Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، «ماریا زاخارووا»، سخنگوی وزارت خارجه روسیه در ارتباط با موضع رسمی مسکو درباره بلندی‌های جولان سوریه که در حال حاضر در اشغال رژیم صهیونیستی است، گفت: مواضع مسکو درباره بلندی‌های جولان براساس قطعنامه ۴۹۷ شورای امنیت در سال ۱۹۸۱ است و براین اساس روسیه همچنان قانونی را که پارلمان اسرائیل در سال ۱۹۸۱ درمورد اعمال حاکمیت بر جولان تصویب کرد، غیرقانونی به حساب می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زاخارووا همچنین افزود: با توجه به تصریح قطعنامه سازمان ملل، هرگونه اقدامی برای تغییر وضعیت جولان به منزله نقض مستقیم قطعنامه‌های سازمان ملل است.

سازمان ملل حاکمیت رژیم صهیونیستی را بر بلندی‌های جولان به رسمیت نمی‌شناسد اما چند ماه پیش «اسرائیل کاتز»، وزیر اطلاعات این رژیم تاکید کرد که اسرائیل در حال فشار به دولت ترامپ برای به رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر بلندی های جولان اشغالی است. او همچنین گفته بود که دولت ترامپ در چند ماه آینده با این مساله موافقت خواهد کرد.

کد خبر 4484344

منبع: مهر

کلیدواژه: اسرائیل ایالات متحده آمریکا بلندی های جولان روسیه وزارت خارجه روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۴۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسپانیا قصد دارد ۴ کشور دیگر را به رسمیت بشناسد

به گزارش صدای ایران ا ز آناتولی،منابع وزارت امور خارجه اسپانیا به خبرنگار آنادولو اعلام کردند که ابتکار به رسمیت شناختن دولت فلسطین که پدرو سانچز نخست‌وزیر و خوزه مانوئل آلبارس وزیر امور خارجه این کشور بار‌ها بیان کرده‌اند، قرار است در مدت کوتاهی محقق شود، انتظار می‌رود اسپانیا با ۴ کشور مشترکا اقدام کند.

انتظار می‌رود اسپانیا با مالت، ایرلند، اسلوونی که در بیانیه مشترک قبلی خود قول داده بودند در صورت ایجاد شرایط مناسب کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند و نروژ که حمایت خود را از این ابتکار اعلام کرده بود، وارد عمل شوند.

در این راستا، منابع اسپانیا اعلام کردند که «پس از جامائیکا، تعداد کشور‌های جهان که کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسند ۱۴۰ کشور است. با مشارکت اسپانیا و سایر کشور‌های مذکور این تعداد به ۱۴۵ افزایش یابد».

دیگر خبرها

  • محمود عباس: حمله به رفح بزرگ‌ترین فاجعه تاریخ فلسطین خواهد بود
  • اسپانیا قصد دارد کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد
  • آماده باش تمام عیار حماس برای نبرد با اسرائیل در رفح/ حمله موشکی حزب‌الله لبنان به سربازان اسرائیل
  • آماده باش تمام عیار حماس برای نبرد با اسرائیل در رفح
  • جولان خسارت‌های سیل در محور‌های خراسان جنوبی
  • اسپانیا قصد دارد ۴ کشور دیگر را به رسمیت بشناسد
  • سازمان ملل: اسرائیل مدرکی ارائه نکرد و پرونده یکی از کارکنان آنروا بسته شد
  • رسانه عرب زبان: تل‌آویو در پرونده «آنروا» سیلی محکم خورد
  • هلند ازسرگیری کمک به آنروا را مشروط کرد
  • نیویورک تایمز: ارتش اسرائیل به عمد امدادگران را هدف قرار می‌دهد