Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا_ دبير کل جشنواره هنر مقاومت با انتشار يادداشتي از تعهد و دغدغه مندي مرحوم دالوند نسبت به جبهه هنر انقلاب اسلامي و برخي بي مهري ها با بي وي به سبب اين همکاري سخن گفت.
به گزارش آريا به نقل از روابط عمومي پنجمين جشنواره هنر مقاومت، استاد مسعود نجابتي دبير کل پنجمين جشنواره هنر مقاومت با انتشار دل نوشته اي براي مرحوم احمد رضا دالوند که در سالهاي اخير به جرگه هنرمندان متعهد و وفادار به هنر انقلاب اسلامي پيوسته بود  واکنش نشان داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مرحوم احمد رضا دالوند دبير بخش علمي پژوهشي اين جشنواره بود که بر روي کتابي پژوهشي با هدف معرفي جريانها و افراد هنرمند نسل جديد هنر انقلاب اسلامي کار مي کرد و با وجود بيماري و مشکلات ناشي از بيماري ديابت وفادارانه کار را به پايان رسانيد.
استاد دالوند همچنين سردبير نشريه هور(هنر و رسانه انقلاب)بود که سه شماره آن با همت انجمن هنر هاي تجسمي انقلاب و دفاع مقدس و با همکاري مرکز هنر هاي تجسمي حوزه هنري در بنياد فرهنگي روايت فتح منتشر شد.
هو العزيز
شهامت استاد احمد رضا دالوند ستودني بود. رُک و با صراحت سخن مي گفت و اين اواخر در تاختن به هنرمندان غربزده و ادا و اطوارهاي روشنفکرانه و رشد قارچ گونه گالري ها، لحظه اي آرام نداشت. بسيار مؤدب بود و زبانش از خشونت عاري، اما براي بسياري تلخ و گزنده. رفاقت ما از همين جا آغاز شد، هر چند از سال ها پيش او را مي شناختم. ابتدا به عنوان طراح و نقاش و سپس در کسوت تصويرگر مطبوعاتي و گاهي طراح گرافيک و البته بيشتر نويسنده و منتقد. به طبع آزمايي در يک رشته هنري اکتفا نکرد و به عنوان يک انسان فرهنگي و با فطرتي بيدار وارد فضاي جنگ نرم شد و با عشق به حقيقت به جريان هنر انقلاب و مقاومت پيوست و اين اواخر در توليد نشريه هنر و رسانه انقلاب (هور) به عنوان سردبير و نويسنده مسئوليت پذيرفت . نشريه اي که در بنياد فرهنگي روايت فتح و با همکاري حوزه هنري سازمان تبليغات اسلامي و همراهي استاد شجاعي طباطبايي، سه شماره انتشار يافت و در مواجهه با مشکلات اقتصادي و بيماري ايشان، ناگزير تن به تعطيلي داد. اندوه تعطيلي هور که شايد يگانه رسانه هنر مقاومت در شرايط فعلي بود، کمتر از اندوه بيماري و ساير مشکلاتش نبود و البته اين در مقابل اندوهش از هنر منحط و غرب زده، هيچ نبود. کراهتش از آنچه ديرزماني تجربه کرده بود و رغبتش به فضاي هنر متعهد، به ذائقه برخي خوش نيامد و همکاريش با جبهه فرهنگي انقلاب را برنتافتند و او را به انزوا کشاندند. اميدوارم رسانه هاي کوچک و محدود دوستان واقعي اش انديشه هاي اين مرد آرميده در خاک را به جامعه فرهنگي و هنري بر عهده گيرند و نام و يادش را زنده نگه دارند. 
انتشار بخشي از پيام هاي او را طبق درخواستش در بيمارستان، به بعد از زمان حياتش موکول کردم. پيام هايي که اين اواخر بين ما رد و بدل مي شد و سابقه آن موجود است...
"بسم الله. سلام. مدتي است متوجه واکنش هاي منفي از سوي برخي اهل رسانه نسبت به خودم شده ام. برخوردهاي سرد. بي اعتنايي و برائت از دالوند را دارم به عينه مي بينم ... 
در جنگ نرم آبرو که سهل است هر آنچه لازم است تقديم انقلاب مي کنم. اما اينان که اهالي رسانه اند و اغلب دانسته و گاهي ندانسته در شمار خائنان صف مي بندند، سعي دارند تا مرا به انفعال بکشانند. 
نمي دانند که هر روز به درگاه خداوند تکرار مي کنم : صراط الذين انعمت عليهم غير المغضوب عليهم و الضالين.توکل به خداي بزرگ."
شادي روحش فاتحه اي نثار کنيد
مسعود نجابتي. بيستم آذرماه97

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۶۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد مهمترین پایگاه انقلاب و مردم/ مسلمانان از انتقام سخت فرزندان امام به وجد آمده‌اند

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امروز پنج‌شنبه (۶ فروردین) به منظور دیدار مردمی با فعالان فرهنگی و اهالی دارالشهدای تهران در مسجد چهارده معصوم (ع) واقع در خیابان امامزاده حسن (ع) حضور یافت.
در سفر به پاکستان شاهد موج استقبال مردمی بودیم/ مسلمانان از انتقام سخت فرزندان امام به وجد آمده‌اند
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی در این دیدار گفت: خیلی خوشحال هستم در شب زیارتی حضرت اباعبدالله امام حسین (ع) در این مسجد که مزین به نام شهداست در جمع شما نمازگزاران و مردم همیشه در صحنه این محله حضور دارم.

وی افزود: از ابتکار آقای رییس‌جمهور به دلیل این سفر درون پایتختی باید یاد کنیم، به همراه رئیس جمهور به دورترین نقاط ایران می‌رویم و از نزدیک با مردم و اهالی عزیز شهر‌های مختلف صحبت می‌کنیم و امشب در کنار مجموعه‌های دولتی و حاکمیتی در شهر تهران محضر شما عزیزان هستیم؛ انشاالله مصداق این ضرب المثل که می‌گوید "دور شمع تاریک است" نشویم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: اذان صبح با آقای رئیس جمهور از سفر به سریلانکا برگشتیم و بلافصله برنامه‌های امروز که از قبل تدارک دیده شده بود عملی شد؛ انشاالله این حضور منشأ برکات بسیاری برای مردم باشد.

وی با بیان اینکه این منطقه خصوصیات ویژه‌ای دارد، افزود: تعداد شهدای این منطقه حدود چهار هزار نفر است. کوچه به کوچه منطقه ۱۷ مشحون از شهدا است؛ سال ۱۳۷۴ نماینده شورای نگهبان در صندوق‌های رای بودم و در اکثر محل‌های اخذ رای به عنوان ناظر حضور داشتم. میزان حضور مردم این منطقه در پای صندوق‌های رای برتری چشمگیری نسبت به سایر مناطق داشت، ما به این مسأله ایمان داریم که هسته سخت انقلاب اسلامی در مساجد است.

وزیر فرهنگ گفت: وظیفه مهم دولت اسلامی این است که در حلقه اول به مطالبات اهالی مسجد رسیدگی ویژه کند، چون این عزیزان در صف اول حرکت‌های تاثیرگذار در نهضت امام بودند.

اسماعیلی ادامه داد: نهضت امام راحل وارد شصت و دومین سال حیات خود شد، این نهضت با مسجد و نام حضرت زهرا (س) آغاز شده است؛ انقلاب اسلامی فاطمی حدوث است و در طول همه سال‌های بعد با نام حضرت اباعبدالله (ع) مانا شده است و حسینی بقاست.

وزیر فرهنگ گفت: این حرکت در مساجد و حوزه‌های علمیه تفسیر عملی می‌شود. در دولت مردمی این حرکت به نام نهضت بازگشت به مساجد نام گذاری شده است.

وی افزود: توفیق دارم به لطف خداوند و عنایات اهل بیت (علیهم‌السلام) در مساجد مختلف حاضر می‌شوم و با نمازگزاران صحبت می‌کنم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه فضای کاری در دولت مردمی این است که دولت و حاکمیت را به جامعه بازگردانیم، تصریح کرد: در حوزه فرهنگ قرار نیست تصدی گری کنیم در دولت وظیفه نظارت و تسهیل گری را برعهده داریم. گروه‌ها و جریانات مردمی باید پای کار بایستند و بنده نیز به عنوان وزیر فرهنگ موظف هستم ساختار‌ها را در خدمت این شعار قرار دهم و این رویکرد را با قوت ادامه دهم.

اسماعیلی تصریح کرد: اگر امروز در منطقه ۱۷‌تهران استعداد‌هایی در حوزه فعالیت‌های قرآنی وجود دارد. از استعداد‌های هنری در سایر عرصه‌ها نیز (در این منطقه) برخورداریم، ما نیز آمادگی داریم در نقاط مختلف همین منطقه مجالس ویژه‌ای را برای تعظیم مفاخر و شهدا به تعداد مساجد و هیئات برگزار و آمادگی داریم از همه موسسات ثبت شده حمایت کنیم؛ از ما پشتیبانی از شما حرکت.

وزیر فرهنگ گفت: فرزند مسجد هستم و تمام دوران کودکی ام در مسجد بوده است در مسجد تئاتر و سرود اجرا کردیم، قرائت قرآن را آموختیم و با احکام آشنا شدیم.

وی افزود: هیچ فعالیت فرهنگی هنری و رسانه‌ای به مسجد گره نمی‌خورد مگر اینکه مخاطبانش را به سمت فلاح و رستگاری هدایت کند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: برای آموزش هنر آمادگی داریم در مساجد منطقه اقداماتی را انجام دهیم در مناطق محروم کشور در دو سال اخیر بیش از صد هزار نفر را تحت تعلیم آموزش هنری قرار دادیم و آنها را توانمند کردیم.

وی افزود: آقای هاشمی جانشین وزیر فرهنگ، حجت‌الاسلام خداداده، آقای سالاری معاون حوزه هنری و دیگر مسئولان وزارت فرهنگ در این جلسه حضور دارند و با همه دوستان خدمت شما رسیده‌ایم تا اعلام کنیم در همه بخش‌ها آماده خدمتگزاری هستیم.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: در سفر اخیر به پاکستان موج استقبال مردمی را شاهد بودیم مردم مسلمان چنان از انتقام سخت فرزندان امام به وجد آمده بودند که همه مسیر‌ها پر از ابراز عشق و علاقه به امام، رهبری و رئیس جمهور بود.

وزیر فرهنگ گفت: افرادی که بر طبل ناامیدی می‌کوبند و می‌خواهند مردم را از آینده با شکوه ملت ایران ناامید کنند این صحنه‌ها را ببینند، دنیا به فرزندان ایران افتخار می‌کند همه مومنان، عدالت طلبان و آزادگان به انقلاب، شهدای ایران و فرزندان این مرز و بوم افتخار می‌کنند.

در ادامه این دیدار تعدادی از فعالان اجتماعی این منطقه مشکلاتشان را به وزیر فرهنگ در میان گذاشتند، پس از آن نیز اسماعیلی پشت میز خدمت قرار گرفت و مردم مشکلاتشان را بی واسطه با وزیر فرهنگ به عنوان نماینده دولت مردمی با وی درمیان گذاشتند.
محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه این دیدار در جمع خبرنگاران گفت: مسجد مهمترین پایگاه انقلاب اسلامی و پایگاه همه مردم است.

وی افزود: در این دیدار همکارانم بدون استثنا با تک تک حضار صحبت می‌کنند و این جلسات به حل مسایل کمک می‌کند. در منطقه ۱۷ تهران مشکلات زیادی داریم که برای حل برخی از این مشکلات در همین جلسه تصمیماتی گرفته شد تا انشاالله حل مشکلات با قوت پی‌گیری شود.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: انشاالله بتوانیم در کمترین زمان بخش مهم مشکلات مردم را حل کنیم.

وزیر فرهنگ در پاسخ به این سوال که مهمترین مشکلات مردم چه بود؟ گفت: زیرساخت‌های فرهنگی به شدت محدود است؛ بزرگان منطقه موضوع ایجاد پردیس فرهنگی هنری را مطرح کردند و با همکارانم در سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران صحبت می‌کنم تا درمورد وضعیت تخصیص زمین برای این امر تصمیم گیری شود و انشالله نماینده خودم را به همین مسجد می‌فرستم تا نتایج آن را به صورت شفاف با مردم در میان گذارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • مسجد مهمترین پایگاه انقلاب و مردم/ مسلمانان از انتقام سخت فرزندان امام به وجد آمده‌اند
  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • نوه امام خمینی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود
  • مرتضی اشراقی در مراسم رونمایی از کتاب «چالش‌های تاریخی» چه گفت؟!
  • نوه امام خمینی: اندیشه‌های امام به‌طور هدفمند تحریف می‌شود /یک مورخ باید شجاع باشد و از پروپاگاندای رسانه‌ای نترسد
  • تقدیر شورای‌عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»
  • تقدیر و تشکر از عوامل سریال رستگاری توسط دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی+تصاویر
  • خاطرات جانباز آزاده‌ای که چهره سال هنر انقلاب فارس شد
  • یادداشت| پیمانه‌ای که پُر شد
  • پاسداشت زبان فارسی، پاسداشت هویت ملی و فرهنگی ایرانیان + فیلم