Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی؛ این تفاهمنامه همكاری به منظور فراهم کردن بستر لازم جهت تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و اهداف مندرج در اسناد بالادستی و با عنایت به ضرورت افزایش سطح همكاری‌های دو جانبه در زمینه‌های فرهنگی، تربیتی، تبلیغی، علمی و پژوهشی بین سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی و مركز مدیریت حوزه‌های علمیه، عصر امروز (21 آذرماه) به امضای ابوذر ابراهیمی‌تركمان(رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی) و آیت‌الله علیرضا اعرافی(مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور) رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیمی‌تركمان در سخنان آغازین خود ضمن خیرمقدم به آیت‌الله اعرافی و ابراز خرسندی از تحقق امضای تفاهمنامه همكاری بین این سازمان و مركز مدیریت حوزه‌های علمیه اظهار كرد: این سازمان برای یكپارچه‌سازی فعالیت‌های فرهنگی در خارج از كشور تأسیس شده و با توجه به رسالتی که در جهت معرفی ارزش‌های فرهنگی ایرانی ـ اسلامی دارد، اقدام به امضای این تفاهمنامه برای مشارکت و هم‌افزایی در عرصه‌های مشترك می‌کند.

رییس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با اشاره به اهداف تفاهمنامه، بر ضرورت پیگیری و اجرایی شدن مفاد آن در برنامه‌های شش ماه اول سال آینده تأکید کرد.

ضرورت تداوم همکاری حوزه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی

آیت‌الله اعرافی در سخنانی، با اشاره به نقش سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در خارج از كشور گفت: سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با آرمان و ایده‌‎هایی که برای آن طراحی شده است، آفاق بلندی دارد و امیدوارم به همه آن چشم‌اندازهایی که ترسیم کرده است، دست یابد.

وی به فعالیت مركز مدیریت حوزه‌های علمیه اشاره و اظهار کرد: حوزه در یک فصل نسبتاً جدید قرار گرفته و در حال پایه‌ریزی یک سلسله و زنجیره برنامه‌هایی مفید در قلمروهای مختلف است و ضمن اینکه یک سرمایه کلان به شکل تاریخی و سنتی در حوزه انباشته و دارد. همچنین، طرح‌های جدیدی درصدد است تا تعمیق ببخشد و دامنه‌های آن را گسترش دهد.

آیت‌الله اعرافی افزود: اولین برنامه پنج ساله حوزه تهیه و آماده شده است تا براساس آن به اجرای برنامه بپردازیم اما تمام عناوین آن، نگاه بین‌المللی را می‌طلبد و این ظرفیت عظیم نیازمند فضایی است تا در چهره‌ای نو و بین‌المللی تجلی یابد.

بنابر اعلام این خبر، موضوع این تفاهمنامه مشارکت و هم‌افزایی در عرصه‌های مشترك فی مابین در عرصه‌های گوناگون بین‌المللی است. این تفاهمنامه با پنج ماده و 23 بند و یك تبصره در دو نسخه كه هریك حكم واحدی دارند، تنظیم شده و به امضاء عالی‌ترین مقام دو دستگاه رسید.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا تفاهمنامه حوزه علمیه سازمان فرهنگ قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۱۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار هیات رییسه مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه برگزار شد، اظهار کرد: هرچه تلاش کنیم که حوزه در تراز انقلاب اسلامی باشد، کم است.

وی با اشاره به اینکه البته دستاوردهای حوزه بسیار ارزشمند هستند، مطرح کرد: اگر این دستاوردها را با آمال و آرزوهای حوزه مقایسه کنیم قطعاً درخواهیم یافت که عقب هستیم.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه نیازهای بی‌پایانی وجود دارد، عنوان کرد: در فضای بین الملل بی‌نهایت ظرفیت پذیرش، استعداد و استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه در داخل نیز ظرفیت‌ها و بسترهای فوق العاده‌ای فراهم است، خاطرنشان کرد: اصل ۴ قانون اساسی می‌گوید که تمام قوانین و تصمیماتی که در نظام اتخاذ شود باید مبتنی بر اسلام باشد.

آیت الله اعرافی اضافه کرد: همین محور قانونی یک زمینه بی‌نهایت برای کار ایجاد می‌کند که البته در سمت مقابل نیز چالش‌ها و موانع بسیار بالا است.

وی با بیان اینکه امروز دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی برای الحاد سرمایه‌گذاری بسیاری انجام می‌دهد، تصریح کرد: سه نکته نیاز بی‌نهایت، چالش‌های متعدد و آمال و اهداف حوزه و انقلاب اسلامی باید در کنار یکدیگر دیده شود.

مدیر حوزه‌های علمیه با اشاره به اینکه در این مسیر هم‌‎افزایی، همکاری و همدلی بسیار مهم است، یادآور شد: در این منظومه فکری قطعاً مجمع نمایندگان طلاب دارای نقش و کارکرد ویژه هستند.

وی اضافه کرد: به عنوان مدیریت حوزه بر قراردادی که با مجمع نمایندگان طلاب مبنی بر بررسی و اعلام نظر طرح‌های حوزوی داریم، پایبند خواهیم بود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه تقریباً یک دوره برنامه پنج‌ساله حوزه به اتمام رسیده است، گفت: دومین برنامه پنج‌ساله حوزه درحال تدوین است که مشارکت مجمع نمایندگان طلاب در آن می‌تواند بسیار موثر باشد.

وی با اشاره به اینکه انتقال و انعکاس مسائل حوزه‌های استان‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد، بیان کرد: اظهارنظر نمایندگان یک استان می‌تواند در اعلام طرح و برنامه برای آن استان اثرگذار خواهد بود.

مدیر حوزه‌های علمیه با بیان اینکه نمایندگان طلاب می‌توانند گفتمان‌ساز مباحث انقلابی و طرح‌های حوزوی باشند، اظهار کرد: در این عرصه نیازمند اقدامات جدی‌تری هستیم.

کد خبر 6098879

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین
  • مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • ۳۶ هزار میلیارد تومان بودجه برای نهادهای تبلیغاتی و فرهنگی و اسلامی /۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شروع مجلس جدید/خرج سفرهای استانی رئیسی چقدر شد؟
  • مقطع سطح ۴ در حوزه علمیه خواهران اردبیل اجرا می‌شود
  • رئیس دبیرخانه همکاری‌های مشترک حوزه و دانشگاه آزاد معرفی شد
  • راه‌اندازی «مدارس سعادت» در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ظرفیت استقبال از گفتمان انقلاب اسلامی در دنیا بی نهایت است
  • رویدادهای فرهنگی برای «خرم‌آباد»
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند