Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تبريز - ايرنا - معاون برنامه ريزي و توسعه فرمانداري شهرستان ويژه مرند تسهيلات اشتغال روستايي در نظر گرفته شده براي شهرستان را 250 ميليارد ريال اعلام کرد و گفت: 150 ميليارد ريال از اين ميزان پرداخت شده است.

به گزارش ايرنا، حسن فدايي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: هدف اصلي ما با وجود تمام گرايش ها بايد همکاري در خصوص منافع ملي، استاني و شهرستان باشد عملکرد مثبتي داشته باشيم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي از برگزاري همايش توسعه در شهرستان مرند خبر داد و گفت: بايد در راستاي توسعه اقتصادي و حل مشکلات مردم، ظرفيت هاي موجود از جمله ظرفيت هاي گردشگري را شناسايي کنيم.
معاون برنامه ريزي و توسعه فرمانداري شهرستان مرند افزود: ما بايد فارغ از اهداف شخصي و اينکه يک طرحي در زمان چه مسوولي اجرا مي شود به فکر انجام کار باشيم.
وي اعلام کرد: سعي ما اين است با اولويت بندي امور بر اساس کار کارشناسي و رفع مشکلات، زمينه پيشرفت شهرستان را فراهم کنيم.
معاون فرماندار مرند با بيان اينکه برجسته کردن نيازهاي مردم رسالت خبرنگار است، افزود: سعي کنيم مديران کارآمد و کساني که در راه خدمت به مردم تلاش مي کنند را تشويق کرده و به آنها انگيزه دهيم.
فدايي همچنين فرهنگ سازي اجتماعي را از عوامل توسعه عنوان کرد و گفت: بايد کمک کنيم اين عامل مهم در جامعه جا بيافتد تا همه با داشتن درک واقعي از يک موضوع، توسعه شهرستان و جامعه را موجب شويم.
وي اظهار داشت: لازم است در شرايط کنوني کشور که با انواع تحريم و توطئه هاي دشمن مواجه هستيم از التهاب اجتماعي کاسته و از بروز مشکلات رواني در جامعه جلوگيري کنيم.
فدايي با تاکيد بر اينکه خبرنگاران بايد صداي مردم و همراه مسوولان باشند، افزود: رسانه ها بايد در کنار انتقال مشکلات مردم به مسوولان، آنها را در رفع اين مسائل کمک کرده و موجب اصلاح جامعه شوند.
شهرستان مرند با 250 هزار نفر جمعيت در 60 کيلومتري شمال غرب تبريز واقع است.
6132/9916/3071
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۱۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از نیمه‌تمام بودن ۲۷۰ واحد مسکونی خسارت دیده از زلزله سال ۱۳۹۹ در سی‌سخت خبر داد و گفت: پیگیر اختصاص اعتبار یه این واحدها هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، امروز_ پنجشنبه، سیزدهم اردیبهشت_ در نشست با مدیران بانک‌های کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم‌سازی واحدهای روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی با تاکید بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن به متقاضیان افزود: بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه پنج هزار و ۳۰۰و احد روستایی برای مقاوم‌سازی به بانک‌های عامل استان معرفی شد که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم‌سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. گفت: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد و چنانچه تسهیلات در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود.

وی تصریح کرد: در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید این‌گونه باشد.

روستا خاطرنشان کرد: تسهیلات مسکن روستایی توسط بانک‌ها از جمله بانک مسکن و بنیاد مسکن به خوبی رصد می‌شود و انحرافی در این خصوص وجود ندارد.

وی با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحدهای خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت، گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحدها هستیم.

کد خبر 750009

دیگر خبرها

  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • تأکید معاون استانداری لرستان بر تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد