Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -

طنز شکست عشقي
روان‌شناسان ضمن ابراز همدردي و سکوت براي جاي خالي اون که رفته ديگه هيچ‌وقت نمياد، هشت راهکار طلايي به شما ارائه دادند تا در اوقات شکست عشقي کمتر اذيت شويد. چون در هر صورت اذيت مي‌شويد و درمان قطعي ندارد. حتي ديده شده دايورت هم عوارضي داشته. بگذريم حالا...
پشت سر تيپ و قيافه‌ طرف حرف نزنيد!
از آنجا که تجربه ثابت کرده افراد بعد از جدايي خيلي قشنگ و باکيفيت و پولدار و با فرهنگ و خوشبو و فيتنس مي‌شوند، بهتر است در زمان جدايي پشت سر تيپ و قيافه طرف، آن هم پيش دوستان‌تان بدگويي نکنيد چون دوماه ديگر خلافش ثابت مي‌شود و همه فکر مي‌کنند شما عقده‌اي شديد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمي‌دانند که زمان شما شبيه کف دمپايي بود و حالا شبيه نقشه ايتاليا شده. درضمن روان‌شناسان تاکيد دارند که زياد به ظاهر جديدشان فکر نکنيد چون آخر يه شب اين افکارها سوي چشاتون رو مي‌بره!
تتوي اسمش را پاک نکنيد
يک عادتي که جديدا باب شده اين است که عشاق بعد از اولين شيرموز مشترکي که مي‌خورند، سريعا اسم آن يکي را در يک جايي از اين يکي تتو مي‌کنند. دو هفته بعد هم با گل يا پروانه کاورش مي‌کنند. پس هرگاه ديديد غلامرضا روي کتف چپش تتوي سنجاقکِ رقصان داشت، بدانيد زيرش شراره‌اي، طنازي، چيزي است! اما روان‌شناسان معتقدند تتو را با تتو پاک نمي‌کنند. ترجيحا به جاي پاک کردن و کاور کردن، در وهله اول تلاش کنيد تا يکي ديگر به همين اسم پيدا کنيد. منظور خودماني‌شان اين است که: براي تتوي‌تان کِيس مناسب پيدا کنيد.
عکس‌هاي دسته جمعي‌تان را دور نريزيد
همين‌طور که چشم روان‌شناسان دارد به حالت عصبي مي‌زند، معتقدند که چرا سريع جوگير مي‌شويد و عکس‌هاي‌تان را شيفت ديليت يا پاره مي‌کنيد؟ چه بسيار کيس‌هاي آينده‌اي که در عکس‌هاي دسته‌جمعي مستتر است. کافي‌است کمي روي عکس دوستانِ طرف زوم کنيد، ديد بزنيد و درنهايت به آينده‌هاي شيرين بينديشيد. اين چه عادت بدي‌است ما ايراني‌ها داريم؛ هي پاره مي‌کنيم؟ اَه.
در فحش دادن با دنده سنگين حرکت کنيد
روان‌شناسان مي‌گويند اولا که فحش دادن کار بدي است و ترجيحا جوري کات نکنيد که مجبور به فحاشي و حواله دادن به اعضا و جوارح شويد و تاوانش را عمه‌هاي معصوم‌تان بدهند. لذا اگر هم خواستيد فحشي بدهيد؛ خب جهنم بدهيد. فقط از داشته‌هاي‌تان صحبت کنيد چون در غير اين صورت داشته‌هاي طرف مقابل‌تان را به او يادآوري مي‌کنيد. حالا بيا و درستش کن.
کادوها و يادگاري‌هايش را دور نريزيد
خب روان‌شناسان در دانشگاه چند واحدي هم اقتصاد پاس کردند و يک چيزي مي‌دانند. لطفا بعد از آخرين پيامک خداحافظي کادو‌ها و خرس و کليپس و ريش‌تراش و حتي پاستيل‌ها و فندک‌ها را دور نريزيد؛ چرا که تمام اين‌ها با يک باکس قشنگ و کمي پوشال مي‌تواند کادوي مناسبي براي سايرين شود. مدتي پنهان‌شان کنيد که عصبي نشويد ولي خواهشا دور نيندازيد. الان يک شمع عطريِ نصفه و نيمه 35 تومان پولشه.
سريع وارد رابطه جديد نشويد
گاهي پيش آمده که خيلي خيلي يهويي و غيرعمدي و سهوا افراد 20 دقيقه بعد از اتمام يک رابطه عشقي جفت پا وارد يک رابطه عشقي ديگر شده‌اند. حالا روان‌شناسان بنده خدا خيلي سختگير نيستند و انتظار ندارند سه ماه صبر کنيد ولي به فکر خودتانند. چون هي اسم قبلي را به بعدي مي‌گوييد و خدايي نکرده کدورت پيش مي‌آيد. پس دست نگه داريد و يکي دو صفحه از روي اسم فرد جديد بنويسيد، بعد که ملکه ذهن‌تان شد بفرماييد حالش را ببريد. والا وقتي هوليد، به ما چه!
جنبه داشته باشيد و سريعا طرف را بلاک نکنيد
هنگامي که به تازگي از رابطه‌اي بيرون مي‌کشيد؛ داغ هستيد و امکان بلاک و ريپورت و عکساشو پاره کردم، نامه‌هاشو پاره کردم، زياد است. اما روان‌شناسان ضمن اينکه شانه‌هاي شما را مي‌مالند، نظرشان اين است که طرف را مطلقا بلاک نکنيد. چون دو روز ديگر مجبور به ساخت اکانت ديگري هستيد و خب چه کاري‌است؟ آنبلاک هم که ضايگي‌هاي خاص خودش را دارد پس نکنيد. آفرين.
آه و نفرين راه نيندازيد
در آخر به جاي آه و نفرين و ضجه، براي طرف‌تان آرزوي موفقيت و خوشبختي و زندگي باکيفيتِ نانو داشته باشيد. تجربيات عشقي نشان داده گفتن اين قبيل جمله‌ها، يک پايان تلخ را براي طرف به يک تلخي بي‌پايان تبديل مي‌کند و تا آخر عمر با فکر کردن به حرف‌هاي‌تان دردش مي‌آيد.
افسانه جهرميان
منبع: gh​anoondaily.‎​ir


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۸۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه آب‌های بسته‌بندی مزایایی مانند عدم وجود آلودگی‌های میکروبی و انگلی دارد، گفت: توصیه به مصرف آب چاه به جای آبهای بسته‌بندی شده غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مهدی انصاری؛ مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو با بیان اینکه آب‌های بسته‌بندی دارای مزایای متعددی هستند، از عدم وجود آلودگی‌های میکروبی و انگلی بیماری‌زا، وجود محدوده‌های مجاز املاح و فلزات سنگین و آفت‌کش‌ها به عنوان بخشی از این مزایا یاد کرد و گفت: دلیل کنترل کیفیت این محصولات در محل تولید از منبع اصلی آب گرفته تا پایان فرایند است در حالی که برای آب چاه کنترلی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه اظهارنظر در مورد اینکه مصرف آب چاه فقط منجر به بروز سنگ کلیه می‌شود، غیرمسئولانه و غیرکارشناسی است، افزود: آب چاه‌ها ممکن است آلودگی‌های زیادی داشته باشند که ممکن است به دلیل نزدیکی به مناطق مسکونی، کشاورزی، مراکز صنعتی و منابع دیگر آب‌های زیرزمینی متصل آلودگی به ترکیبات آلی، نیترات و سولفات داشته باشد.

وی ادامه داد: در تولید و عرضه آب‌های بسته‌بندی، فرآیندهای صنعتی رعایت شده و مجوزهای لازم پس از بررسی‌ها و آزمایشات متعدد اخذ می‌شود. هر محصول یک شرایط نگهداری دارد که توسط تولید کننده در بسته‌بندی محصول، اعلام می‌شود که مصرف کننده، فروشنده و توزیع کننده ملزم به رعایت الزامات انبارداری، حمل و نقل و نگهداری هستند.

غذای آلوده عامل 200 بیماری/ جزئیات بازرسی‌های بهداشتی از اصناف در تعطیلات نوروز

مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو تاکید کرد: اگر شرایط نگهداری هر محصولی رعایت نشود، طبیعی است که شاید خطراتی برای مصرف کننده به همراه داشته باشد و این هم محدود به یک فرآورده مانند آب بسته‌بندی شده نیست. ظروف بسته‌بندی "پت" در ایران و دنیا، مختص آب‌های آشامیدنی نیست بلکه در نوشابه ها، روغن های خوراکی، برخی لبنیات و شیشه‌های شیرخوری کودکان نیز از مواد پت استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه روغن‌های زیروترانس مورد تایید سازمان غذا و دارو هستند، تاکید کرد: برای هر شاخص روش اندازه گیری وجود دارد که از دقیق‌ترین و حساس ترین روشها استفاده می‌شود و عبارت زیرو معنی عام داشته در حالی که به صورت فنی عبارت غیر قابل ردیابی(not detectable) اعلام می‌شود. باید اذعان نمود نمی توانیم و نباید علایق و سلایق شخصی خودمان را در رسانه‌ها عمومیت دهیم.

وی در خصوص کیفیت برنج‌های غیرایرانی موجود در بازار گفت: تمامی برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و حتی در مبدا تولید نمونه برداری شده و آنالیزهای لازم بر روی آنها انجام می‌شود و تنها محصولاتی قابلیت عرضه به بازار مصرف را دارند که با ضوابط و مقررات ملی کشور مطابقت داشته باشند. لازم به ذکر است که تمام کالاهای سلامت از جمله آب‌های بسته‌بندی مورد نظارت و پایش مستمر سازمان غذا و دارو بوده و با هر گونه عدم انطباق با ضوابط موجود به صورت قانونی برخورد می‌شود. نظرات ارائه شده از سوی افراد غیرمسئول در حوزه سلامت غذایی، جنبه شخصی دارد و موضع ارگان‌های رسمی نیست. اطلاعات ارائه شده بر اساس اطلاعات بسیار محدود و ناقص یک آزمایشگاه بخش خصوصی، فاقد عمومیت بخشی به کل جامعه است.

لازم به ذکر است که اخیراً مدیر یک آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی در یک برنامه تلویزیونی نسبت به مصرف آبهای آشامیدنی هشدار داده و گفته بود: بطری‌های پلیمری آب معدنی شرایط خاصی برای نگهداری دارند و مغازه داران آن را در نور آفتاب یا داخل فریزر قرار می‌دهند که این موضوع مواد موجود در بطری‌ها را در آب آزاد می‌کند و اگر مردم آب چاه بخورند نهایتاً سنگ کلیه می‌گیرند اما خیلی بهتر است!

وی همچنین ادعای تولید روغن‌های زیروترانس را نادرست خوانده و توصیه کرده بود که برنج‌های غیرایرانی نیز مورد استفاده کمتری قرار بگیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سوتی عجیب و جالب هنگام مصاحبه در لیگ آرژانتین / فیلم
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • حادثه برای یک هواپیما در هنگام فرود + فیلم
  • اشتباه قند خونی درباره دیابت
  • گل اول کریستیانو رونالدو به الوحده روی اشتباه دروازه‌بان (النصر 1-0 الوحده)
  • شکستن شاخ گوزن شمالی در هنگام مبارزه + فیلم
  • ماجرای پخش بی‌بی‌سی از شبکه دو؛ اشتباه یا هک؟ +فیلم
  • ببینید | مرور اخبار ناگوار با سلامت روان ما چه می‌کند؟
  • (ویدیو) شبکه خبر ۲ صدا و سیما هک شد یا اشتباه فنی بود؟
  • شبکه خبر ۲ صدا و سیما هک شد یا اشتباه فنی بود؟