Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@10:01:57 GMT

رشد ۱۳ درصدی صادرات کشور طی ۸ ماهه سال جاری

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۳۶۰۹۱

رشد ۱۳ درصدی صادرات کشور طی ۸ ماهه سال جاری

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی میر اشرفی چهارشنبه شب در همایش تجلیل از صادرکنندگان برگزیده استان مرکزی در اراک، اظهار داشت: در حوزه صادرات کشور طی هشت ماهه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد افزایش و در حوزه واردات نیز ۱۵ درصد کاهش ثبت شده است.

معاون وزیر اقتصاد و دارایی و رئیس گمرکات ایران افزود: وزارت امور اقتصاد و دارایی، سه سیاست کلی شامل حمایت از تولید که یکی از اصلی ترین ارکان در وزارتخانه به شمار می رود با رویکرد حمایت از تولید و اشتغال، حمایت از سرمایه گذار و مهار تورم و تقویت پول ملی را در دستور کار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میراشرفی خاطرنشان کرد: متاسفانه تولید در بخش نقدینگی به شدت دچار مشکل شده است و در حال حاضر جهان به دنبال رشد و تکامل بنگاه‌ های کوچک و زودبازده است، پس باید این بخش را تقویت کنیم.

معاون وزیر اقتصاد و دارایی و رئیس گمرکات ایران ادامه داد: در همین راستا تاکنون بیش از ۱۱۷ شرکت کوچک که توسط فعالان اقتصادی اداره می‌شود، در کشور شناسایی شده و کمک های نقدینگی به شرکت ها در حال انجام است.

میراشرفی با بیان اینکه اهمیت صادرات به تولید است و تا تولید مناسب و متناسب نباشد، صادرات معنا ندارد افزود: کشورهای موفق در تولید دارای استراتژی حمایت از تولید هستند. ما هم چنانچه بخواهیم برون‌ رفت از این شرایط را داشته باشیم، هیچ راهی جز حمایت از تولید نداریم.

کد خبر 4483865

منبع: مهر

کلیدواژه: صادرات کالا وزارت امور اقتصادی و دارایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۶۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار

قیمت بیت کوین در روز پنجشنبه برای مدت کوتاهی با یک کاهش ۴ درصدی به ۶۲۸۰۰ دلار رسید و حالا حدود ۶۳۷۰۰ دلار معامله می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از کوین‌دسک، ارزش بیت کوین در روز گذشته تا کمتر از 63 هزار دلار پایین آمد. اطلاعات اقتصادی آمریکا مبنی بر افزایش تورم و رشد آهسته تولید ناخالص داخلی در این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی ارزهای مجازی را تحت فشار قرار داده است.
گزارش اولیه دولت آمریکا در مورد اقتصاد این کشور در سه ماهه اول نشان می‌دهد رشد تولید ناخالص داخلی تنها 1.6 درصد بوده است، یعنی کمتر از 2.5 درصدی که تحلیلگران انتظار داشتند و بسیار پایین‌تر از 3.4 درصد رشد در سه ماهه پایانی 2023. 

شبکه بیت کوین چهارمین هاوینگ را تکمیل کردسقوط قیمت بیت کوین تا زیر 60 هزار دلار

ادامه تورم بالا در آمریکا سرمایه‌گذاران را در مورد به تعویق افتادن کاهش نرخ بهره نگران کرده است که می‌تواند بر سرمایه‌های مخاطره آمیز در تمام بازارها تاثیر بگذارد.
شاخص‌های بزرگ سهام آمریکا از جمله s&p 500 و نزدک روز خود را با 2 درصد افت آغاز کردند. سود اوراق قرضه 10 ساله خزانه داری آمریکا هم تا 4.73 درصد افزایش یافته که بالاترین رقم از ماه نوامبر است.
قیمت بیت کوین در روز پنجشنبه برای مدت کوتاهی با یک کاهش 4 درصدی به 62800 دلار رسید و بعد تا 63700 بالا آمد. ارزش اتر هم  4 درصد کاهش یافته و حدود 3100 دلار معامله می‌شود.
اطلاعات اقتصادی آمریکا فدرال رزرو را مستاصل کرده است و سرمایه‌گذاران حالا مطمئن نیستند که نرخ بهره در 2024 کاهش یابد. این اتفاق بازارهای مالی را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهد.
انتهای پیام/50

دیگر خبرها

  • قیمت جهانی نفت؛ برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۷
  • قیمت جهانی نفت / برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد
  • کاهش قیمت بیت کوین تا ۶۳ هزار دلار
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۷ |برنت ۸۹ دلار و ۳۲ سنت شد
  • در همایش ملی مناطق آزاد چه گذشت؟/ قشم و کیش برترین در حوزه اقتصاد
  • تبدیل ۴۶۳ فقره شناسه قدیم به شناسه جدید طی یک روز در گلستان
  • فولاد چین در تجارت جهانی پررنگ شد
  • سهم «هیچ» از اقتصاد خلاق
  • جهش تولید را در حوزه های مختلف اقتصادی باید دنبال کرد