Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل گفت: در حال حاضر تعداد دوربین‌های ثبت تخلف در جاده‌های استان اردبیل در حد قابل قبول نبوده و نیاز به افزایش دارد. ۲۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۳ استانها اردیبل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهروز ندایی ظهر امروز در جلسه مرکز کنترل برون شهری اردبیل اظهار داشت: یکی از عوامل مهم در کاهش تصادفات و تخلفات جاده‌ای، نصب دوربین‌های ثبت تخلف در جاده‌های استان است که تعداد آن باید افزایش یابد تا بتوانیم شاهد اینحوادث و تخلفات در استان باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: هر چه فاصله محل قرارگیری این دوربین‌ها، به ویژه در نقاط حادثه‌خیز استان کاهش یابد، میزان تصادفات و تلفات ناشی از آن تا حد زیادی کاهش خواهد یافت و می‌توانیم آمارهای موجود تلفات و تصادفات را در محورهای مواصلاتی استان کاهش دهیم.

اردبیل| قبض‌های ارشادی جایگزین برگه‌های جریمه رانندگی در اردبیل شدمجتمع تخصصی رسیدگی به جرائم رانندگی در اردبیل راه‌اندازی می‌شودمیزان تلفات حوادث رانندگی در اردبیل 18 درصد افزایش یافتآمار فوتی‌های حوادث رانندگی در اردبیل 7 درصد کاهش یافت

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل با اشاره به بررسی‌های کارشناسی در این زمینه افزود: باید تعداد دوربین‌های مورد نیاز و محل نصب آنها از طریق اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و پلیس راه استان اعلام شود تا بر مبنای آن شاهد راه‌اندازی دوربین‌های جدید در جاده‌های استان باشیم.

ندایی گفت: متاسفانه برخی دوربین های موجود در جاده‌ها، بدون استفاده باقی مانده‌اند که باید با دوربین‌های دیگر و نیز دوربین‌هایی که در آینده نصب خواهند شد، تجمیع شوند و در این حوزه شاهد اقداماتی برای ساماندهی این سامانه‌ها باشیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل در مورد امکانات و توانایی دوربین‌های جدید و نحوه نصب و راه‌اندازی آن‌ها تصریح کرد: هر چه بتوانیم از این دوربین‌ها در محورهای مواصلاتی و جاده‌های استان برخوردار باشیم شاهد کاهش تخلفات خواهیم بود که با توجه به این مهم افزایش دوربین‌ها در جاده‌ها پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/ش

R41374/P1377/S6,49/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۹۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان با بیان اینکه به ازای هر ۳۰ کیلومتر یک پایگاه امداد و نجات جاده‌ای نیاز است، گفت: در حال حاضر ۱۶ پایگاه در گلستان فعال است و به شش پایگاه امداد و نجات جاده‌ای نیاز است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از گلستان، قاسم غریب‌آبادی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: سال گذشته نیروهای امداد و نجات هلال‌احمر که مهم‌ترین حوزه در ارائه خدمات به مردم است، ۱۹۷۴ حادثه را پوشش دادند.

وی افزود: در این رابطه با یک هزارو ۷۱۷ دستگاه آمبولانس، ۲۸۴ دستگاه خودروی نجات، ۳۰۵ دستگاه ست کمک‌دار و ۶۰ دستگاه ست کوهستان نیروهای امداد و نجات هلال احمر استان به حادثه‌دیدگان خدمت‌رسانی کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان گفت: از حوادث رخ داده در گلستان، تعداد یک هزار و۴۰۴ حادثه جاده‌ای و ۱۰۸ حادثه مربوط به کوهستان گزارش شده‌است.

وی تاکید کرد: هلال‌احمر فارغ از ملیت و قومیت با شعار بی‌طرفی به صورت شبانه‌روزی به تمام افرادی که نیازمند کمک هستند، دست یاری می‌دهد.

غریب‌آبادی با بیان اینکه در سال گذشته ساختمان ستادی هلال‌احمر واقع در کمربندی گرگان آماده بهره‌برداری شد، افزود: برای سهولت کار ارباب‌رجوع و جلوگیری از هرگونه بار ترافیکی سنگین، تمام عوامل هلال‌احمر برای پاسخگویی بهتر در این ساختمان مستقر شدند.

وی ضمن یادآوری این مطلب که در حوزه پایگاه‌های امدادونجات بین‌جاده‌ای اتفاقات خوبی در استان گلستان رخ داده است، اضافه کرد: در هفته دولت سال‌جاری شاهد بهره‌برداری از دو پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای نوکنده، با اعتبار دو میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان و پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای آق‌قلا با اعتبار چهار میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان خواهیم بود.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان اظهار کرد: سال ۱۴۰۲ در حوزه امدادونجات حدود یک هزار و ۹۷۴ حادثه امدادرسانی شده که از این تعداد یک هزار و ۴۰۴ حادثه جاده‌ای، ۱۰۸ حادثه کوهستانی بوده و تعداد دو هزار و ۵۶۶ ناوگان در این حوادث استفاده شده است.

وی در رابطه با پروژه‌های انجام شده سال ۱۴۰۲ بیان کرد: مهمترین دستاورد هلال، جانمایی در ساختمان جدید به لحاظ پدافند غیرعامل نیروهای امدادی بود، زیرا نیروها باید در مکانی که قدرت مانور وجود دارد، اسکان داشته باشند.

غریب‌آبادی با اشاره به کمبود نیروی فیزیوتراپ در جمعیت هلال‌احمر گلستان اضافه کرد: در شهرستان علی‌آبادکتول با همکاری نیکوکاران و با اعتبار دو میلیارد تومان، مرکز فیزیوتراپی احداث و تجهیز شده‌است.

وی با بیان اینکه به ازای هر ۳۰ کیلومتر یک پایگاه امدادونجات جاده‌ای نیاز است، تصریح کرد: در حال حاضر تعداد ۱۶ پایگاه امدادونجات بین‌جاده‌ای در گلستان فعال است و در نیازسنجی‌های انجام شده، تعداد شش پایگاه امدادونجات جاده‌ای نیاز است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر گلستان از ساخت پایگاه در محورهای بندرترکمن به گمیشان، دلند، گنبدکاووس به کلاله، خوش‌ییلاق در نزدیکی روستای کاشیدار و نوکنده خبر داد و گفت: دو پایگاه در هفته دولت سال‌جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

کد خبر 751306

دیگر خبرها

  • چرا تعداد خانه‌های خالی در ژاپن رو به افزایش است
  • ۱۸۵ هزار نفر در مغان واجد شرایط رأی دادن هستند
  • افزایش قیمت نفت به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح
  • افزایش قیمت نفت به دنبال حمله رژیم صهیونیستی به رفح در نوار غزه
  • ۱۶۲ پرونده تخلف به تعزیرات کهگیلویه ارسال شد
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای
  • نیاز گلستان به ساخت ۶ پایگاه امدادونجات جاده‌ای
  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • شرایط جوی ناپایدار در استان اردبیل تداوم می‌یابد