Web Analytics Made Easy - Statcounter

گرگان - ایرنا - استاندار گلستان گفت: روند حرکت استان در بخش های زیربنایی و مهم اقتصادی، صنعتی و کشاورزی مطلوب است اما عده ای بی دلیل چوب لای چرخ توسعه منطقه گذاشته و همه اقدامات را بدون دلیل و معیار کارشناسی زیر سوال می برند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمناف هاشمی امروز پنجشنبه در شورای اداری گلستان اظهار داشت: به عنوان نمونه چندی پیش عملیات اجرای طرح گردشگری جزیره آشوراده پس از سال ها آغاز شد اما برخی به جای حمایت از این پروژه تاثیرگذار، حمایت از محیط زیست را بهانه کرده و خواستار تعطیلی آن شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: نمونه این مخالفت و ایراد گرفتن های بی پایه در گلستان فراوان است که ادامه آن فایده ای برای توسعه استان نداشته و سرانجام خوشی نخواهد داشت.
استاندار بدون ذکر نام از مخالفان مورد نظرش افزود: برخی بدون اطلاع از اهمیت پروژه ها اقدام به تخریب مدیران کرده و وابستگی آینده گلستان به طرح ها و اهمیت آن را انکار می کنند اما مسوولان باید بی توجه به مسائل حاشیه ای و با هدف جلب رضایتمندی مردم و رسیدن به توسعه پایدار در پی جذب اعتبار و بودجه های ملی برای به سرانجام رساندن اهداف توسعه ای باشند.
استاندار افزود: در یکسال اخیر قدم های بزرگی برای توسعه گلستان برداشته شد و برخی طرح های بزرگ به ثمر نشسته و یا در حال اقدام است که تکمیل و بهره برداری از آن ها سرعت استان در مسیر توسعه را شتابان تر خواهد کرد.
هاشمی به رده بالای گلستان در پرداخت تسهیلات رفع موانع تولید اشاره کرد و گفت: همراهی و همکاری مدیران استان موجب جذب اعتبارات فراوان و رسیدن گلستان به جایگاه دوم کشور شد که این اتحاد استانی باید به الگوی دیگر بخش ها برای بهره مندی از ظرفیت ها تبدیل شود.
در پایان این جلسه از علی اصغر طهماسبی و محمد حسن پاسوار معاونان سابق سیاسی و اقتصادی استانداری گلستان تقدیر شد.
طهماسبی و پاسوار به دلیل اجرای قانون جدید منع بکارگیری بازنشستگان از سمت‌های خود استعفا دادند.
3091/2729

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي توسعه رفع موانع توليد گلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۳۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت

با مشارکت بخش خصوصی و سرمایه‌های کوچک مردم در توسعه میادین مشترک نفت و گاز، کشور می‌تواند از فناوری‌های نوآورانه و بهترین شیوه‌هایی که این نهادها روی میز آورده‌اند، بهره‌مند شود. این می تواند به بهبود کارایی، کاهش هزینه ها و افزایش رقابت کلی بخش کمک کند. همچنین توسعه میادین مشترک نفت و گاز در کشور می تواند مزایای بی شماری را به همراه داشته باشد. اولاً، می تواند به افزایش تولید نفت و گاز کشور کمک کند و منجر به خودکفایی بیشتر انرژی و کاهش وابستگی به واردات شود. این نه تنها امنیت انرژی کشور را تقویت می کند، بلکه به تقویت رشد اقتصادی نیز کمک می کند.

برای تحقق تداوم رشد اقتصادی پایدار از طریق توسعه میادین مشترک نفت و گاز، ایجاد یک محیط سرمایه گذاری جذاب هم برای بخش خصوصی و هم برای افراد ضروری است. این امر از طریق برنامه هفتم توسعه با بسترسازی برای ورود مردم و توان فنی و مهندسی بخش خصوصی جهت توسعه میادین مشترک نفت و گاز فراهم شده است.

با توجه به اینکه سال 1403 با شعار جهش تولید و رشد اقتصادی کشور با حضور و مشارکت مردم نام گذاری شده است و مهم ترین بخش اقتصادی کشور نیز صنعت نفت و گاز است، باید از مواهب توسعه بدون بودجه دولت با تکیه بر مشارکت مستقیم سرمایه مردم فراهم شود. مسیر تحولی مرتبط با توسعه میادین مشترک نفت و گاز کشور باید با بسترسازی جذاب برای جلب سرمایه‌های مردمی و همچنین توان بخش خصوصی در این بخش باشد. بدون استفاده از بودجه دولت و تنها با تکیه بر مشارکت سرمایه‌های خرد مردمی و توان پیمانکاری بخش خصوصی مسیر توسعه میادین مشترک نفت و گاز جهت توسعه تجارت انرژی کشور و همچنین حل ناترازی گازی صنایع کشور هموار خواهد شد.

محمدرضا میرتاج‌الدینی عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس پیرامون توسعه میادین مشترک نفت و گاز کشور با کمک مردم گفت: یکی از مصوبات مهم مجلس در برنامه هفتم توسعه، مربوط به مشارکت بخش غیردولتی و مردمی در توسعه میادین نفت و گاز کشور بوده است که زمینه تحقق مشارکت مردم در اقتصاد را فراهم خواهد کرد.

وی ادامه داد: مردمی سازی صنعت نفت و گاز با تکیه بر مصوبه مجلس در برنامه هفتم توسعه با اعطای مجوز جهت توسعه میادین مشترک کشور فراهم شده است.

این نماینده مجلس با اشاره به مزیت مهم حضور بخش خصوصی و مردمی اقتصاد در توسعه بالادست نفت و گاز گفت: در سال جاری باید تمرکز را بر تسهیل فرآیند سرمایه گذاری مردمی تمرکز کنیم؛ مشارکت بخش خصوصی و سرمایه خرد مردم در حوزه بهره برداری از میادین مشترک نفت و گاز کشور از طرفی زمینه حضور مردم و بخش خصوصی در توسعه صنعت نفت و گاز را فراهم خواهد کرد؛ از طرف دیگر تولید نفت و گاز کشور را رقابتی خواهد کرد و افزایش خواهد داد.

وی  گفت: مردمی سازی صنعت نفت و گاز با ماده 15 برنامه هفتم توسعه و مشارکت مردم در جهش تولید نفت و گاز برای دولت نیز بسیار مهم و مثمرثمر است و بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت، امکان توسعه کشور فراهم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • بارش ۲ برابری در کرمان و سیلابی شدن شرق استان بدون تلفات
  • طرح مشاوران ترامپ برای مجازات کشور‌هایی که دلار را کنار می‌گذارند
  • سیلاب در شرق استان کرمان، بدون تلفات
  • اعتبارنامه منتخبان مردم گلستان در مجلس صادر شد
  • تدوین سند چشم‌انداز توسعه حمل‌ونقل استان گلستان
  • تایید اعتبارنامه ۶ منتخب مردم گلستان در مجلس توسط هیأت اجرایی
  • هیچ دولتی بدون مشارکت مردم توسعه پذیر نیست
  • دومین اجلاسیه ۴ هزار شهید گلستان برگزار می‌شود
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست