Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-30@16:06:02 GMT

ترک تحصیل ۲۰ درصد دختران دبیرستانی مناطق محروم

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۲۳۴۷۹

مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش با اشاره به شرایط اقتصادی و تاثیر آن در افزایش بازماندگی از تحصیل در مناطق محروم گفت:‌ ۲۰ درصد دختران در دوره متوسطه دوم به مدرسه نمی‌روند.


به گزارش شریان نیوز،به نقل از تسنیم، فرحناز مینایی‌پور مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی این خبرگزاری درباره دختران بازمانده از تحصیل اظهار کرد: سال گذشته هیچ بودجه‌ای را برای دختران بازمانده از تحصیل روستایی نداشتیم و امسال در قالب تهیه بسته پیشنهادی 5 استان را به صورت پایلوت انتخاب کرده و تحقیق می‌کنیم که به چه علت دختران از تحصیل باز می‌مانند و متناسب با هر استان پیشنهاد می‌دهیم که چه اقداماتی نیاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نیمی از هزینه این پژوهش را  معاونت امور زنان ریاست جمهوری و نیمی را آموزش‌وپرورش تامین کرده است.

مشکلات اقتصادی و رشد میزان ترک تحصیل در مناطق محروم

وی افزود: نتایج این پژوهش تا 6 ماه آینده مشخص می‌شود و باید بودجه مورد نیاز برای بازگرداندن دختران به چرخه تحصیل اختصاص یابد چون ما دلایل را تشخیص می‌دهیم. متاسفانه به دلیل مشکلات اقتصادی اخیر به ویژه در روستاها میزان ترک تحصیل دختران در حال افزایش است.

مینایی‌پور گفت: ترک تحصیل دختران در دوره متوسطه دوم در مناطق محروم 20 درصد است و 20 درصد آنها به مدرسه نمی‌روند.سال‌های گذشته تلاش کردند دوره ابتدایی را  اصلاح کنند و هم‌اکنون پوشش تحصیلی  در این دوره به 98 درصد رسیده که وضعیت قابل قبولی است همچنین پوشش تحصیلی در دوره متوسطه اول 92 و در متوسطه دوم 80 درصد است.

مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش درباره علت ترک تحصیل دختران عنوان کرد: دوری مدارس، مسائل قومی و قبیله‌ای، شرایط اقتصادی و ازدواج  زودهنگام مهمترین دلایل ترک تحصیل است و با توجه به محدودیت نیروی انسانی در بخش امور زنان آموزش و پرورش شرایط برای برگزاری دوره‌های فرهنگی برای این مناطق را نداریم.

برچسب هااقتصادیترک تحصیلمناطق محروم

منبع: شریان

کلیدواژه: اقتصادی ترک تحصیل مناطق محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۳۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، تفاهم‌نامه سه‌جانبه همکاری میان کمیته امداد، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با حضور سیدمرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد، حمیدرضا خان‌محمدی معاون وزیر و سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور و حسین انواری نماینده خیر نیکوکار، به امضا رسید.

براساس این تفاهم‌نامه ۵۴ کلاس درسی در مناطق محروم پنج استان کشور شامل آذربایجان غربی، اصفهان، خوزستان، کرمان و هرمزگان احداث و تکمیل خواهد شد.

ساخت ۱۲ کلاس درس در هنرستان مهندس علاقبندان استان آذربایجان غربی، ۶ کلاس درس در هنرستان دخترانه سردار شهید سلیمانی اصفهان، ۱۲ کلاس درس در هنرستان شبانه‌روزی امیرکبیر خوزستان ،۱۲ کلاس درس در هنرستان شهید مغفوری کرمان و ۱۲ کلاس درس در هنرستان شبانه‌روزی تخت در استان هرمزگان در قالب این تفاهم‌نامه پیش‌بینی شده است.

مبلغ در نظر گرفته شده برای احداث این پروژه‌های آموزشی ۳۵۵ هزار میلیون ریال است که نیمی از این مبلغ از سوی کمیته امداد توسط فرد خیر تامین می‌شود.

کد خبر 6092486

دیگر خبرها

  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • برپایی جشن ازدواج ۲۳ پاسدار در سردشت
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • ساخت فضاهای آموزشی در مناطق محروم شهرستان دیر
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟