Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه منابع انسانی و هماهنگی‌ استان‌های سازمان برنامه و بودجه کشور گفت: مدیران پشت‌میزنشین که با عدم تعهد و کار نکردن، حق مردم را پایمال و به نظام خیانت می کنند، باید جای خود را به مدیران شایسته خدمت بدهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد، زهرا اربابی، معاون توسعه منابع انسانی و هماهنگی‌ استان‌های سازمان برنامه و بودجه کشور، امروز (21 آذر) در مراسم تکریم و معارفه رئیس سازمان برنامه‌ و بودجه خراسان شمالی که در محل سالن همایش مدیریت امور شعب بانک ملی بجنورد برگزار شد، با بیان اینکه مدیران دستگاه‌ها و سازمان‌ها باید برنامه محور و هدفمند باشند، گفت: مدیران جهادی و پایبند به ارزش‌های انقلاب اسلامی باید در کشور بیشتر حضور داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تأکید کرد: باید از مدیران جنگ و جهادی در کشور استفاده شود، چرا که کشور در حال حاضر با بیکاری گسترده ای مواجه شده است.

 

وی نقش به کارگیری مدیران توسعه‌گرا و آینده ‌نگر در شرایط فعلی کشور را بسیار مهم و تأثیرگذار برشمرد و اظهارداشت: مدیران پشت‌میزنشین که با عدم تعهد و کار نکردن، حق مردم را پایمال و به نظام خیانت می کنند، باید جای خود را به مدیران شایسته خدمت بدهند.

 

اربابی داشتن روحیه جهادی و مدیریت جنگ را نیاز مدیران کشور برای مقابله با تحریم ها و توطئه های اقتصادی خارج از کشور دانست و بیان داشت: در جنگ اقتصادی باید از تمام ظرفیت‌ها و استعدادهای درونی کشور برای رفع این مشکل استفاده کنیم.

 

معاون توسعه منابع انسانی و هماهنگی‌ استان‌های سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه ضمن اشاره به پتانسیل های موجود در خراسان شمالی، افزود: این استان ظرفیت های بالایی در بخش کشاورزی و دام پروری دارد که با مدیریت صحیح، می توان از این ظرفیت برای رفع بخشی از مشکل بیکاری بهره برد.

 

اربابی با اشاره به رسالت سازمان سازمان برنامه‌ و بودجه، بیان داشت: رئیس این سازمان باید زبده و کارشناس محور باشد تا بتواند وظایف اصلی این سازمان را به خوبی اداره کند.

 

علی قربانی، عضو کمیسیون برنامه‌ و بودجه مجلس نیز در این مراسم از عدم وجود اولویت‌بندی در کشور، انتقاد کرد و گفت: باید با ایجاد وحدت و همگرایی در بخش‌های مختلف، هم‌نظر و هم‌عقیده باشیم و به هم‌افزایی با یکدیگر اقدام کنیم.

 

وی سهم اندک از اعتبارات ملی را مشکل اصلی بودجه برای استان‌های توسعه‌نیافته عنوان کرد و افزود: متأسفانه سهم خراسان شمالی از اعتبارات ملی نیم درصد است که این امر منجر به کشاف میان استان‌های توسعه‌یافته و محروم کشور است.

 

قربانی، همچنین به موضوع خصوصی‌سازی و واگذاری پروژه‌ها به این بخش اشاره کرد و اظهارداشت: باید زیرساخت‌های ریلی، جاده‌ای و هوایی ایجاد شود تا سرمایه‌گذاران برای حضور در استان ما ترغیب شوند.

 

گفتنی است؛ در این مراسم از خدمات "مجید پورعیسی" به‌عنوان رئیس اسبق سازمان برنامه‌ و بودجه تقدیر و "حسن پارسی پور" به‌عنوان رئیس جدید این سازمان در خراسان شمالی معرفی شد.

 

پایان پیام/140

منبع: شبستان

کلیدواژه: خراسان جنوبي بیرجند معاون اول رئیس جمهور خراسان جنوبی آیت الله رئیسی بندرعباس مشهد دفاع مقدس ترامپ کرمان بجنورد خراسان شمالی سازمان برنامه و بودجه مراسم تودیع و معارفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۶۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟

به گزارش تابناک اقتصادی؛ مالیات‌ها نقش مهمی در پیشبرد توسعه اقتصادی، فراهم کردن منابع ضروری برای عملیات دولتی، پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های رفاه عمومی ایفا می‌کنند. مالیات به عنوان منبع اصلی درآمد دولت، در تامین مالی منابع بودجه، حمایت از پروژه‌های استراتژیک دولت و تضمین دسترسی عادلانه به زیرساخت‌های ضروری برای شهروندان ایرانی نقش اساسی دارند.

با توجه به اینکه بیش از ۶۰ درصد از درآمد‌های بودجه کشور از منابع پایدار با محوریت مالیات به دست می‌آید، مالیات نه تنها برای تأمین مالی وزارتخانه‌های دولتی ضروری است، بلکه برای رفع کسری بودجه، تسویه بدهی‌ها و ارتقای رشد اقتصادی نیز ضروری است.

تامین مالی بودجه ایران از طریق مالیات برای تسهیل منابع پایدار، رفع کمبود‌های بودجه و هدایت سرمایه گذاری در کشور حیاتی است. با کاهش اتکا به صادرات نفت و استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، مالیات‌ها نقش کلیدی در ارتقای ثبات اقتصادی، حمایت از سرمایه گذاری پایدار و تحریک رشد در بخش‌های مختلف ایفا می‌کنند. از طریق سیاست‌های استراتژیک مالیاتی و جمع‌آوری کارآمد درآمد، دولت می‌تواند پایداری مالی را افزایش دهد، فرصت‌هایی برای توسعه اقتصادی ایجاد کند و محیطی مساعد برای سرمایه‌گذاری و ایجاد شغل ایجاد کند.

علاوه بر مالیات سهم دولت، سازمان امور مالیاتی مالیات‌هایی را که تأثیر مستقیم بر توسعه و زیرساخت‌های منطقه‌ای دارد، جمع آوری می‌کند. یکی از نمونه‌های قابل توجه سهم شهرداری از مالیات بر ارزش افزوده است که به توسعه شهری و پروژه‌های زیرساختی منطقه‌ای در سراسر کشور کمک می‌کند.

سهم ۴ درصدی مالیات بر ارزش افزوده اختصاص یافته به شهرداری‌ها بالغ بر ۱۳۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ تخصیص یافته است که در جهت سرمایه گذاری در شهر‌ها و ارتقای زیرساخت‌های منطقه‌ای در نظر گرفته شده است. این تخصیص اعتبار مزایای محسوسی دارد که از جمله می‌توان به تکمیل کمربندی شهر قزوین با ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده اشاره کرد که نشان از تاثیر مثبت مالیات بر توسعه شهری و ارتقای زیرساخت‌ها دارد.

علاوه بر این، مالیات‌ها با حمایت از خدمات ضروری، ترویج سرمایه گذاری و تقویت رشد فراگیر به عنوان محرک توسعه اقتصادی عمل می‌کنند. با تخصیص درآمد‌های مالیاتی به حوزه‌های حیاتی مانند مراقبت‌های بهداشتی، آموزش و پرورش و زیرساخت‌ها، دولت رفاه عمومی را بهبود بخشیده است، استاندارد‌های زندگی را بالاتر برده است و فرصت‌هایی برای پیشرفت اجتماعی-اقتصادی ایجاد کرده است. سیاست‌های مالیاتی که توسعه پایدار، تخصیص عادلانه منابع و مدیریت کارآمد درآمد را در اولویت قرار می‌دهند، نقش مهمی در تضمین رفاه بلندمدت و ثبات اقتصادی برای کشور دارند.

در پایان، مالیات محور اصلی توسعه اقتصادی کشور است. مالیات با تأمین بودجه موردنیاز دولت، تامین مالی پروژه‌های زیربنایی و طرح‌های رفاه عمومی، نقش اساسی در پیشبرد توسعه اقتصادی ایران ایفا می‌کند. با استفاده از درآمد‌های مالیاتی برای سهم دولت جهت رفع کسری بودجه، سهم شهرداری‌ها جهت حمایت از توسعه منطقه‌ای و سهم بهداشت در جهت زیرساخت‌ها و یارانه‌های حوزه بهداشت دولت می‌تواند رشد اقتصادی را بهبود ببخشد، رفاه اجتماعی را با توسعه همگون منطقه‌ای افزایش دهد و فرصت‌هایی برای توسعه پایدار متوازن ایجاد کند. از طریق سیاست‌های مالیاتی استراتژیک، جمع‌آوری کارآمد درآمد و تخصیص شفاف منابع، ایران می‌تواند از قدرت مالیات‌ها برای ایجاد اقتصاد مقاومتی، تقویت خدمات عمومی و ترویج رشد فراگیر برای همه شهروندان استفاده کند.

 

دیگر خبرها

  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • بافت‌های فرسوده شهری، فرصتی برای توسعه گردشگری
  • مدیران برای برنامه ریزی استان تهران نیاز‌ها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌‌ریزی استان تهران نیازها و ضروریات را شناسایی کنند
  • مدیران برای برنامه‌ ریزی در استان تهران نیازها را شناسایی کنند
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • بزرگترین مولفه در توسعه سیستان‌و بلوچستان بحث امنیت است