Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر غلامرضا اصغری، رئیس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر لزوم برخورد قاطع با قاچاق محصولات و مکمل های ورزشی تاکید کرد و بیان داشت: این موضوع یک فرآیند همیشگی، قاطع و بدون اغماض است.

اخبار اجتماعی ایران/ دکتر غلامرضا اصغری، روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از یک شرکت تولیدکننده مکمل های غذایی و ورزشی در شیراز گفت: روند تولید، بسته بندی و کارایی محصولات و مکمل های ورزشی تولید داخل تحت نظارت و پایش است از این رو با اطمینان بیشتر می توان نسبت به مصرف آن مبادرت ورزید در حالی که مکمل های قاچاق هیچ نظارتی و در نتیجه تضمینی برای مصرف ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی همچنین با اشاره به تحریم های اقتصادی و ایجاد محدودیت برای نقل و انتقالات بانکی ابراز داشت: این رویکرد می تواند زمینه ایجاد قاچاق بیشتر را فراهم کند و لازم است جامعه درباره آن هوشیارتر عمل کند، تحریم ها دسترسی بیماران به دارو را با مشکل مواجه می کند و در شرایط تحریم و جنگ اقتصادی ممکن است بازار سیاه و قاچاق دارو و تجهیزات پزشکی و مکمل های ورزشی رونق بیشتری بگیرد و به سلامت مردم به طور مستقیم آسیب برساند.
رئیس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت بر لزوم تسهیل تولیدات داخلی به عنوان بهترین روش برای مبارزه با قاچاق کالا و مقابله با تحریم ها تاکید کرد و گفت: شرکت های داخلی تولیدکننده دارو و ملزومات پزشکی و مکمل های ورزشی که به طور رسمی و بر اساس قوانین و موازین فعالیت می کنند نباید در مشکلات بروکراسی اداری بیفتند؛ حمایت ها از نگهداشتن خط تولید این محصولات باید به صورت کامل انجام شود.
اصغری با یادآوری اینکه نیمی از داروهای مکمل ورزشی موجود در بازار قاچاق است افزود: مصرف محصولات قاچاق بسیار نگران کننده است. ورزشکاران باید محصولات مورد نیازخود را از داروخانه ها تامین کنند، هرگونه عرضه و فروش داروهای مکمل در باشگاه های ورزشی ممنوع است.
رئیس سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت، چهارشنبه به شیراز سفر کرد و با حضور در یک شرکت تولیدکننده مکمل های غذایی و ورزشی، از نزدیک با فعالیت های این شرکت در شیراز، آشنا شد.
معاون وزیر بهداشت همچنین در بازدید از این واحد تولیدی گفت: لازم است با نظارت و پیگیری سازمان غذا و دارو، و با تضمین سلامت تولیدات داخلی از آسیب به سلامت جوانان پیشگیری شود.
وی ابراز امیدواری کرد نیاز داخلی در این زمینه با کمک محصولات تولید ملی و با کنترل قاچاق تامین شود.
بر اساس آمارهای موجود هم اکنون بیش از 350 باشگاه ورزشی در فارس فعالیت دارد که مکمل های موردنیاز برای ورزشکاران در این باشگاه ها زیر نظر پزشک و مربی دارای مجوز، با رعایت استانداردهای حرفه ای تهیه می شود.
شرکت تولیدی مکمل های ورزشی در منطقه ویژه اقتصادی شیراز فعال است و در هر نوبت کاری با 30 نفر نیرو، قابلیت اشتغال 120 نیرو را دارد و محصولات تولیدی را به کشورهای چین، هند، عراق، روسیه و افغانستان صادر می کند./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۶۲۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۶ اردیببهشت ۱۴۰۳؛ تفاوت ۳۰ میلیونی قیمت پراید در کارخانه و بازار

فرارو- پراید ۱۵۱ تیپ DA که در قالب طرح فروش فوق‌العاده این روز‌های سایپا با قیمت تقریبی ۳۱۰ میلیون عرضه شده، در بازار آزاد به طور متوسط ۳۴۰ میلیون فروخته می‌شود.

ساینا S دنده‌ای جزو ارزان‌ترین سواری‌های داخلی این کارخانه است و به شکل متوسط ۴۴۵ میلیون به فروش می‌رسد. مثل کوییک دنده‌ای تیپ GX. کوییک دنده‌ای دنده‌ای تیپ SR حدود ۱۰ میلیون بیشتر قیمت دارد و اطلس دنده‌ای تیپ G را ۵۹۵ میلیون می‌فروشند.

شاهین اتوماتیک که گرانقیمت‌ترین سواری داخلی سایپا محسوب می‌شود، ۸۶۵ میلیون قیمت گذاری شده و خرید شاهین دنده‌ای ۷۶۵ میلیون آب می‌خورد. قیمت روز محصولات سایپا در بازار آزاد را می‌توانید در جدول زیر مشاهده کنید.  

قیمت روز خودروهای سایپا

مدل پنجم اردیبهشت ششم اردیبهشت
پراید 151 تیپ DA مدل 1403

340 میلیون تومان

340 میلیون تومان

تیبا صندوقدار مدل 1401

397 میلیون تومان

397 میلیون تومان

تیبا هاچبک مدل 1401

402 میلیون تومان

402 میلیون تومان

ساینا S دنده‌ای مدل 1403

445 میلیون تومان

445 میلیون تومان

کوئیک GX مدل 1403

445 میلیون تومان

445 میلیون تومان

کوئیک SR دنده‌ای مدل 1403

455 میلیون تومان

455 میلیون تومان

اطلس مدل 1403

595 میلیون تومان

595 میلیون تومان

چانگان CS35 پلاس تیپ 2

یک میلیارد و 740 میلیون تومان

یک میلیارد و 740 میلیون تومان

چانگان CS35 پلاس تیپ 3

یک میلیارد و 950 میلیون تومان

یک میلیارد و 950 میلیون تومان

شاهین دنده‌ای مدل 1403

765 میلیون تومان

765 میلیون تومان

شاهین اتوماتیک مدل 1403

865 میلیون تومان

865 میلیون تومان

دیگر خبرها

  • قیمت محصولات سایپا +جدول
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۸ اردیبهشت + جدول
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • قیمت محصولات سایپا شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ افزایش قیمت شاهین و کوییک در بازار
  • قیمت محصولات ایرانخودرو شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت روز ۲۰۶ و تارا در بازار
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • قیمت محصولات سایپا پنجشنبه ۶ اردیببهشت ۱۴۰۳؛ تفاوت ۳۰ میلیونی قیمت پراید در کارخانه و بازار