Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@18:19:54 GMT

کلیات طرح آمایش چهارمحال و بختیاری به تصویب رسید

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۴۲۷۰۶

با حضور استاندار و اعضای شورای برنامه‌ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری کلیات طرح آمایش استان به تصویب رسید.

 به گزارش ایسنا، «اقبال عباسی» 22 آذرماه در شورای برنامه‌ریزی و توسعه چهار محال و بختیاری، اظهار کرد: تدوین سند آمایش استان از سال 80 آغاز شده و 4.5 سال است که قرارداد آن منعقد شده است، بنابراین لازم بود طی این سال‌های این موضوع منتج به نتیجه می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: از مشاور تقاضا می‌شود بر روی بحث‌های سرزمین پاک، تغییر مرزهای محیط‌زیست، سیمای فضایی استان، حمل و نقل هوایی، درصد بارندگی، اتصال ریل اصفهان- شهرکرد- خوزستان تجدیدنظری انجام دهد. 

عباسی گفت: لازم است معاون برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، جلسه‌ای را با مجمع نمایندگان و مدیران دستگاه‌هایی که نظراتی در این طرح دارند با مشاور طرح در سازمان مدیریت و برنامه‎ریزی استان برگزار کند تا آمار، اطلاعات و نظرات افراد لحاظ شود. 

در ادامه نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی گفت: اگر امروز قرار است کلیات طرح آمایش استان به تصویب برسد برخی از مسائلی که توسط مدیران مطرح شد قابل گذشت نبوده و نباید از این مسائل غفلت کرد. 

«اردشیر نوریان» با اشاره به این‌که آمایش به معنای توزیع جمعیت فعال بر روی سرزمین است، افزود: از مشاور این طرح تقاضا می‌شود فضای مطالعاتی اتمسفر، بالا نباشد و نحوه توزیع جمعیت و فعالیت روی زمین را مشخص کنند. 

وی گفت: این سند دارای اهمیت بسیاری بوده و اگر لازم است، برای برطرف شدن مسائل و موضوعات، فرصت اضافه‌تری برای چکش‌کاری آن اختصاص داده شود. 

در ادامه نماینده مردم شهرستان‌های اردل، فارسان، کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی افزود: بسیاری از مشکلاتی که در زمینه برنامه پنج ساله، برنامه چشم‌انداز و بودجه سالانه رخ داده ناشی از نداشتن سند آمایش سرزمین بوده است. 

«علی کاظمی» گفت: می‌توان برای کلیات طرح تصمیم‌گیری کرد، اما بر روی مسائل مهم و نیازمند به روزرسانی، اقداماتی لحاظ شود. 

وی ادامه داد: لازم است مسائل برش شهرستانی، ابزار و تجهیزات نظامی و بحث ریلی در این سند برای استان لحاظ شود و به آن دقیق‌تر پرداخته شود، هم‌چنین در این سند به مباحث اشتغال استان نیز پرداخت. 

در ادامه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، خاطرنشان کرد: آمایش یک طرح کلی‌نگر، کلان، زمان‌بر و نیازمند تخصص‌های بسیار بوده و نیازمند مشارکت تمامی دستگاه‌های اجرایی است. 

«طهمورث الیاسی بختیاری» افزود: در دهه 80 تلاش‌های بسیار خوبی برای تدوین طرح آمایش استان‌ صورت گرفت، اما فرآیند آن طی نشد، بنابراین در این دولت بر تدوین این طرح در استان‌ها تأکید شد. 

وی گفت: با توجه به ضرورت اجرای این طرح و اقدامات و آسیب‌شناسی‌هایی که صورت گرفته بود مطالعات این طرح در استان به سرانجام رسید. 

در ادامه معاون برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌‎ریزی استان تصریح کرد: تلاش برای تهیه طرح آمایش سرزمینی از اوایل دهه 80 در استان آغاز شد که به‌واسطه ادغام سازمان معطل باقی ماند تا این‌که قراردادی برای انجام مطالعات طرح در سال 90 منعقد شد. 

«علیرضا شجاعی» ادامه داد: مجدداً از اوایل سال 95 سازمان برای این مهم اقدام کرد و در قالب یک فرآیند قانونی مشاور و ناظر انتخاب شدند. 

وی گفت: مطالعات این فرآیند تعاملی، با مشارکت حداکثری دستگاه‌ها، تشکل‌ها، و کنش‌گران توسعه استان به سرانجام رسید که چهارمحال و بختیاری بیشترین حد از مطالعات و تعامل را مشاهده کرد. 

شجاعی خاطرنشان کرد: طی یک ماه گذشته طرح در قالب دو بخش و هشت فصل تکمیل و بارگذاری شد. 

وی یادآور شد: مطالعات طرح بسته نخواهد شد و تا سال‌های آتی با توجه به این‌که امکان دارد سیاست‌های کلی کشور تغییر یابد قابلیت بازبینی، اصلاح و به روزرسانی را خواهد داشت. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آمایش سرزمین منطقه چهارمحال و بختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۲۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پدر شهید محمد ملکپور آسمانی شد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال و بختیاری گفت: حاج عبدالعلی ملکپور پدر شهید محمد ملکپور به لقا الله پیوست.

وی افزود: مراسم تشیع و خاکسپاری وی امروز شنبه ۸ اردیبهشت در آرامستان شهر نقنه برگزار شد.

بیشتر بخوانید

تشییع و خاکسپاری ۸ شهید گمنام در چهارمحال و بختیاری

گفتنی است: محمد ملکپور یکــم بهمن،۱۳۳۷ در شهرستان بروجن به دنیا آمد. تا پایان دوره راهنمایی درس خواند و سال ۱۳۵۹ ازدواج و صاحب یک دختر شد. به عنوان پاســدار در جبهه حضور یافت و نهم شهریور،۱۳۶۰ با سمت مســئول آموزش در بستان بر اثر اصابت گلوله به ســر، شهید شد. مزار او در گلستان شهدای شهر نقنه زادگاهش قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • وضعیت ایده آل ذخیره خون در چهارمحال و بختیاری
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • آسمان چهارمحال و بختیاری کمی تا قسمتی ابری
  • پدر شهید محمد ملکپور آسمانی شد
  • ضرورت برگزاری امتحانات نهایی در محیطی مناسب و آرام
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • بلداجی خنک‌ترین نقطه چهارمحال و بختیاری
  • کمبود سرانه فضای آموزشی چهارمحال و بختیاری
  • تحقق ۵۰ درصدی تعهد خیرین مدرسه ساز
  • ایجاد هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی در لردگان