Web Analytics Made Easy - Statcounter

طالبیان گفت: میراث فرهنگی مهمترین ثروت ما است و از نفت و همه داشته های مادی با ارزش تر است و صیانت از آثار فرهنگی و تاریخی یکی از مهمترین موضوعاتی است که باید به طور جدی دنبال شود.

به‌گزارش خبرگزاری شبستان، «محمد حسن طالبیان»  امروز چهارشنبه  در مراسم اختتامیه کارگاه آموزشی تخصصی ارتقای دانش حقوقی کارکنان یگان حفاظت میراث فرهنگی که در محل دانشکده علوم انتظامی امین برگزار شد تصریح کرد: سرزمین ما جزو معدود سرزمین هایی است که سابقه طولانی در حوزه مدنیت دارد و این اهمیت کار شما را به عنوان نیروهای یگان حفاظت تشدید می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی افزود: تعداد بسیار زیادی آثار تاریخی داریم، محوطه ها و بافت های تاریخی بسیار زیادی داریم و آثار فرهنگی تاریخی متعددی در کشور وجود دارد و خوشبختانه جامعه در حوزه میراث فرهنگی هوشیار شده و هر فرد به عنوان یک رسانه در حوزه میراث فرهنگی فعالیت می کند و این موضوع را با حساسیت دنبال می کنند و این مسائل مسئولیت های ما را دو چندان می کند.

 

طالبیان گفت: یکی از راه های مهم در صیانت هرچه بهتر از آثار فرهنگی و تاریخی برگزاری دوره های آموزشی است و سازماندهی مناسب نیروهای یگان حفاظت را به دنبال دارد و به عنوان مثال برگزاری همین کارگاه ارتقای دانش حقوقی، کارگاه هایی بسیار با اهمیت است و می تواند نتایج خوبی را به دنبال داشته باشد.

 

معاون میراث فرهنگی کشور در ادامه گفت: میراث فرهنگی هویت فرهنگی و تاریخی ما است و یگان حفاظت میراث فرهنگی در حقیقت صیانت از هویت تاریخی کشور را برعهده دارد که در این میان به طور حتم تأمین تجهیزات و وسایل یگان حفاظت میراث فرهنگی یکی از مسائلی است که ما دنبال می کنیم و بر اساس تفاهم نامه ای که چند روز پیش با یکی از دستگاه ها امضا شد، بخشی از وسایل نقلیه یگان حفاظت میراث فرهنگی تأمین خواهد شد.

 

طالبیان با اشاره به اهمیت رصد و پایش آثار فرهنگی و تاریخی گفت: نیازمند دستیابی به دانش روز و تجهیزات جدید برای صیانت هرچه بهتر از آثار فرهنگی و تاریخی هستیم و پایش های ماهواره ای یکی از مسائلی است که می تواند به رصد هرچه بهتر آثار فرهنگی تاریخی در نقاط مختلف کشور کمک کند.

 

او افزود: برای این که آینده پایداری داشته باشیم هیچ راهی نداریم جز این که به درخت تاریخ وصل باشیم و مسیر تاریخ را بشناسیم. نمی گویم در تاریخ بمانیم بلکه می گویم تاریخ درس بزرگی است که به ما می آموزد چگونه زندگی کنیم؟ صیانت از تاریخ و آثار فرهنگی و تاریخی و هویت تاریخی در حقیقت صیانت از هویت فرهنگی و صیانت از دانشی  است که قرار است به نسل آینده  و فرزندان ما منتقل شود.

 

طالبیان گفت: وظیفه ما بسیار سنگین است، باید آثار گذشته را حفظ کنیم چرا که حفظ این آثار و شواهد فرهنگی و تاریخی می تواند امنیت فرهنگی را برای ما به ارمغان بیاورد.

 

میراث فرهنگی، ارزشمندترین سرمایه فرهنگی کشور

سردار سرتیپ دوم پاسدار امیر رحمت الهی فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی کشور نیز گفت: همه ما باور داریم که میراث فرهنگی ارزشمند ترین سرمایه فرهنگی کشور است و معرف هویت و پیشنیه تاریخی و هویت فرهنگی ما است.

 

او افزود: سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی  و گردشگری مأموریت های مختلفی را در هر سه حوزه برعهده دارد اما، حفظ و صیانت از میراث فرهنگی به عنوان یکی از اولویت های این سازمان مطرح است و توسعه گردشگری نیز در گروی صیانت هرچه بهتر از آثار فرهنگی و تاریخی است.

 

سردار رحمت الهی افزود: یک سازمان پویا و سازمانی که در مسیر رشد و تعالی قرار می‌گیرد دارای یک چشم انداز است و در راستای چشم انداز اهداف خود را تبیین می کند و سپس برای رسیدن به این اهداف برنامه ریزی و تلاش می کند، در مدت سه سال خدمت در سازمان میراث فرهنگی، اهداف کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت را تببین کردیم اما از ابتدای کار یک موضوع مهم را در دستور کار قرار دادیم و آن هم برگزاری دوره ها و کارگاه های آموزشی تخصصی با هدف سازماندهی یک یگان حرفه ای آموزش دیده است.

 

فرمانده یگان حفاظت میراث فرهنگی کشور ادامه داد: در این دوره نیز از 150 شرکت کننده در این کارگاه آموزشی، اکثریت دانش آموختگان حقوق هستند و علتی که این موضوع را انتخاب کردیم اهمیت موضوعات حقوقی در حوزه میراث فرهنگی و صیانت از آثار فرهنگی تاریخی است.

 

در پایان این مراسم، از برترین های این دوره آموزشی با حضور معاون میراث فرهنگی کشور تجلیل به عمل آمد.

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: خراسان جنوبي بیرجند معاون اول رئیس جمهور کرمان هرمزگان خراسان جنوبی بازدید مشهد شیراز یگان حفاظت میراث فرهنگی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۹۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری ۳ حفار غیر مجاز در شهرستان آمل

محمد رضا کردان فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران گفت: بنا بر گزارش پایگاه یگان حفاظت میراث فرهنگی شهرستان آمل و در پی اخبار واصله از سوی میراث بانان افتخاری مبنی بر حفاری تعدادی افراد با هویت معلوم در ملک شخصی در منطقه امام زاده عبدالله، بلافاصله ماموران یگان حفاظت به‌همراه عوامل انتظامی با مجوز ورورد از مقام قضایی به محل مورد نظر عازم شدند.

او افزود: در بررسی محل اعلام شده یک مورد حفاری غیر مجاز مشاهده شد و مامورین در این عملیات توانستند از متهمان آلات و ادوات حفاری کشف و ضبط کنند.

فرمانده یگان حفاظت اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: در این عملیات ۳نفر دستگیر شدند و پرونده به‌منظور سیر مراحل قانونی تحویل مراجع ذی‌صلاح قضایی شد.

کردان افزود: طبق قانون، ساخت، خرید و فروش، نگهداری، تبلیغ و استفاده از هرگونه دستگاه فلزیاب و همچنین ورود آن به کشور منوط به اخذ مجوز از وزارت میراث‌فرهنگی کشور است.

او گفت: با هرگونه تبلیغ، خرید و فروش و استفاده از این دستگاه که به‌منظور کشف آثار و اموال تاریخی است برخورد قانونی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • دستگیری دو جستجوگر مسلح گنج در گرمدره
  • ۳ حفار غیرمجاز در حوزه میراث‌فرهنگی در آمل دستگیر شدند
  • دستگیری ۳ حفار غیر مجاز در شهرستان آمل
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان
  • نوبت مرگ کوره‌های قاجاری رسیده است؟
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • ثبت اثر تاریخی در جواهرده رامسر در فهرست آثار ملی کشور