات دفاع فشرده از پایان نامه های دانشجویی، افزود:‌ امروزه بخش زیادی از ایده ها و طرح های علمی پژوهشی دانشجویان قابل تجاری سازی است که به ارتقای تولید و کارآفرینی کمک می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به برگزاری مسابقات دفاع فشرده پایان نامه ها که برای نخستین بار در البرز برگزار شد، گفت: این اقدام با هدف ایجاد پیوند میان ایده‌های مطرح شده در پایان‌ نامه‌ها و بازار کسب و کار اجرایی شده است.
هاشمی‌ راد افزود: دانشجویان شرکت کننده در این مسابقات تنها سه دقیقه فرصت دارند طرح وایده مطرح شده در پایان‌نامه خود را معرفی کنند.
وی اضافه کرد: در این زمان سه دقیقه ای دانشجویان شرکت کننده بایستی معرف خوبی برای پایان‌نامه های دانشجویی خود باشند تا بتواند با کسب مهارت ارتباطی ، ایده های خود را برای تبدیل شدن محصول، به سرمایه‌گذاران معرفی کنند.
هاشمی راد افزود: 17 دانشجو برای شرکت در این مسابقات ثبت نام کرده‌اند و ازبین شرکت کنندگان سه نفر برای حضور در مسابقات منطقه‌ای انتخاب می شوند.
در حاشیه این مسابقات معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی البرز نیز در اظهاراتی مسابقات دفاع سه دقیقه‌ای از پایان‌نامه‌های دانشجویی را سبکی جهانی با هدف تجاری‌سازی پژوهش‌های کاربردی و مفید عنوان کرد.
احمد رضا فیروزی گفت: ممکن است یک دانشجو در پایان‌نامه خود ایده‌های بسیار خوب و ارزشمند را مطرح کند ، اما مهم ارائه مناسب آن است ، چراکه عدم ارائه مناسب سبب می شود آن ایده به مرحله کاربرد نرسد و در بایگانی خاک بخورد، لذا رویکرد جدید در دفاع سه‌دقیقه‌ای می‌تواند در این زمینه راهگشا باشد.
وی در توجیه محدود بودن فرصت طرح ایده در این مسابقات گفت: فرض بر این است که یک صاحب ایده در موقعیت کوتاهی با سرمایه ‌گذار روبرو شده و مدت کمی برای جلب نظر سرمایه‌گذار داشته باشد ، بنابراین باید بتواند در کوتاه‌ ترین زمان ممکن ایده خود را به صورت قابل فهم بیان کند.
وی اهمیت فن بیان و استفاده از زبان بدن را در این مسابقات مهم دانست و افزود: چهار داور بر اساس این شاخص‌ها به شرکت کنندگان امتیاز می‌دهند.
در پایان این مسابقات ارائه پایان نامه های «سهیلا رضایی‌کلج» با موضوع «طراحی و بومی‌سازی فرایند تولید آبمیوه با استفاده از شربت فروکتوز» ، «فرشته سلیمی» با موضوع «بررسی تأثیر مشاوره گروهی بر کیفیت زندگی زنان یائسه به روش جراحی' و «نسترن شهبازی» با موضوع «نگرش نویسندگان معاصر به باورهای عامیانه» به عنوان نفرهای اول تا سوم مرحله استانی این مسابقات انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفتند.
این مسابقات با حضور شماری از سرمایه‌ گذاران و نمایندگان نهاد های مختلف از جمله استانداری ، اتاق بازرگانی البرز ، دانشگاه خوارزمی و دانشگاه علوم پزشکی استان البرز برگزار شد.
البرز سه هزارو500 واحد تولیدی و صنعتی دارد .
این استان با برخورداری از حدود 40 مرکز آموزش عالی بزرگ و کوچک دارای حدود 200 هزار دانشجو در مقاطع کاردانی ، کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکترا است.
همچنین بیش از 20 مرکز و موسسه تحقیقاتی کشور در البرز استقرار دارند.
به همت جوانان پژوهشگر طی سال های اخیر بیش از 250 شرکت دانش بنیان در پارک علم وفناوری ، دانشگاه ها و شهرک های صنعتی البرز فعال شده است.
7411/ 6155

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي ايده ها دانشجويي تجاري سازي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۳۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد

تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی برای افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز کشور با سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلاری هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی با حضور وزیر نفت امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه توسعه میدان‌های گازی با توان هلدینگ‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) با حضور جواد اوجی، وزیر نفت، محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مرتضی شاهمرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی و جمعی از مدیران عامل صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشور امضا شد.

ارزش مجموع تفاهم‌نامه‌هایی که امروز امضا شد ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار برآورد می‌شود و با اجرای این طرح‌ها، ۱۲۷ میلیون مترمکعب به تولید گاز کشور با هدف تأمین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها اضافه خواهد شد.

شرکت ملی نفت ایران برای توسعه میدان‌های گازی کشور با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی، مذاکراتی پرشمار را با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی انجام داده است. در نتیجه این اقدامات، تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی در جنوب، جنوب غرب کشور و خلیج فارس با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی امضا شد.

بر اساس این تفاهم‌نامه‌ها، مطالعه توسعه میدان‌های گازی زیره و خارتنگ و ساختار اکتشافی دارنگ با هدف افزایش ۲۴ میلیون مترمکعبی تولید گاز و با سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلاری به شرکت پترو کاوه افق واگذار شد.  

مطالعه توسعه میدان‌های گازی سفید زاخور، سفید باغون و هالگان نیز به صورت مشترک به گروه گسترش نفت و گاز پارسیان و شرکت پتروپارس واگذار شد؛ سرمایه‌گذاری مورد انتظار برای توسعه این میدان‌ها، ۸۰۰ میلیون دلار پیش‌بینی‌شده که در نهایت ۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز ایران اضافه خواهد کرد.

مطالعه توسعه مخازن خامی زیلایی و کارون و جمع‌آوری گازهای همراه مسجدسلیمان، طرح دیگری بود که تفاهم‌نامه مطالعه آن با شرکت سرمایه‌گذاری صندوق بازنشستگی کشوری (صباانرژی و پتروپالایش پارسوماش) امضا شد؛ بر اساس این تفاهم‌نامه، در پایان اجرای این پروژه‌ها، ۱۴.۲ میلیون مترمکعب به تولید گاز اضافه خواهد شد و برای رسیدن به این هدف سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد دلاری مورد انتظار خواهد بود.

مطالعه توسعه میدان گازی عسلویه غربی و ایستگاه تقویت فشار کنگان با شرکت نوید زرشیمی دیگر تفاهم نامه ای بود که امروز امضا شد و قرار است با سرمایه گذاری ۶۰۰ میلیون دلاری، ۴۴ میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور اضافه شود.

تفاهم‌نامه مطالعه توسعه مخازن خامی شهیدان، زیلایی و کارون به صورت مشترک با شرکت پتروشیمی مسجد سلیمان و شرکت توسعه پتروایران امضا شد و بر اساس آن ۱۱.۶ میلیون متر مکعب به تولید گاز افزوده می‌شود و در این مسیر ۱.۸ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری باید انجام شود.

مطالعه توسعه میدان‌های گازی میلاتون و رودک، بینک و رگ سفید با شرکت سرمایه‌گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین (تاپیکو) با هدف افزایش ۷.۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز و سرمایه‌گذاری ۹۵۰ میلیون دلاری تفاهم‌نامه دیگری بود که امروز امضا شد.

بر این اساس، مطالعه توسعه میدان‌های گازی اهواز و مارون خامی توسط شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با هدف‌گذاری افزایش ۹.۸ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز در روز و سرمایه‌گذاری یک میلیارد دلار انجام خواهد شد.

در مجموع با اجرای این طرح‌ها و توسعه ۱۶ میدان گازی کشور، حدود ۱۲۷ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز ایران اضافه خواهد شد که می‌تواند در جبران ناترازی گاز در فصل سرد سال، تامین پایدار خوراک پتروشیمی‌ها و افزایش صادرات گاز ایران نقش مهمی ایفا کند.

با تکمیل مطالعات تفاهم‌نامه‌های یادشده و امضا و اجرای قراردادهای آنها، افزون بر افزایش تولید گاز کشور و رفع ناترازی آن، پیش‌بینی می‌شود ۲۵ هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم به‌ویژه در استان‌ها و شهرهای محل اجرای طرح‌ها ایجاد شود.

براساس برنامه‌ریزی انجام شده یک درصد از حجم سرمایه‌گذاری‌ها برای انجام مسئولیت‌های اجتماعی شرکت ملی نفت ایران به‌ویژه در مناطق نفتخیز صرف خواهد شد.

در این طرح‌ها، برای نخستین بار هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به‌منظور تامین پایدار خوراک مورد نیاز مجموعه‌های خود اقدام به مطالعه و توسعه بالادستی میادین گازی کشور می‌کنند که گامی موثر در راستای تأمین مطمئن و پایدار خوراک این صنایع، استفاده از سرمایه‌های انباشته شده در این مجموعه‌ها، استفاده حداکثری از ظرفیت‌ها و سرمایه‌گذاری‌های انجام‌شده در صنایع پتروشیمی و ثروت‌آفرینی برای کشور است.

دیگر خبرها

  • مسابقات ورزشی جام شهدای مهارت در البرز پایان یافت
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • باید از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ارتقای ارزش افزوده و جلوگیری از خام‌فروشی استفاده شود
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • افزایش ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس
  • اعطای «گرنت» به تشکلهای دانشجویی تصویب شد
  • رویداد ملی نوآوری اجتماعی در پیشگیری از اعتیاد برگزار می‌شود
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد