Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-26@07:43:45 GMT

نقش دانشجویان خارجی در اقتصاد هاوایی

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۳۷۸۴۳

نقش دانشجویان خارجی در اقتصاد هاوایی

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، دانشجویان خارجی به طور قابل توجهی به اقتصاد هاوایی کمک کرده اند. بر اساس گزارشات ارائه شده توسط وزارت بازرگانی، توسعه اقتصادی و گردشگری دانشجویان خارجی در سال 2017 497.5 میلیون دلار برای اقتصاد سودآوری داشته اند.

هزینه های مستقیم دانشجویان خارجی در سال 2017 در ایالت هاوایی حدود 241.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیون دلار بود. این مبلغ شامل هزینه تحصیل و هزینه زندگی می شود.

این دانشجویان علاوه بر حمایت از 5264 شغل در تولید مالیات های دولتی 38.2 میلیون دلار و درآمد خانوار 219.8 میلیون دلار کمک کرده‌اند.

به طور متوسط، هزینه دانشجویان خارجی در دراز مدت و کوتاه مدت سالانه 18697 دلار می شود که شامل هزینه های زندگی و تحصیل است.

هاوایی در سال 2017 تعداد 12916 دانشجوی خارجی جذب کرد که دانشجویان کوتاه مدت 56 درصد از دانشجویان بین المللی را تشکیل می دهند.

ژاپن همچنان به عنوان اولین کشوری است که با 29.9 درصد بیشترین دانشجو را در هاوایی دارد و بعد از آن کره با 11.2 درصد، چین (از جمله هنگ کنگ و ماکائو) با 6.4 درصد، سوئیس با 6.2 درصد و فیلیپین 1.8 درصد است.

براساس گزارش ها اکثر دانشجویان خارجی برای شرکت در برنامه‌های آکادمیک کوتاه مدت، یادگیری زبان انگلیسی یا سایر برنامه‌های تحصیلی در مقطع کارشناسی یا پایین تر به هاوایی می‌روند.

دنیس لینگ، مدیر بخش توسعه و پشتیبانی کسب و کار که برنامه های مربوط به مبادلات دانشجویان خارجی را هدایت می کند، گفت که شمار دانشجویان خارجی که در ایالات متحده آمریکا تحصیل کرده اند، کاهش یافته است اما تعداد دانشجویان هاوایی سیری ثابت داشته است.

بر اساس گزارش های منتشر شده توسط سیستم رتبه بندی دانشگاهی QS دانشگاه هاوایی در مانوآ قوی ترین دانشگاه در این مجمع الجزایر است. بر اساس رتبه بندی 2018 QS در مورد دانشگاه های جهان این دانشگاه رتبه 341 و در بین ایالات آمریکا رتبه 66 را کسب نموده است.

دانشگاه هاوایی یک مقصد منحصر به فردی را برای دانشجویان خارجی که در آنجا تحصیل می کنند، به وجود آورده است.

طبق گزارش مرکز تحقیقات Pew، هاوایی یکی از مهمترین ایالت‌های آمریکاست که تنوع قومیتی در آن زیاد است و تنها ایالت آمریکاست که به طور کامل از جزایر تشکیل شده و دارای دو زبان رسمی انگلیسی و هاوایی است.

انتهای پیام/

178 / 159 هاوایی اقتصاد مجمع الجزایر مانوآ انگلیسی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: هاوایی اقتصاد مجمع الجزایر انگلیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۷۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم آمریکا از افزایش هزینه‌های دفاعی چین

به گزارش قدس آنلاین، جان آکیلینو رئیس فرماندهی منطقه هند- اقیانوس آرام آمریکا امروز سه‌شنبه در گفتگو با خبرنگاران در توکیو مدعی شد که اقتصاد چین تحت تأثیر آشفتگی در بخش املاک و مستغلات قرار گرفته و نرخ رشد اقتصادی رسمی آن «واقعی» نیست.

وی همچنین افزود که چین، هزینه به شدت بیشتری در حوزه نظامی نسبت به افزایش ۷.۲ درصد اعلام شده در ماه گذشته، انجام می‌دهد.

آکیلینو که ماه آینده سمت خود را واگذار می‌کند، ادعا کرد: با وجود اقتصاد ناموفق، یک تصمیم آگاهانه (از سوی چین) برای تامین قابلیت‌های نظامی وجود دارد. این برای من نگران کننده است.

درحالیکه ایالات متحده در نزدیکی آب‌های تحت کنترل چین به تازگی رزمایش مشترکی را با فیلیپین آغاز کرده است، رئیس فرماندهی منطقه هند- اقیانوس آرام آمریکا مدعی لفاظی‌ها و اقدامات تهاجمی فزاینده چین در دریاهای جنوبی و شرقی چین، به ویژه پیرامون جزیره مرجانی توماس شول دوم و تایوان، شده است.

روز گذشته یک مقام نظامی ارشد چین در جریان میزبانی این کشور از مقام‌های نیروهای دریایی کشورهای مختلف از جمله غربی‌ها، هشدار داد که دریای جنوبی چین نباید به محل قدرت‌نمایی کشورها تبدیل شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • هشدار درباره آینده اقتصاد ایران
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • اسلحه واجب‌تر از نان شب؛ رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی
  • رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی در سطج جهانی
  • تسلیحات، واجب تر از نان شب / هزینه های تسلیحاتی جهان به 2.5 تریلیون دلار رسید / هزینه های تسلیحاتی در سطج جهانی رکورد زد
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • معلمی با حقوق ۳۰ هزار تومانی!
  • بودجه دانشگاه شاهد ۳۰ درصد افزایش یافته است
  • تبعیض جنسیتی در دانشگاه‌های دانمارک/ ۳۷ درصد دانشجویان دکتری دختر تجربه تحقیر کلامی دارند
  • خشم آمریکا از افزایش هزینه‌های دفاعی چین