Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از زنجان، فتح‌الله حقیقی شامگاه سه‌شنبه 20 آذرماه در جلسه شورای اجتماعی، اظهار کرد: بر طبق آمارها، استان زنجان به لحاظ خشونت اجتماعی جزو 10 استان اول کشور است، ولی باید بین غیرت و خشونت تفکیک قائل شویم.
وی با اشاره به اینکه زنجانی‌ها با غیرت هستند و بین مفهوم غیرت و خشونت فاصله است، ادامه داد: همچنین زنجان در زمینه اعتیاد از پاک‌ترین استان‌های کشور به حساب می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استانی که بالای 1200هیئت مذهبی دارد و اقدامات مذهبی‌اش برای سایر استان‌ها الگو است، نمی‌تواند شیوع اعتیاد بالایی داشته باشد.
استاندار زنجان با تاکید بر بررسی آمارها با دید همه جانبه ادامه داد: در خصوص طلاق نیز وضعیت بدی نداریم. ممکن است در استانی دیگر، نرخ طلاق چند برابر زنجان باشد و به چشم نیاید. بافت زنجان یک دست است و حتی اگر نرخ طلاق یک‌دهم برخی استان‌ها باشد، به چشم می‌آید.
وی با تاکید بر اینکه باید آموزش‌های پیش از ازدواج را اجباری و در موضوع خانواده خیلی ریشه‌ای کار کنیم، افزود: در خصوص پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، افزایش اعتبارات مالی کار چندانی از پیش نمی‌برد. راهکار این است که در سطح استان، یکی از پنج آسیب را به‌صورت پایلوت اجرا کنیم و الگوی کشور شویم؛ چرا که در این صورت معلوم می‌شود کدام آسیب را با چه هزینه‌ای می‌توان کنترل کرد.
حقیقی با اشاره به اینکه زنجان از پتانسیل الگو شدن برخوردار است، تصریح کرد: اگر در حوزه اجتماعی کارهای عملیاتی و اجرایی انجام دهیم، می‌توان با هزینه‌های کمتر و به صورت پایلوت، یک یا دو موضوع از آسیب‌های اجتماعی را پیگیری کرده و جلوی شیوع آن را گرفت.
استاندار زنجان با اشاره به اینکه موضوع موادمخدر جزو آسیب‌های بزرگ و مطرح سازمان ملل است، یادآور شد: نقل و انتقال موادمخدر چرخش مالی بزرگی دارد و مبارزه با آن در همه دنیا مطرح است.
این مقام مسئول ادامه داد: راه مبارزه با موادمخدر، از کانال پول و حوزه‌های قضایی و قهری نمی‌گذرد. تا زمانی که اعتقاد عمیق به عدم مصرف آن را فرهنگ‌سازی نکنیم، آن‌طور که باید ریشه‌ای عمل نکرده‌ایم.
وی افزود: در مجموع برای مقابله با آسیب‌های اجتماعی باید برنامه عمل بنویسیم و مدیران کل که در حوزه‌های اجتماعی مسئولیت دارند، تجمیع شوند و با معاونت سیاسی، تفاهم‌نامه منعقد کنند. باید مشخص شود که در حوزه اجتماعی، کدام کارها می‌تواند عملیاتی شود. همچنین در این حوزه باید مسئولیت هر کدام از وظایف به یک دانشگاه سپرده و از موازی کاری پرهیز شود.
حقیقی همچنین با تاکید بر اینکه باید هیئت اندیشه‌ورز استان فعال تر شود و جوانان مطالبه‌گر باشند، ادامه داد: در خصوص خانه‌های جوان نیز همه فرمانداران موظف‌اند مکانی پیدا کنند و در اختیار ادارات ورزش و جوانان قرار دهند تا تجهیز شود. این خانه‌ها باید تا پایان سال تحویل داده شود.
استاندار زنجان با اشاره به اینکه باید برای افزایش سرانه ورزشی در استان، از ظرفیت بخش خصوصی بهره بگیریم و برای روستاها محلات ورزشی ایجاد کنیم، یادآور شد: در خصوص سرانه مطالعه نیز یکی از برنامه‌هایی که مقرر است طی سال 98 عملیاتی شود، حمایت از دانش‌آموزان مستعد یکی از شهرستان‌های محروم استان برای قبولی در دانشگاه‌های مطرح کشور است.
وی افزود: باید تلاش کنیم حق به حق‌دار برسد و دانش‌آموزان مستعد تحت پوشش آموزش‌های کابردی قرار بگیرند. این روش طی سال‌های آتی با مشار کت مردم در گستره استان زنجان اجرایی خواهد شد.
حقیقی بالا بودن سرانه مطالعه در زنجان را ثروت دانست و گفت: علاوه بر این، خوشبختانه سرمایه اجتماعی بالایی داریم و باید از این فرصت استفاده کنیم. در همین راستا، سمن‌ها به خاطر ویژگی هویتی خود می‌توانند بهترین تصمیم‌سازان در کنار مدیران باشند.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا زنجان آسیب های اجتماعی ازدواج اعتیاد طلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۳۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی

 آیت الله عبادی در دیدار مسئول موسسه بینش مطهر کشور ضمن گرامیداشت هفته معلم و سالروز شهادت علامه استاد آیت الله مطهری گفت: آثار شهید مطهری بیش از گذشته ترویج و مورد بهره برداری قرار گیرد.

وی افزود: اساتید باید به صورت کلاسیک آثار و اندیشه‌های استاد مطهری، امام راحل، رهبر معظم انقلاب و سایر شخصیت‌ها را در برنامه‌های کاری و درسی قرار دهند.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: مجلس و مسئولان فرهنگی وظیفه دارند تا آثار این استاد بزرگوار را در جزو برنامه‌های درسی قرار دهند. 

مسئول موسسه بینش مطهر کشور نیز با اشاره به اینکه امروز در کشور بیش از هزار نفر از اساتید و حوزه‌های علمی مورد تایید برای ترویج آثار و اندیشه‌های استاد مطهری در کشور فعالیت می‌کنند گفت: در این خصوص ۳۰ نفر از اساتید در خراسان جنوبی هستند که با هزار و ۲۰۰ دانش پژوه فعالیت می‌کنند.

هاشمی افزود: استفاده از کتاب‌های استاد مطهری و همچنین ۵ نفر از مراجع بزرگ کشور و بهره گیری از دیدگاه‌های آنان برای اقشار مختلف کودکان، نوجوانان و دانشجویان در برنامه کاری ما است.

وی گفت: همان طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند آثار شهید مطهری در مراکز فرهنگی نیز باید گسترش یابد و جزو برنامه‌های درسی آنان باشد که بنیان فکری افراد را تقویت کند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • لزوم تبیین دستاورد‌های انقلاب و اجرای طرح یاری گران در روستا‌ها
  • آیت‌الله علم‌الهدی:تربیت باید از سطح مدرسه آغاز شود/ ترویج حجاب، نیازمند مزج اجتماعی و منطق تبیین
  • آموزش و پرورش کارخانه انسان‌سازی است
  • لزوم ترویج و بهره مندی از آثار استاد مطهری در مراکز علمی و فرهنگی
  • لزوم ترویج روحیه غیرت و جوانمردی ورزشکاران باستانی در جامعه
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است