Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج - ایرنا - معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان گفت: در سال تحصیلی جاری جذب دانش آموزان دختر در مراکز شبانه روزی از اولویت های این اداره کل بوده و با جدیت دنبال می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا مهدی نامدار روز چهارشنبه در دوره آموزشی توانمند سازی سرپرستان مدارس شبانه روزی استان اظهار داشت: متوازن شدن تعداد دانش آموزان دختر و پسر در دوره متوسطه یکی از موفقیت های بسیار مهم این معاونت در سال تحصیلی جاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: با تلاش های انجام شده و برای نخستین بار تعداد دانش آموزان دختر و پسر متوسطه استان حدود 2.5 درصد با هم تفاوت دارد و این مهم نشان دهنده جذب حداکثری دانش آموزان دختر بازمانده از تحصیل است.
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش کردستان با بیان اینکه عمده دانش آموزان دختر تارک و بازمانده از تحصیل در مناطق کم تر توسعه یافته اتفاق افتاده است، گفت: بار سنگین جذب دانش آموزان دختر تارک تحصیل بر عهده سرپرستان خوابگاه های مدارس شبانه روزی است.
وی با اشاره به تحصیل هفت هزار و 231 دانش‌آموز در مدارس شبانه‌روزی استان در سال تحصیلی جاری گفت: این تعداد دانش آموز در 136 آموزشگاه مشغول تحصیل هستند.
نامدار به تغذیه و بهداشت در مدارس شبانه روزی نیز اشاره کرد و افزود: سرپرستان مدارس شبانه روزی پدران و مادران معنوی دانش آموزان خوابگاهی هستند و باید نسبت به تغذیه و بهداشت آنان حساس باشند.
وی از تهیه و چاپ کتابی با عنوان خاطرات سرپرستان خوابگاه مدارس شبانه روزی توسط معاونت آموزش متوسطه آموزش و پرورش استان خبر داد و گفت: در این کتاب سرپرستان مدارس شبانه روزی استان به بیان خاطرات ارزشمند دوران خدمت خود می پردازند.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش کردستان نیز در این دوره آموزشی با بیان اینکه تربیت دانش آموز باید در اولویت قرار گیرد، گفت: غفلت از مسائل تربیتی و پرورشی دانش آموزان مدارس شبانه روزی به هیچ وجه قابل توجیه نیست.
افشین خوشگوار از سرپرستان خوابگاه های مدارس شبانه روزی استان خواست بیشترین وقت خود را صرف تربیت و پرورش دانش آموزان در زمینه های مختلف کنند.
کارشناس مسئول مدارس شبانه روزی و نمونه دولتی آموزش و پرورش کردستان نیز درباره این دوره آموزشی گفت: این دوره 16 ساعته از جمله کمک های اولیه توسط فوریت های پزشکی، آموزش مقابله با حوادث توسط آتش نشانی و خدمات ایمنی، موارد مربوط به مقابله با بحران، امداد و نجات توسط هلال احمر است.
کارگاه توانمند سازی سرپرستان مدارس شبانه روزی استان کردستان روز چهارشنبه با حضور 200 نفر از سرپرستان این مدارس در سنندج برگزار و شرکت کنندگان با نحوه مقابله با حوادث، بحران، بهداشت فردی، روانی و بلوغ دانش آموزان آشنا شدند.
7348/6108

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي دانش آموزان دختر كردستان مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۸۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • طرح‌های توسعه و تجهیز مدارس امسال با جدیت دنبال می‌شود
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس