Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

اسدالله قره‌خانی که همراه با هیات ایرانی در جلسه اوپک حضور داشت با اشاره به توافق اوپک در معافیت ایران از کاهش تولید نفت، گفت: جلسه اوپک نسبت به گذشته متفاوت بود؛ چون مقام ارشد آمریکا به عنوان مسئول مستقیم تحریم‌های ایران شخصا در جلسه اوپک حاضر شد و قبل از آن جلساتی را با عربستان سعودی و برخی کشورها برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: آنها در جلسه اوپک به دنبال کاهش قیمت نفت و کاهش تولید بودند، چون می‌دانستند با کاهش تولید و قیمت نفت درآمدهای ایران نیز کم می‌شود، لذا به شدت این هدف را دنبال می‌کنند. از طرف دیگر سیاست عربستان سعودی و برخی از کشورها این بود که در صورت کاهش سقف تولید در اوپک، ایران هم باید سهم خود را کاهش دهد و مبنا آخرین تولید در ماه اکتبر یا دسامبر باشد. بالاترین تولید را عربستان سعودی و امارات متحده عربی و پایین‌ترین تولید را ایران داشت.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی یادآور شد: آنها به دنبال آن بودند که سهمیه تولید ایران کم شود که این ضرر بسیار سنگینی برای کشور ما محسوب می‌شد. در اجلاس اوپک هیات ایرانی به سرپرستی وزیر نفت حضور داشت که جلساتی با برخی وزرای کشورهایی اعم از اوپک و غیراوپک در ماراتونی نفس‌گیر، پیچیده، سنگین و سخت برگزار کرد. آن هم در شرایطی که برخی از کشورها به شدت به دنبال این بودند که ایران هم تولید نفت را کاهش دهد. اگر این اتفاق رخ می‌داد در آینده مبنای تصمیم‌گیری سهم ایران در اوپک می‌شد، یعنی حتی با برداشته شدن تحریم‌ها هم سقف تولید ایران کاهش پیدا می‌کرد که ایران چنین چیزی را نپذیرفت.

قره‌خانی ادامه داد: اوپک در آخرین لحظات با استدلال‌ها و دیپلماسی قوی هیات ایرانی ناچار به پذیرش معافیت و مستثنی شدن ایران از کاهش تولید شد که این توفیق بسیار خوبی بود که مبنای تولید ایران همان مبنای تولید ۲۰۱۶ و نه ۲۰۱۸ باشد. با این تصمیم از کاهش بیشتر نفت ایران و از هم‌پاشیدگی اوپک جلوگیری شد.

انتهای پیام

 

منبع: وانا

کلیدواژه: اوپک معافیت از کاهش تولید نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۳۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟

تعطیلات رسمی بخشی حیاتی از بافت فرهنگی و اجتماعی هر ملتی است و فراهم‌کردن زمانی برای دوری از کارهای روزمره بسیار ضروری است.

به گزارش ایسنا، کشورها با توجه به فرهنگ خود تعطیلاتی دارند که برای مراسم مذهبی، روزهای ملی، یادبود یا روزهایی برای بزرگداشت برخی رویدادهای تاریخی خاص در منطقه است. تعطیلات رسمی معمولاً در قوانین ملی مشخص می‌شوند و به عنوان روزهای غیر کاری هستند. اگرچه معمول است که افراد در این روزها کار کنند و اغلب نرخ ساعتی بالاتر یا یک روز تعطیل اضافی دریافت می‌کنند.

تفاوت بسیاری در تعداد تعطیلات رسمی در کشورهای مختلف وجود دارد و در این گزارش کشورهایی با بیشترین و کمترین تعطیلات بررسی شده است.

کشورهایی با بیشترین آمار روزهای تعطیل نپال با تعطیلات رسمی ۳۹ روزه

فرهنگ متنوع نپال مانند میانمار،  به بسیاری از تعطیلات عمومی مذهبی و غیر مذهبی این کشور کمک می‌کند. جمعیت ۳۰ میلیون نفری آن را هندوها تشکیل می‌دهند که اکثریت هستند. با این حال، نپال همراه با تعداد قابل توجه تعطیلات رسمی خود دارای یک هفته کاری ۶ روزه استاندارد است و اکثر مشاغل دولتی و خصوصی فقط در روزهای شنبه تعطیل می‌شوند.

میانمار با تعطیلات ۳۲ روزه

آرایش چندفرهنگی میانمار به آن کمک می‌کند تا جایگاه اول این فهرست را حفظ کند. این کشور نه تنها بیشترین تعطیلات رسمی را در بین کشورهای آسیایی، بلکه در جهان دارد. جمعیت ۵۳ میلیون نفری این کشور آسیای جنوب شرقی شامل بیش از ۱۳۰ گروه قومی است که مجموعاً به بیش از ۱۰۰ زبان صحبت می‌کنند.

ایران با تعطیلات رسمی ۲۶ روزه

اکثر تعطیلات رسمی ایران بر اساس روزها و رویدادهای مهم در تقویم اسلامی است. از آنجایی که ایران از هر دو تقویم هجری شمسی و قمری استفاده می‌کند، تاریخ‌های معینی برای تعطیلات رسمی آنها وجود دارد.

سریلانکا با تعطیلات رسمی ۲۵ روزه

سریلانکا با جمعیتی بالغ بر ۲۲ میلیون نفر، محل زندگی زبان‌ها، فرهنگ‌ها و قومیت‌های مختلف است. به این ترتیب، بسیاری از تعطیلات رسمی سریلانکا مذهبی هستند.

بنگلادش با تعطیلات رسمی ۲۲ روزه به عنوان کشوری است که تعطیلات رسمی زیادی دارد.

مصر با تعطیلات رسمی ۲۲ روزه شناخته می‌شود البته برخی از خدمات مانند آرایشگاه‌ها در روز دوشنبه به جای روز واقعی تعطیلات عمومی خاص تعطیل می‌شوند.

کامبوج با تعطیلات رسمی ۲۱ روزه و هند با تعطیلات رسمی ۲۱ روزه نیز از جمله کشورهایی با بیشترین آمار روزهای تعطیل است.

مالزی با تعطیلات رسمی ۲۱ تا ۲۵ روزه که با توجه به ایالت متفاوت است. البته برخی دیگر از کشورهایی که تعطیلات رسمی زیادی را دارند عبارتند از چین، هنگ‌کنگ، پاکستان، ترکیه و تایلند است.

کدام کشورها کمترین تعداد تعطیلات رسمی را دارند؟

برخی از کشورها تعطیلات رسمی زیادی ندارند. به عنوان مثال، مکزیک کمترین تعطیلات را در بین کشورهای بزرگ دارد. مکزیک تنها هشت روز تعطیل رسمی را هر سال به رسمیت می‌شناسد. چند کشور دیگر نیز وجود دارند که کمتر از ۱۰ تعطیلات دارند.

طبق گزارش ورد پاپولیشن، سوئیس با تعطیلات رسمی هفت تا ۱۵ روزه، اکوادور با تعطیلات رسمی ۸ تا ۹ روزه و انگلستان با تعطیلات رسمی ۸  روزه، کانادا با تعطیلات رسمی ۸ تا ۱۲ روزه، برزیل با تعطیلات رسمی ۹ روزه، تایوان با تعطیلات رسمی ۹ روزه، بلژیک با تعطیلات رسمی ۱۰ روزه و جمهوری ایرلند با تعطیلات رسمی ۱۰ روزه  از جمله این کشورها هستند و کارمندان آنها ممکن است به اندازه سایر کشورها مرخصی نگیرند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • معافیت‌های هدفمند مالیاتی منجر به افزایش مشارکت مردم در تولید کشور خواهد شد
  • بیشترین و کمترین تعطیلات رسمی از آن کدام کشور است؟
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • مخبر: ایران به دنبال روابط برد - برد با دیگر کشورها است
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • حمیدرضا عزیزی، پژوهشگر بنیاد علم و سیاست آلمان: ایران در حمله به اسرائیل به کشورهای منطقه هم هشدار داد، هم اطمینان خاطر/ تهران قواعد درگیری با تل آویو را بازتعریف کرد/ همسایگان عربی ایران به دنبال موازنه و مفاهمه با تهران خواهند بود/ توانمندی موشکی ایران
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟