Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: قانون انتخابات باید اصلاح شود و شرایط یکسانی که افراد می‌توانند در انتخاب حضور یابند مشخص و در مجلس به قانون تبدیل شود. آفتاب‌‌نیوز : مصطفی میرسلیم در خصوص تغییر قانون انتخابات، اظهار کرد: در جمهوری اسلامی یک مردم‎‌سالاری دینی داریم و مبنای کار ما انتخاب است. انتخاب باید اصلح باشد و باید فردی که شایسته‌تر است را برای سپردن مسئولیت‌ها انتخاب کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه قانون انتخابات باید اصلاح شود، عنوان کرد: بخشی از این کار بر عهده شورای نگهبان، بخشی وزارت کشور و بخشی نیز بر عهده مجلس است، اما تاکنون کاری انجام نشده است.
میرسلیم بیان کرد: آقای کدخدایی اخیرا موضع‌گیری کردند که این کار باز هم خوب است اما کار بسیاری وجود دارد که باید انجام شود.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه فقهای شورای نگهبان را مقام معظم رهبری و حقوقدانان را مجلس انتخاب می‌کند، تصریح کرد: آن‌ها انتخابی هستند اما برای اینکه انتخاب آن‌ها از طریق مردم باشد، باید قانون اساسی را اصلاح کرد، البته نیازی نیست.
وی افزود: اعضای شورای نگهبان باید شرایطی را که برای نمایندگان و نامزدهای ریاست جمهوری لازم است تنظیم کنند که از منطق برخوردار باشد. باید این شرایط را به مجلس بدهند تا به قانون تبدیل شود. کار خود اعضا است، باید مشخص کنند که مدیر و مدبر یعنی چه و چگونه باید حاصل شود.
میرسلیم در ادامه چنین ابراز عقیده کرد: باید معیاری برای ثبت‌نام بگذارند، اکنون معیاری وجود ندارد. آن‌ها بیان می‌کنند که فلان فرد مناسب نیست، از کجا می‌دانند که او مناسب نیست. اگر فرد هم بخواهد به این امر اعتراض کند، باید به چه کسی و چگونه باشد که مورد قبول قرار گیرد.
این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام عنوان کرد: قانون انتخابات باید اصلاح شود و شرایط یکسانی که افراد می‌توانند در انتخاب حضور یابند را مشخص کنند و در مجلس به قانون تبدیل شود زیرا این حقوق مردم است، بنابراین فردی که می‌خواهد نامزد انتخابات شود، باید این شرایط را داشته باشد و اگر نداشته باشد، وارد این کار نمی‌شود.ایسنا 

منبع: آفتاب

کلیدواژه: میرسلیم قانون انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۵۸۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه نامزدتان را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید

به گزارش همشهری‌آنلاین، محسن اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برپایی انتخابات دور دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: این دور از انتخابات در ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود، در ۲۲ حوزه انتخابیه ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای در نظر گرفته شده است. انتخابات ۲۱ اردیبهشت، در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود. وزارت کشور برای این ۸ حوزه، تعرفه کاغذی هم ارسال کرده که در صورت بروز هرگونه مشکلی، شیوه رای گیری در آن حوزه تغییر خواهد کرد.

وی با اشاره به شکل برگه تعرفه‌های رای، گفت: در مرحله اول به دلیل برگزاری همزمان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، تعرفه‌ها یکپارچه بود، اما در مرحله دوم فقط برگه تعرفه رای مختص انتخابات مجلس است، بر این اساس تعرفه دور دوم انتخابات کوچک‌تر و به سبک ایرانی اسلامی طراحی و به استان‌های مربوط چاپ و ارسال شده است و درباره تعرفه‌های انتخاباتی مشکلی وجود ندارد.

وی ادامه داد: تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت صفر بامداد ۱۳ اردیبهشت در فضای حقیقی و مجازی آغاز شد و به مدت یک هفته ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغاتی که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود، لذا از نامزدها انتخابات می‌خواهیم بر اساس آن عمل کنند. نامزدهای انتخابات حتما باید وارد سامانه مالی انتخابات شوند و منابعی که برای تبلیغات در اختیار گرفته اند ثبت کنند، همچنین نامزدها سعی کنند هزینه‌های انتخاباتیشان از سقف مصوب بالاتر نرود. سامانه انتخاب ایران، برای اطلاع مردم از زندگینامه، شرح حال و سوابق نامزدهای دوازهمین دوره انتخابات مجلس در نظر گرفته شده است و مردم می‌توانند با مراجعه به این سایت از سابقه کاری نامزدهای مورد نظر خود مطلع شوند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: کسانی می‌توانند در مرحله دوم رای بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رای داده باشند و یا اصلا در کل کشور رای نداده باشند.

کد خبر 848872 منبع: ایسنا برچسب‌ها وزارت کشور خبر ویژه مجلس - انتخابات

دیگر خبرها

  • ببینید | اعلام جزئیات برگزاری انتخابات الکترونیک در تهران
  • دغدغه مردم در حوزه اشتغال است
  • اعلام جزئیات برگزاری انتخابات الکترونیک در تهران
  • اعلام جزییات برگزاری انتخابات الکترونیک در تهران
  • فیفا در آستانه تغییر یک قانون مهم؛ لغو ممنوعیت برگزاری لیگ‌های داخلی در خارج از کشور
  • تخریب ۱۲ ویلای غیرمجاز در چهارباغ البرز
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • فهرست وفاق برای دور دوم مجلس شورای اسلامی در تهران مشخص شد
  • اهالی رسانه و تپق‌های زبان معیاری
  • سابقه نامزدتان را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید