Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@12:07:16 GMT

نشست کابینه انگلیس درباره برگزیت لغو شد

تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۲۹۵۹۰

نشست کابینه انگلیس درباره برگزیت لغو شد

دفتر نخست وزیر انگلیس از تصمیم ترزا می برای لغو نشست کابینه خبر داده است. ۲۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۹ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، ترزا می نخست وزیر انگلیس امروز چهارشنبه وعده داد که با چالشی که رهبری اش در حزب محافظه کار را با ابهام روبرو کرده است، مقابله خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش نخست وزیر انگلیس گفت: تغییر رهبری سیاسی در شرایط کنونی می تواند خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا را با تاخیر روبرو کرده یا حتی آن را به خطر بیندازد.

در حالی که کمتر از 4 ماه زمان تا خروج انگلیس از اتحادیه اروپا در ماه مارس 2019 میلادی باقی مانده است، وضعیت توافق برگزیت بین لندن و بروکسل مشخص نیست.

کمیسیون اروپایی هرگونه مذاکرات مجدد درباره برگزیت را رد کردترزا می با مرکل درباره تعویق رای‌گیری برگزیت در پارلمان انگلیس دیدار می‌کندتعویق رای‌گیری درباره «برگزیت» در انگلیس/ درخواست برای کناره‌گیری ترزا میدادگاه اروپا: بریتانیا می‌تواند به صورت یکجانبه برگزیت را متوقف کند

 

توافق برگزیت برای تصویب نهایی نیاز به 320 رای مثبت از 650 نماینده پارلمان خواهد داشت. رای گیری پارلمان انگلیس درباره توافق برگزیت به تاخیر افتاده است. این رای گیری قرار بود سه شنبه برگزار شود.

سناریوهایی که ممکن است طی روزهای آینده رخ دهد شامل موارد زیر است: توافق برگزیت در نهایت موفق به کسب حمایت پارلمان خواهد شد، ترزا می شغل خود را از دست خواهد داد، بریتانیا بدون توافق از اتحادیه اروپا خارج خواهد شد یا حتی یک همه پرسی دیگری درباره برگزیت برگزار شود.

ترزا می در سخنانی در بیرون ساختمان نخست وزیری در واکنش به مطرح شدن رای عدم اعتماد از سوی حزب محافظه کار اظهار داشت: برای شغل فعلی ام با ههمه توان مبارزه خواهم کرد. اگر نمایندگان محافظه کار من را از این شغل برکنار کنند، روند برگزیت به تاخیر خواهد افتاد یا حتی متوقف خواهد شد.

وی افزود: یک رهبر جدید فرصت و زمان کافی را نخواهد داشت تا درباره توافقنامه برگزیت مذاکرات مجددی را انجام دهد و تا 29 مارس قانون لازم برای خروج از اتحادیه اروپا را در پارلمان به تصویب برساند.

تحلیلگران بر این باورند که برگزیت می تواند تبعات ناگواری برای اقتصاد 2.8 تریلیون دلاری بریتانیا به همراه داشته باشد. ارزش پوند در برابر دلار آمریکا از زمان برگزاری همه پرسی برگزیت در سال 2016 میلادی تاکنون بیش از 25 درصد کاهش داشته است.

نشست کابینه انگلیس لغو شد

خبر دیگر اینکه دفتر نخست وزیر انگلیس از تصمیم ترزا می برای لغو نشست کابینه خبر داده است. این نشست قرار بود امروز چهارشنبه برگزار شود.

این در شرایطی است که گمانه زنی ها در بین نمایندگان حزب محافظه کار برای رای عدم اعتماد به نخست وزیر بالا گرفته است.

حمایت 75 نماینده محافظه کار از ترزا می

حداقل 75 نفر از اعضای حزب محافظه کار انگلیس حمایت خود را از ترزا می اعلام کرده اند. در حالی که ظاهرا قرار است رای اعتماد به ترزا می نخست وزیر امروز برگزار شود، حداقل 75 نماینده محافظه کار با انتشار بیانیه هایی در رسانه های گروهی و شبکه های اجتماعی از وی حمایت کرده اند.

ترزا می برای حفظ پست نخست وزیری به 158 رای از 315 رای نمایندگان نیاز خواهد داشت. این رای گیری به صورت مخفی عصر امروز به وقت لندن انجام می شود.

حمایت یونکر از توافق فعلی برگزیت

رئیس کمیسیون اروپا نیز بار دیگر از توافق برگزیت حمایت کرد و گفت: این توافق بهترین توافق ممکن بین لندن و بروکسل بوده و بار دیگر مورد بازنگری و مذاکره قرار نخواهد گرفت. هیچ فرصت و زمان دیگری برای انجام مذاکرات مجدد بر سر برگزیت وجود ندارد. همه باید بدانند که توافق حاصل شده بهترین توافق ممکن بوده و امکان بازنگری در آن وجود ندارد.

انتهای پیام/

R1036247/P36446/S8,89/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۹۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد

کشور بوتسوانا در جنوب آفریقا انعقاد توافق ضد مهاجرتی مشابه رواندا که دولت انگلیس برای مهار هجوم مهاجران به این کشور پیشنهاد داده بود را رد کرد. - اخبار بین الملل -

گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "فرانکفورتر آلگماینه سایتونگ"، کشور بوتسوانا انعقاد توافق ضد مهاجرتی مشابه رواندا با انگلیس را رد کرد. این ترتیب این کشور آفریقای جنوبی با قرارداد اخراج پناهندگان با بریتانیا مخالف کرده است.

چند روز پیش، پارلمان بریتانیا طرح بحث برانگیز اخراج پناهجویانی که با قایق به انگلیس می آیند به رواندا در شرق آفریقا را تصویب کرد. بوتسوانا، یکی دیگر از کشورهای آفریقایی که محافظه‌کاران در زمان نخست‌وزیری ریشی سوناک می‌خواستند به چنین توافقی برای اخراج پناهجویان با آن دست یابند، اکنون این پیشنهاد را رد کرده است.

"لموگانگ کواپه"، وزیر امور خارجه بوتسوانا اخیراً پس از این تصمیم پارلمان بریتانیا به کانال تلویزیونی نیوزروم آفریقای جنوبی گفت: ما خودمان مشکلات کافی برای مقابله داریم. کواپ گفت: در چنین شرایطی، آوردن مهاجران ناخواسته از کشوری دیگر به بوتسوانا «ناعادلانه» خواهد بود. بوتسوانای نسبتاً ثروتمند و کم جمعیت با جمعیت فقط 2.5 میلیون نفر در منطقه ای به وسعت فرانسه زندگی می کنند و از جمله، مهاجران را از ایالت بحران زده همسایه زیمبابوه جذب می کند.

آسوشیتدپرس گزارش داد، دولت بریتانیا اخیرا در حال مذاکره با پنج کشور برای انعقاد توافق اخراج پناهندگان بوده است: رواندا، بوتسوانا، ساحل عاج، ارمنستان و کاستاریکا از جمله این کشورها هستند. روزنامه بریتانیایی "ایندیپندنت" اکنون گزارش داده است که حداقل در ارمنستان هم مردم نسبت به این مسئله بدبین هستند. سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور در ایروان نیز به این روزنامه گفت که تاکنون "بحث اساسی" با لندن در مورد این موضوع صورت نگرفته است.

در حالی که سازمان های حقوق بشری به شدت از توافق بریتانیا و رواندا انتقاد می کنند، در خود این دولت آفریقای شرقی نیز انتقاداتی به این مسئله وجود دارد.

"فرانک هابینزا"، رئیس حزب اپوزیسیون سبز پیشرو در این کشور بارها خاطرنشان کرده که حقوق بشر باید محافظت شود. وی روز پنجشنبه به خبرگزاری آنادولو ترکیه گفت: کشورهای ثروتمندی مانند بریتانیا باید به تعهدات بین‌المللی خود عمل کنند و از پناهجویان استقبال کنند و آنها را به کشورهای ثالث نبرند.

پارلمان بریتانیا شب سه شنبه با وجود انتقادها ومخالفت ها قانونی را تصویب کرد که در آن رواندا به عنوان کشور سوم امن معرفی شد. این قانون به دولت محافظه کار لندن اجازه می دهد تا پناهجویانی را که به طور نامنظم وارد این کشور آفریقای شرقی شده اند، اخراج کند. آنها باید در آنجا درخواست پناهندگی بدهند.

فعالان حقوق بشر این قانون را نقض تعهدات بین المللی می دانند. دولت ایرلند نیز به شدت از این پروژه انتقاد کرد.

نمایندگان پارلمان آلمان نیز اقدامات ضد مهاجرتی دولت بریتانیا را محکوم کرده بودند. در نامه ای به سوناک، نخست وزیر بریتانیا، 13 سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات، سبزها و اتحادیه احزاب متحد مسیحی به ویژه از بیانیه دولت بریتانیا مبنی بر اینکه "دیگر نمی خواهد به دستورات موقت دادگاه حقوق بشر اروپا احترام بگذارد عصبانی و نگران بودند.

با این قانون جدید دولت "ریشی سوناک"، نخست وزیر انگلیس دیگر نمی خواهد به مهاجرانی که به طور نامنظم وارد این کشور می شوند این فرصت را بدهد که برای پناهندگی در انگلیس درخواست دهند. در عوض، آنها باید بتوانند به رواندا اخراج شوند و در آنجا درخواست پناهندگی دهند و صرف نظر از منشاء واقعی هیچ برنامه ای برای بازگشت آن ها به انگلیس وجود ندارد.

هدف از این مقررات جلوگیری از عبور پناهندگان از کانال انگلیسی مانش با قایق های کوچک است. دولت بریتانیا برای این معامله میلیون ها دلار به رواندا می پردازد. دادگاه عالی انگلیس این پیمان پناهندگی را غیرقانونی اعلام کرد. منتقدان این کشور آفریقای شرقی را به نقض حقوق بشر متهم می کنند.

این قانون جدید قصد دارد با اعلام رواندا به عنوان کشور ثالث امن و جلوگیری از درخواست تجدیدنظر در دادگاه های بریتانیا علیه اخراج، حکم دادگاه عالی را لغو کند. سازمان شورای پناهندگان که برای پناهنجویان در این کشور کمپین می کند، از این طرح انتقاد کرد و نسبت به هزینه های بالا، هرج و مرج و رنج انسانی هشدار داده است. این سازمان گفت که دولت به این ترتیب خطر گرفتار شدن ده ها هزار نفر در این سیستم را ایجاد می کند.

بعد از تصویب قانون اخراج پناهندگان به رواندا در پارلمان انگلیس سازمان ملل و شورای اروپایی هم انتقاد شدیدی به آن وارد کرده واین کشور را به نقض حقوق بشر متهم کردند.

موافقت پادشاه انگلیس با قانون ضد مهاجرتی روانداانتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عضو ارشد کابینه جنگ رژیم صهیونیستی: آزادی اسرای اسرائیلی مهم‌تر از حمله به رفح است
  • مقام صهیونیست: نتانیاهو مانع اصلی توافق آتش‌بس در غزه است
  • عضو کابینه جنگ اسرائیل : اگر کابینه نتانیاهو توافق تبادل [اسرا] را نپذیرد، سرنگون می‌شود
  • نتانیاهو توافق را نپذیرد سرنگون می‌شود
  • جدیدترین موضع‌گیری لاپید درباره توافق با حماس
  • «لاپید»: اگر نخست‌وزیر بودم عملیات علیه رفح را لغو می‌کردم
  • بوتسوانا درخواست انگلیس برای توافق ضد مهاجرتی را رد کرد
  • وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: اگر به توافق برسیم، عملیات در رفح تعلیق می‌شود
  • اگر به توافق برسیم، عملیات در رفح تعلیق می‌شود
  • فشار نظامی به حماس شکست خورده است