Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@13:45:25 GMT

واردات محصولات معدنی 27 درصد کاهش یافت

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۳۶۸۷۶

واردات محصولات معدنی 27 درصد کاهش یافت

تهران- ایرنا- بررسی عملکرد تجارت خارجی کشور در هشت ماهه امسال حاکی از واردات بیش از 2 میلیارد و 291 میلیون دلار محصولات معدن و صنایع معدنی از ابتدای امسال است که در همسنجی با پارسال 27 درصد کاهش دارد.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از آمارهای تجارت خارجی، مجموع واردات محصولات معدن و صنایع معدنی کشور در این مدت بیش از 2 میلیون و 573 هزار تن بوده است که در مقایسه با مدت مشابه پارسال 36 درصد کاهش نشان می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بیشترین ارزش واردات در این مدت با 982 میلیون و 949 هزار دلار مربوط به محصولات زنجیره فولاد بود که در همسنجی با پارسال 36 درصد کاهش داشته است.
همچنین کمترین ارزش واردات با هزار و 329 دلار مربوط به سنگ آهن دانه بندی بود که رشد 6 هزار و 454 درصدی در مقایسه با مدت مشابه پارسال نشان می دهد.
برپایه این گزارش، در این مدت 15 میلیون و 32 هزار دلار مس و محصولات پایین دستی آن وارد کشور شد که در مقایسه با هشت ماهه پارسال 90 درصد افت نشان می دهد، اما واردات محصولات زنجیره سیمان با رشد سه درصدی به 24 میلیون و 807 هزار دلار رسید.
در مدت یاد شده، 32 میلیون و 302 هزار دلار انواع سنگ و محصولات مرتبط وارد کشور شد؛ این آمار در مقایسه با مدت مشابه پارسال 36 درصد افت نشان می دهد.
همچنین در هشت ماه امسال 25 میلیون و 949 هزار دلار محصولات روی وارد شد که افت 35 درصدی داشته است.
واردات 145 میلیون و 410 هزار دلاری محصولات زنجیره آلومینیوم، 24 میلیون و 638 هزار دلاری زنجیره سرب و 298 هزار و 680 دلاری آهن اسفنجی که به ترتیب در همسنجی با پارسال 26 درصد کاهش، 34 درصد و 6 درصد رشد داشته اند، از جمله دیگر نکات قابل توجه این آمار تا پایان آبان ماه است.
در هشت ماه امسال 139 میلیون و 630 هزار دلار زغال سنگ و کک وارد کشور شد که رشد 140 درصدی داشته است.
این گزارش می افزاید: از آغاز امسال تا پایان آبان ماه 84 میلیون و 165 هزار دلار محصولات سفال، آجر، سرامیک و کاشی (کاهش 2 درصدی در مقایسه با هشت ماهه 96)، 129 میلیون و 858 هزار دلار پودر آلومینیا و محصولات مرتبط (رشد 6 درصدی در مقایسه با هشت ماهه 96)، 107 میلیون و 425 هزار دلار محصولات زنجیره تیتان (رشد 23 درصدی در مقایسه با هشت ماهه 96) و 824 هزار و 708 دلار فلزات و سنگ های گرانبها (رشد 31 درصدی در مقایسه با هشت ماهه 96) وارد کشور شد.
به گزارش ایرنا، عملکرد تجارت خارجی حاکی از صادرات 6 میلیارد و 874 میلیون دلاری محصولات معدن و صنایع معدنی از آغاز امسال تا پایان آبان ماه است که در همسنجی با پارسال هفت درصد کاهش نشان می دهد.
اقتصام*3065**2025

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد محصولات معدن و صنایع معدنی کاهش واردات هشت ماهه 97

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۶۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا ۸ اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبرو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلیمتر بوده است.   به گزارش ایسنا بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه ۱۱.۹ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلیمتر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.   از ابتدای ماه جاری منتهی به ۸ اردیبهشت‌ماه  در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبرو بوده‌ایم.   از ابتدای سال جاری تا ۸ اردیبهشت‌ماه به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت(۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبرو هستیم.   جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش‌ استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، یسیتان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد  ۳۵.۹ درصد است.   بارندگی در سایر استان‌ها  کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه  قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.   استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبرو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.   به گزارش ایسنا شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهرماه شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می یابد. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بحران آب در ۳ استان کشور افت ۱۶ درصدی بارش‌ ها نسبت به میانگین ۵۵ سال اخیر خشکسالی در کمین این استان‌ها

دیگر خبرها

  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • همراه پرخرج
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمدگمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • افزایش ۱۷ درصدی درآمد گمرکات مازندران از تجارت خارجی
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش های مختلف
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • رسانه عبری: جنگ غزه واردات خودرو را در اسرائیل فلج کرد