Web Analytics Made Easy - Statcounter

بحران آب معضلی است که این روزها گریبان بخش بزرگی از زمین شد و شرق مازندران هم در معرض شوری آب قرارگرفته و در انتظار برون رفت مناسب است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، با توجه به فراگیر شدن خشکی در استانهای مختلف، استان مازندران هم از معضل کم آبی، مستثنی نیست و حتی بارندگی های فصل پاییز هم نتوانسته از معضل کم آبی کم کند و قصه پر غصه آب در مازندران و بخصوص در شرق این استان همچنان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 با توجه به مشکلات پیش روی مردم شرق مازندران؛ ایجاد سد گلورد، امیدی برای مردم شهرهای نکا، بهشهر و گلوگاه بود تا هم آب شرب و هم آب مورد نیاز بخش کشاورزی این منطقه تامین شود و اکنون افزایش نیترات در آب های شرق مازندران، موجب نگرانی مردم است.

برای همین منظور در مجلس، 30 میلیارد تومان برای احداث تصفیه‌ خانه آب شرب سد گلورد به شرق استان تصویب شد و از آنجایی که نیترات آبهای زیرزمینی این منطقه بالا است و شوری آب زیرزمینی نیز در شرق استان به شدت در حال افزایش است همین امر باعث شده تا آب شرب این منطقه کمیت و کیفیت خود را از دست بدهد.

برای همین منظور گفتگویی را با شاعری نماینده مردم شرق مازندران در حوزه آب و راهکارهای مناسب برای رفع بحران کم آبی انجام داده ایم.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آب‌های شرق مازندران، نیتراتی و  در حال شور شدن است؛ گفت: برای کاهش نیترات، تصفیه خانه آب سد گلورد، در دستور کار و منتظر کار کارشناسی است.

علی محمد شاعری در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایلنا افزود: وجود نیترات در آب های شرق مازندران از طریق آزمایش و کار کارشناسی مشخص شده است و لذا برای کاهش سطح نیترات و استفاده از آب سالم، تلاش داریم تا بخشی از آب شرب مصرفی این منطقه از سد گلورد فراهم شود.

وی با اشاره به برگزاری جلسات مختلف در شهرهای مختلف شرق مازندران و روشنگری در بخش آبرسانی به شهرهای مختلف این منطقه از طریق سد گلورد؛ اظهار کرد: باید از تنش ها، برخوردها و اختلافات در این حوزه جلوگیری و با ایجاد وحدت رویه برای ایجاد تصفیه خانه و آب‌رسانی به 5 شهر بهشهر، نکا، گلوگاه، رستمکلا و خلیل شهر اقدام شود.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخی از مشکلات در ماههای اخیر و تعطیلی کار تصفیه خانه افزود: ایجاد تصفیه خانه سد گلورد نیازمند کار کارشناسی است که در دست بررسی توسط کارشناسان مربوطه است و باید تلاش شود تا با ایجاد نظر واحد از برگشت اعتبارات 300 میلیارد ریالی برای احداث این تصفیه خانه جلوگیری شود.

شاعری با اشاره به آخرین وضعیت پروژه های تامین و انتقال آب شرب شهری و روستاهای بهشهر، نکا و گلوگاه و شروع عملیات اجرایی فاز دوم فاضلاب شهری شرق استان گفت: در این بخش با تلاش مسئولان امر وارد کار شده و در نشستی که با معاون وزیر نیرو برگزار شد؛ مشکلات و نقاط ضعف و قوت آب این منطقه مورد بررسی قرار گرفت.

این مسئول بیان داشت: برای پروژه آبرسانی و کاهش تنش آبی شرق مازندران 100 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافت.

وی افزود: 7 پروژه آبرسانی، کاهش تنش آبی، تجهیز و احداث مخزن، رفع مشکل فشار آب، آغاز عملیات اجرایی فاز دوم فاضلاب شهری در شهرهای بهشهر، نکا و گلوگاه، شروع عملیات اجرایی پروژه ایجاد تاسیسات فاضلاب  در زاغمرز و.. در این دیدار رایزنی و بیش از 100 میلیارد ریال به این امر اختصاص یافت.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی در مورد جزییات این طرح ها و اختصاص اعتبارات گفت: در این بخش 53 میلیارد ریال برای کاهش تنش آبی در شهرهای مختلف شرق مازندران اختصاص یافت.

وی ادامه داد: اختصاص مبلغ 8 میلیارد ریال از محل آبرسانی به شهرهای دارای تنش آبی برای رفع مشکل آب گلوگاه، اختصاص مبلغ 25 میلیارد ریال از محل آبرسانی به شهرهای دارای تنش آبی برای تجهیز، خط انتقال و احداث مخزن آب خلیل_شهر، اختصاص 20 میلیارد ریال از محل آبرسانی به شهرهای دارای تنش آبی برای رفع مشکل افت فشار آب  نکا و روستاهای مسیر و شهر  رستمکلا تا دهه فجر امسال از جمله این موارد برای کاهش تنش آبی بود.

شاعری ادامه داد: اجرای فاضلاب شهری هم از نیازمندی های مهم شرق مازندران است که در سال گذشته، فاز اول این طرح در شهرهای بهشهر، نکا و گلوگاه اجرایی شد و فاز دوم در سال جاری و سال آینده اجرایی می شود.

وی بیان داشت: شروع عملیات اجرایی فاز دوم ایجاد تاسیسات فاضلاب شهر بهشهر، نکا و گلوگاه حداکثر تا نیمه اول اسفند 97 و شروع عملیات اجرایی پروژه ایجاد تاسیسات فاضلاب زاغمرز در سال 98 اجرایی می شود.

نماینده مردم بهشهر، نکا و گلوگاه در مجلس شورای اسلامی همچنین از اختصاص مبلغ 50 میلیارد ریال اعتبار ویژه از محل صندوق توسعه برای تسریع در اجرای پروژه های آبرسانی روستایی شرق مازندران خبر داد و گفت: برگزاری  انجام مناقصه انتخاب پیمانکار برای تکمیل تعویض خط انتقال تامین آب شرب روستاهای طوسکلا، سیاوشکلا، ولاشد، شهاب الدین، بهزادکلا، اطرب، آجند و گلچالسر نکا تا پایان سال اجرایی می شود.

 

 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف بخش کشاورزی دهه فجر کارشناسی مجلس شورای اسلامی معاون وزیر منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی استیضاح ظریف امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۳۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی ناصحی، روز دوشنبه در نشست خبری گفت: حدود ۲ سال از عمر صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج می‌گذرد. هنگامی که این صندوق ایجاد شد، میزان بودجه تخصیص یافته معادل ۵ همت (۵ هزار میلیارد تومان) بود و در سال گذشته به ۷ همت رسید.

وی ادامه داد: در حال حاضر، میزان بودجه تخصیص یافته صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج در سال جاری معادل ۹ همت است.

ناصحی با بیان اینکه موضوع حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در کانون توجه قرار گرفته است، افزود: دولت و وزارت بهداشت به موضوع حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج توجه کرده‌اند و بیمه‌های پایه در جهت پوشش خدمات گام برداشته‌اند. حدود ۲ سال از عمر صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج می‌گذرد اما از شاکله بسیار خوبی برخوردار است.

وی درباره بیماری‌های تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج گفت: ۱۰۷ گروه از بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج تحت پوشش قرار دارند.

کد خبر 6098116 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • تخصیص ۱۵ میلیارد تومان اعتبار به پروژه آب داجیوند
  • پیشرفت ۶۰ درصدی پروژه آب‌رسانی مجتمع شهدای هزارجریب گلوگاه
  • اختصاص ۹ همت اعتبار برای صندوق بیماران خاص و صعب‌العلاج
  • ۱۰ روستای گلوگاه با مجتمع شهدای هزارجریب آبرسانی می شود
  • ۲۵۰۰ نفر از پروژه آبرسانی روستایی مجتمع شهدای هزار جریب گلوگاه بهره‌مند می‌شوند
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • آب‌رسانی به ۶۰۰ روستای کم‌برخوردار با اختصاص اعتبار هزار میلیاردتومانی
  • یادواره شهدای طلاب و روحانی مازندران در بهشهر برگزار شد