Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بلاغ مازندران»
2024-05-03@18:38:57 GMT

2 عاملی که به استخوان هایتان آسیب می زند

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۲۷۷۸۹

همه ما با وجود آگاهی نسبت به اهمیت اسکلت، در طول روز اشتباهاتی مرتکب می‌شویم که آسیب‌پذیری استخوان‌ها را افزایش می‌دهد. در ادامه با این عادت‌ها بیشتر آشنا می‌شوید تا نسبت به سلامت استخوان‌هایتان حساس‌تر باشید.به گزارش بلاغ،همه ما با وجود آگاهی نسبت به اهمیت اسکلت، در طول روز اشتباهاتی مرتکب می‌شویم که آسیب‌پذیری استخوان‌ها را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه با این عادت‌ها بیشتر آشنا می‌شوید تا نسبت به سلامت استخوان‌هایتان حساس‌تر باشید.

روغن ناسالم

اسکلت انسان بافتی است که دائما در حال احیا است. با گذشت زمان و بالا رفتن سن، توده استخوانی به‌تدریج کاهش می‌یابد.باید بدانید عادات روزمره ما در طول زندگی روی استخوان‌هایمان تاثیر می‌گذارد. افرادی که توده استخوانی آنها کاهش پیدا می‌کند بیشتر در معرض پوکی و شکستگی استخوان‌ها قرار می‌گیرند. یکی از این عادت‌های روزمره تغذیه است. داشتن تغذیه متنوع و متعادل سلامت استخوان‌ها را تضمین می‌کند.

بدانید که محتویات بشقاب‌هایتان روی تراکم استخوانی تاثیر دارد و مصرف میوه و سبزیجات کاهش بافت استخوانی را محدود می‌کند.علاوه بر این لازم است نسبت به روغنی که مصرف می‌کنید حساس باشید. روغن زیتون سرشار از امگا ۹ است و به همین دلیل یکی از بهترین روغن‌ها برای تقویت تراکم استخوانی محسوب می‌شود.

مصرف زیاد نمک

هر چه نمک بیشتری وارد بدنتان شود کلسیم بیشتری از دست خواهید داد و این یعنی کلسیم کافی برای محافظت از استخوان‌ها را نخواهید داشت. مواد غذایی مختلفی از جمله پنیر، چیپس، سوسیس و کالباس و غیره حاوی میزان زیادی نمک هستند. نیازی نیست نمک را به‌طور کلی حذف کنید. حواستان باشد که مصرف سدیم را به زیر ۲.۳۰۰ میلی‌گرم(یک و نیم قاشق چای‌خوری نمک) در روز کاهش دهید.

تحرک نا کافی

درست است که می‌خواهید برنامه‌های دلخواهتان را تماشا کنید اما تاوان ساعت‌ها لم دادن در مقابل تلویزیون را استخوان‌هایتان خواهد داد. چون این کار باعث بی‌تحرکی شده و بافت استخوان‌هایتان را تحلیل می‌دهد. ایستادن برای اسکلت بهتر است و زمانی که پاها وزن بدن را تحمل می‌کنند، استخوان‌ها و عضلات مجبور می‌شوند که برای مقابله با جاذبه زمین فعال باشند. این مساله نیز باعث تقویت استخوان‌ها می‌شود.

مصرف ناکافی محصولات لبنی

اگرچه در خصوص محصولات لبنی و سلامت استخوان‌ها حرف و حدیث زیادی وجود دارد اما در هر حال مصرف این مواد غذایی برای داشتن اسکلتی سالم لازم و ضروری است. متخصصان توصیه می‌کنند که در زمان رشد و سپس در سنین بزرگسالی روزانه دو واحد محصول لبنی مصرف کنید. میزان نیاز روزانه بدن به کلسیم ۱۰۰۰ میلی‌گرم است و یک تغذیه معمولی بدون لبنیات فقط ۳۰۰ میلی‌گرم کلسیم برای بدن تامین می‌کند. یک پیاله ماست حدود ۱۵۰ و یک سهم پنیر بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ میلی‌گرم کلسیم به بدن می‌رساند.

مصرف زیاد نوشابه

زیاده‌روی در مصرف نوشیدنی‌های گازدار به سلامت استخوان‌ها آسیب می‌زند. نتایج پژوهش‌های متعدد نشان می‌دهد که بین کاهش تراکم استخوان‌ها و کافئین و فسفر موجود در این قبیل نوشیدنی‌ها ارتباط زیادی وجود دارد.

بنابراین زمانی که به‌جای نوشیدنی‌های سالم حاوی کلسیم نوشابه مصرف می‌کنید استخوان‌هایتان را در معرض خطر قرار می‌دهید. یادتان باشد که قهوه و چای زیاد نیز می‌تواند کلسیم را از استخوان‌هایتان بیرون بکشند.

مصرف سیگار

حتی به‌صورت به اصطلاح تفننی نیز سیگار نکشید. چون مصرف دخانیات باعث می‌شود که بدن نتواند بافت‌های استخوان‌های سالم و جدید بسازد. هرچه مصرف سیگارتان بیشتر باشد، این شرایط پیچیده‌تر شده و بدن با مشکلات بیشتری مواجه می‌شود. بدانید که سیگاری‌ها بیشتر در معرض شکستگی قرار دارند و دوره بهبودی آنها نیز به مراتب طولانی‌تر است. با ترک سیگار می‌توانید این خطرات را کاهش داده و سلامتی استخوان‌هایتان را بهبود دهید.

کم وزنی

کم وزنی و داشتن شاخص توده بدنی ۱۸.۵ یا کمتر به معنای این است که بیشتر در معرض شکستگی استخوان قرار دارید. بهتر است ورزش کنید و وزن بگیرید. کلسیم بیشتری به برنامه غذایی‌تان اضافه کنید و در صورت نیاز مکمل کلسیم مصرف کنید.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۷۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سم زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار !

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از صدا و سیما، اشتیاق ما برای مصرف شیرینی همیشه وجود دارد، اما مصرف شکر طول عمر را کاهش می‌دهد. به خاطر داشته باشید که همه شکرها بطور یکسان مضر نیستند و شکر سفید تصفیه شده، نوعی است که می‌تواند به طور جدی بر سلامتی تاثیر بگذارد. مهم است مضرات مصرف شکر را بدانید و اینکه چه تاثیر منفی روی بدن دارد.

وضعیت بدن بلافاصله بعد از ترک قند و شکر

بسیاری از افراد میزان مصرف قند خود را بسیار ناچیز می‌دانند در صورتی که مصرف آن‌ها بسیار بیشتر از آنچه است که تصور می‌کنند.

پس از یک ساعت: شکر اعتیاد آور است و واکنش دوپامین را در مرکز مغز، مانند یک دارو فعال می‌کند.

بسته به مقدار شکری که روزانه مصرف می‌کنید، ممکن است تغییرات مختلفی در سطح قند خون، عرق ریختن، لرزش، افسردگی، گرسنگی را تجربه و با مصرف سبزیجات تازه، فیبر، منابع پروتئینی ضد التهاب و چربی‌های سالم با این نشانه‌ها مقابله کنید.

بعد از یک روز: یک روز پس از قطع مصرف شکر شاید برایتان سخت باشد و ممکن است علائمی از جمله سردرد و افت در سطح انرژی را تجربه کنید. اما بدن شروع به التیام می‌کند و شکر میکروارگانیسم‌های مضر، مانند، کاندیدا را تغذیه می‌کند که با رشد بیش از حد می‌تواند سلامت دل و روده را تحت تاثیر قرار دهد.

قطع شکر فرآوری شده به حفظ آن میکرو ارگانیسم‌ها کمک می‌کند.

بعد از یک هفته: وقتی مصرف شکر را برای یک هفته کنار می‌گذارید بدن شما به سرعت شروع به ترمیم و بهبود در سطوح انسولین و واکنش‌های التهابی می‌کند.

ظرف مدت ۷۲ ساعت، از آنجا که سطح انسولین شروع به تثبیت می‌کند، هورمون‌های دیگر (مانند آن‌هایی که در ذخیره سازی چربی دست دارند) نیز به سطوح نرمال باز خواهند گشت که به شفافیت پوست و کاهش پف صورت می‌انجامد.

بعد از یک ماه: افزایش اشتها و وزن و عفونت‌های قارچی و التهاب مفاصل همگی جز مواردی هستند که به دلیل مصرف زیاد شکر ایجاد می‌شود. اما با ترک مصرف شکر شاهد کاهش وزن طبیعی، سلامت شکم و مغز خواهید بود.

بعد از شش ماه: با ترک مصرف شکر حدود شش ماه علاوه بر ثبات قند خون، کاهش وزن به سلامت کلی خواهید رسید و ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲، بیماری‌های قلبی و پیری زودرس کاهش می‌یابد.

فواید و اثرات مثبت ترک قند و شکر برای بدن

ترک قند و شکر می‌تواند تاثیر مثبتی بر سلامتی قلب و بدن بگذارد.

بهبود سطح انرژی: بسیاری از افراد نوشیدنی‌های قندی شیرین، نوشیدنی‌های انرژی زا، و نوشیدنی‌های حاوی شکر را زمانی که احساس می‌کنند به انرژی بیشتری نیاز دارند، می‌نوشند. با این حال، مطالعات نشان داده اند که مصرف قند بیش از حد در بدن می‌تواند باعث اختلال در فعالیت‌های روزمره شود.

مصرف زیاد شکر توانایی بدن را برای حفظ ذخایر انرژی آن تا جایی که ممکن است، مسدود می‌کند پس با ترک این عادت از آسیب‌های این چنینی در امان خواهید بود.

سلامت قلب: طبق تحقیقات منتشر شده در ژورنال انجمن قلب آمریکا، کاهش مصرف شکر نیز خطر ابتلا به سکته قلبی را کاهش می‌دهد.

محافظت در برابر سرطان: مطالعات متعددی در سراسر جهان نشان داده اند که شکر مواد غذایی سلول‌های سرطانی را تامین می‌کند؛ بنابراین اگر مصرف قند را کاهش دهید یا متوقف کنید، ممکن است به جلوگیری از انواع مختلف سرطان کمک کنید.
علاوه بر این، با ترک مصرف شکر می‌توانید گسترش و تکثیر سلول‌های بدخیم را متوقف سازید.

محافظت از کبد: فروکتوز و گلوکز می‌توانند منجر به تجمع سموم در کبد شوند، مشابه آنچه در زمان نوشیدن بیش از حد الکل رخ می‌دهد.
متخصصان توصیه می‌کنند که سم زدایی کبد بطور متناوب ریسک ابتلا به مشکلات کبد را کاهش می‌دهد.

اگر می‌خواهید کبدتان را پاکسازی کنید بخوانید | راه‌هایی طلایی برای رهایی از کبد چرب

بهبود خواب: مصرف شکر می‌تواند باعث کاهش سطح انرژی شود. هم چنین می‌تواند خواب شما را مختل کند.
افرادی که از مصرف شکر پرهیز می‌کنند به سرعت متوجه می‌شوند که بهتر می‌خوابند.

جوان سازی پوست: مصرف مقدار زیادی شکر می‌تواند با تولید کلاژن و الاستین که دو منبع پروتئین اصلی پوست هستند، اختلال ایجاد کند.
در دراز مدت قند بیش از حد می‌تواند باعث پیری زودرس و دیگر بیماری‌های پوستی شود.

کنترل وزن: غذاهای قندی شامل مقادیر بالایی از چربی ها، کربوهیدرات‌ها و کالری بالا هستند که می‌تواند باعث افزایش وزن شود.
حدف شکر از رژیم غذایی روزانه شما به محدود کردن این مواد کمک می‌کند و رسیدن به یک وزن متعادل و سالم را آسان‌تر می‌سازد.

بهبود هضم: با کاهش مصرف شکر، سیستم گوارشی برای پردازش غذا بهبود می‌یابد. این کار به جلوگیری از یبوست و مشکلات مربوط روده به کمک می‌کند.

احساس رضایت: مطالعات مختلف نشان داده اند که مصرف زیاد شکر باعث مقاومت در برابر لپتین می‌شود، هورمونی که به مغز پیام می‌دهد شما سیر هستید.

سلامت بهتر دندان: باکتری موجود در دهان با مصرف قند رشد می‌کند. خوردن بسیاری از غذاهای شیرین احتمال پوسیدگی دندان و دیگر مشکلات دندانی را افزایش می‌دهد.
با توقف مصرف قند به بهبود سلامت دندان‌ها و لثه کمک کنید.

آمار بالای پوسیدگی دندان در کودکان ایرانی | ۲۰ توصیه مهم و کاربردی برای مراقبت از دندان کودک کد خبر 848694 برچسب‌ها خبر مهم بیماری - کبد تغذیه

دیگر خبرها

  • عوارض مصرف زیاد پنیر
  • کاهش کودکان کار در پایتخت
  • قابل توجه کسانی که هر روز پنیر می خورند
  • هشدار به کسانی که هر روز پنیر میخورند
  • سم زدایی کبد با نخوردن این خوراکی پرطرفدار !
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد
  • با این ویتامین از پوکی استخوان در امان بمانید
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • به محض ترک قند و شکر در بدن چه می‌شود؟