Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون قضایی و رئیس شوراهای حل اختلاف استان گلستان با بیان اینکه گلستان از استان‌های پیشتاز کشور در سازش پرونده‌ها است، گفت: ۳۹ درصد پرونده‌های ورودی به شعب شورای حل اختلاف استان گلستان امسال با سازش طرفین مختومه شده است. ۲۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۳ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان، احمد جعفری در نشست اعضای شورای حل اختلاف با رئیس کل دادگستری اظهارداشت: میانگین سازش پرونده ها در کشور 32 درصد است در حالی که این میزان در گلستان امسال به 39 درصد رسیده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شوراهای حل اختلاف استان گلستان افزود: با تدبیر رئیس کل دادگستری استان گلستان شعب صلحی در دادسراها و دادگستری ها مستقر شدند که این امر نیز در افزایش سازش پرونده ها در گلستان، تاثیرگذار است.

17 محکوم به قصاص در گلستان بخشیده شدند

وی از تلاش اعضای شورا و همراهی ریش سفیدان برای پادرمیانی در پرونده های خاص مانند قتل خبر داد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون اولیای دم با پادرمیانی اعضای شورای حل اختلاف، 17 محکوم به قصاص را بخشیدند در حالیکه سال 96 ، 7 محکوم به قصاص بخشیده شدند.

رئیس شورای حل اختلاف استان گلستان گفت: از ابتدای امسال تا کنون بیش از 66 هزار پرونده وارد شعب شورا شده است که نسبت به مدت مشابه پارسال 16 درصد بیشتر شده است.

خراسان جنوبی | شورای حل اختلاف اصحاب رسانه در کشور تشکیل می‌شودرای شورای حل اختلاف سرنوشت انحلال باشگاه شهرداری ارومیه را تعیین می‌کندمعاون قوه قضائیه در کرمان: سهم شورای حل اختلاف از محل درآمد شوراها پرداخت نشدکرمان| 90 درصد پرونده‌های شورای حل اختلاف ریگان به صلح و سازش منتهی شده است

کمبود قاضی در شوراهای حل اختلاف گلستان

جعفری افزود : با وجود افزایش ورودی ها، آمار رسیدگی و مختومه کردن پرونده ها 14 درصد افزایش نشان می دهد.

جعفری کمبود قاضی را یکی از مشکلات عمده شورا دانست و گفت: کمبود قضات ثابت در شعب، در برخی پرونده ها حتی تا یک ماه هم فرآیند صدور رای نهایی را به تاخیر می اندازد که این امر هم سرعت رسیدگی ها را کم می کند و هم مردم را سرگردان می کند که امیدواریم با رایزنی های انجام شده به زودی این مشکل نیز رفع شود.

رئیس شورای حل اختلاف استان گلستان اظهار کرد: استان گلستان 139 شعبه شورای حل اختلاف دارد که تمرکز 43 شعبه آن بر سازش است.

انتهای پیام/ش

R41471/P1377/S6,70/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۸۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال ۱۴۰۲


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم ، میرمحمد غراوی صبح امروز، یکشنبه، در همایش بزرگداشت روز ملی شوراهای اسلامی که در آستان حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) برگزار شد، در جمع شوراهای اسلامی شهر و روستای استان تهران گفت: در طول سال گذشته، در شورای حل اختلاف استان تهران، 12‌ جلسه تشکیل شده و 142 مصوبه را در پی داشته است که از این تعداد، 102 مصوبه مورد تأیید نظرات شوراهای اسلامی شهر بوده است.

وی افزود: انتخاب شهرداران و تعیین اولویت‌های توسعه‌ای از وظایف اصلی شوراهاست که بر این اساس در سال گذشته 11 هزار میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌های استان تهران واریز شده است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران یادآور شد: در سال گذشته 26 هزار میلیارد تومان بودجه در شهرداری‌های استان تهران محقق شده است که رشد 57درصدی بودجه و اعتبارات را نسبت به سال پیش از آن نشان می‌دهد.

غراوی با اشاره به اینکه سهم هزینه‌های جاری شهرداری‌ها 60 درصد و سهم اعتبارات عمرانی 40 درصد تعیین شده است، عنوان کرد: این در حالی است که طی سال گذشته در شهرداری‌های استان تهران 39 درصد اعتبارات صرف هزینه‌های جاری و 61 درصد صرف پروژه‌های عمرانی شده است.

وی تأکید کرد: برآیند عملکرد شهرداری‌های استان تهران در سال 1402 نشان می‌دهد با کاهش هزینه‌های جاری، تخصیص اعتبارات و منابع بودجه‌ای به پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای با رشد بسیار خوبی همراه بوده است.

بخشودگی عوارض نوسازی و افزایش تقاضای شهروندان

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران در بخش دیگری از سخنان خود، کمک به اجرای سیاست‌های دولت را از وظایف شوراها برشمرد و گفت: در این راستا موضوع بخشودگی عوارض در احیا و نوسازی بافت‌های فرسوده شهری از اقدامات صورت‌گرفته در سال گذشته است، به‌طوری‌که در برخی از شهرداری‌ها این بخشودگی به 100 درصد رسیده است.

غراوی تصریح کرد: بخشودگی عوارض نوسازی بافت‌های فرسوده موجب افزایش تقاضای شهروندان در شهرستان‌های استان به احیای بافت‌های فرسوده شده است.

وی در ادامه به عضویت 251 نفر در شوراهای اسلامی شهرهای استان تهران اشاره و بیان کرد: سال گذشته تعدادی از اعضای شورا به‌واسطه برخی تخلفات تحت پیگرد قرار گرفتند و 37 عضو شورای شهر و روستا بازداشت شدند.

 

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران خاطرنشان کرد: در شورای حل اختلاف برخی پرونده‌ها به سلب عضویت اعضا منجر شده است و در این بین 18 عضو شورای شهر و روستا سلب عضویت شدند.

دیگر خبرها

  • بیش از ۲۱ هزار پرونده در جنوب کرمان با صلح و سازش مختومه شد
  • سازش ۲۱۲۳۲ فقره پرونده در جنوب کرمان
  • صلح و سازش در پرونده نزاع دو برادر اهوازی پس از سه سال
  • سازش در ۶۰ هزار پرونده شعب حل اختلاف جنوب کرمان
  • مردم کردستان برای حل اختلاف به صلح‌یاران مراجعه می‌کنند
  • سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان
  • صلح و سازش در پرونده قتل با رضایت اولیاء دم در کوهرنگ
  • بازداشت ۳۷ عضو شوراهای استان تهران در سال ۱۴۰۲
  • دادگاه‌های صلح در تهران ایجاد شود
  • دادگاه‌های صلح در تهران تشکیل می‌شود؟