Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@15:56:57 GMT

هیوندای سوناتا LF فول بنزینی ۲۰۱۷ را بشناسید

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۴۷۰۲۱

هیوندای سوناتا LF فول بنزینی ۲۰۱۷ را بشناسید

به گزارش اکوفارس، شرکت هیوندا موتور در سال ۱۹۶۷ در کشور کره جنوبی تاسیس شد. بیش از چهار دهه فعالیت، رشد مستمر و دائمی به همراه تولید خودرو‌های با کیفت و ارائه خدمات منحصر به فرد موجب شد تا شرکت هیوندای در میان برترین خودروسازان جهان قرار گیرد و نام تجاری آن در میان ۱۰۰ نام تجاری برتر جهان بدرخشد. این شرکت در سال ۲۰۱۳ به گزارش شرکت اینتربرند در جایگاه ۴۳ برترین برند‌های دنیا و به عنوان سریعترین رشد در میان شرکت‌های خودرویی دنیا دست یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سدان‌های خوش فروش هیوندای می‌توان سوناتا LF فول بنزینی ۲۰۱۷ را نام برد. سوناتا یک سدان سایز متوسط است که از سال ۱۹۸۵ توسط هیوندای کره جنوبی معرفی و عرضه شد. این خودرو از همان ابتدا به عنوان یک نسخه فیس لیفت شده با موتور ارتقاء یافته رونمایی شد که در دو سال اول فروش اش توسط واکنش‌هایی از مشتریان با سطح درآمدی کم، از بازار کنار زده شد و با شکست همراه گشت. در سال ۱۹۸۸ هیوندای نسخه دوم سوناتا را با تغییرات گسترده راهی بازار جهانی کرد و توانست شکست اش را جبران کند.

مشخصات فنی هیوندای سوناتا LF در ۵ مدل پیشرانه متفاوت در سر تا سر دنیا تولید و عرضه می‌گردد. دو پیشرانه که احتمالاً برای بازار ایران در نظر گرفته شده: اولی یک موتور MPI ۲.۴ لیتری ۴ سیلندره ۱۶ سوپاپه با ۱۸۵ اسب بخار قدرت در ۶۰۰۰ دور و ۱۷۸ پوند فوت گشتاور در ۴۰۰۰ دور است و دومی یک موتور MPI ۲ لیتری ۴ سیلندره ۱۶ سوپاپه با ۱۵۵ اسب بخار قدرت در ۶۲۰۰ دور و ۱۳۵ پوند فوت گشتاور در ۴۰۰۰ دور است. موتور‌های دیگری که برای بازار جهانی عرضه شده از نوع توربو هستند که معروف‌ترین آنها یک موتور ۲ لیتری با اسکرول توربو دوگانه ۴ سیلندره ۱۶ سوپاپه با ۲۴۵ اسب بخار قدرت در ۶۰۰۰ دور و ۲۶۰ پوند فوت گشتاور در ۴۰۰۰ دور است. گیربکس سوناتا در دو مدل؛ ۶ سرعته دستی و ۶ سرعته اتوماتیک از نوع شیفترونیک در ایران عرضه می‌گردد.

 

طراحی بدنه و کابین هیوندای سوناتا LF فول بنزینی ۲۰۱۷ در نمای ظاهری هیوندای سوناتا LF فول بنزینی ۲۰۱۷ جدید تغییری نسبت به نسخه ۲۰۱۶ دیده نمی‌شود، ولی نسبت به نسخه ۲۰۱۴ چراغ‌های جلو و عقب به همراه چراغ مه شکن تغییر کرده و زیبا‌تر شده است. چراغ‌های روز روشن (LED)، چراغ‌های ترکیبی زنون و LED که با خطوط بدنه هماهنگ شده، رینگ‌ها ۱۶، ۱۷ یا ۱۸ اینچی با دو طرح مختلف، نوار و دستگیره‌های کرومی، اگزوز‌های دوبل و سقف پانارومیک از مشخصات ظاهری سوناتا ۲۰۱۷ است.   سوناتا از همان ابتدا به خوش استیل بودن معروف بوده است، نواده ۲۰۱۷ آن نیز سبک پدرانش را ادامه داده و در زیبایی و استایل هیچ چیز کم ندارد و نمی‌توان از آن ایرادی گرفت. بارز‌ترین ویژگی در طراحی سوناتا، طراحی آیرودینامیکی آن است که با کف مسطح و بدنه هماهنگ شده به بالاترین سطح خود در سوناتا دست یافته است. این طراحی در شتاب گیری، سرعت بالا و مصرف سوخت کاملاً تاثیر خود را نمایش می‌دهد.

آپشن‌های رفاهی از جمله آپشن‌های تعبیه شده در سوناتا جدید می‌توان موارد زیر را نام برد:
تجدید نظر در طراحی پروفیل غربیلک فرمان با ایجاد فضایی برای قرارگیری انگشتان دست که رانندگی با آن حس اسپرتی را منتقل می‌کند و کنترل راحت‌تر می‌شود، کروز کنترل اتوماتیک، سیستم مدیریت سفر، کنترلر سیستم صوتی بر روی فرمان، سیستم فرمان برقی MDPS که به هندلینگ و فرمان پذیری کمک شایانی می‌کند، سیستم کنترل حالت رانندگی با سه وضعیت نرمال، اکو و اسپرت، سیستم سنسوریک نقطه کور BSD، سیستم کنترل خودرو در سر بالایی HAC، سیستم کنترل پایداری الکتریکی خودرو ESC: این سیستم در زمان گردش یا ترمز ناگهانی کنترل فرمان - موتور و تمام نیروی ترمز را در اختیار گرفته و مانع از دست رفتن تعادل خودرو می‌شود، چراغ‌های هوشمند جلو با قابلیت چرخش مطابق فرمان در سر پیچ‌ها SBL، چراغ‌های خوش آمد گویی دستگیره‌ها، چراغ آینه بغل، سنسور باران به همراه برف پاک کن آیرو، اگزوز دوبل، رینگ‌های ۱۶ تا ۱۸ اینچی آلیاژ آلومینیوم، پرده برقی شیشه عقب، گرم کن فرمان، سیستم ضد بخار، پرده نورگیر دستی شیشه‌های درب عقب، ترمز پارک EBP، سیستم تهویه و گرم کن صندلی‌های جلو و عقب، دریچه هوایصندلی عقب، صندلی‌های عقب تاشو، سقف پانورامیک، مانیتورینگ فشار باد تمامی تایر‌ها، تنظیم ۶ حالته صندلی‌ها می‌توان نام برد.

لازم ذکر است؛ تمامی آپشن‌های گفته شده در قسمت بالا ممکن است، موجود نباشد و به صورت آپشنال به خودرو اضافه شود.   در این جدول نیز به مقایسه برخی از مشخصات فنی سدان‌های رقیب سوناتا LF پرداخته شده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۷۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین موتور شش سیلندر بنزینی «ایران‌ساخت» رونمایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری،روح الله دهقانی در مراسم رونمایی از موتور شش سیلندر بنزینی که در پژوهشگاه شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، با اشاره به توانمندی دانش‌بنیان‌ها در طراحی، تولید و بهینه‌سازی قوای محرکه عنوان کرد: قوای محرکه در حجم بالا با سوخت بنزین، یکی از انواع قوای محرکه است که در بسیاری از انواع خودروها، متناسب با نیاز صنایع راهبردی کشور کاربرد دارد. این یک نیاز کاملاً راهبردی است که کشور اهمیت آن را دریافته و شرکت‌های مختلف در مسیر بومی سازی و تولید آن گام برداشته‌اد.

یک شرکت دانش‌بنیان توانمند کشور، متشکل از چندین متخصص و عضو هیئت علمی برترین دانشگاه‌های ایران و سارسر جهان در مسیر بومی سازی این موتور گام برداشته و امروز به موفقیتی چشمگیر دست یافته‌اند. بالغ بر ۴۰ نفر از برجسته‌ترین دانشگاهیان مطرح در عرصه ملی و بین‌المللی، تشکیل شد و با طرح‌ریزی یک برنامه عمیق چهار ساله در مسیر اکتساب فناوری‌های یکی از شناخته‌شده‌ترین و پرکاربردترین موتورهای شش سیلندر گام گذاشتند و به لطف خدا امروز موفق شدند که نمونه بومی‌سازی شده این موتور را با کیفیتی بالا و منطبق با روزآمدترین استانداردها، طراحی، تولید و آزمون کنند.

دهقانی، مهم‌ترین دستاورد شرکت‌های دانش‌بنیان را اثبات توانمندی کشور در توسعه فناوری ساخت انواع قوای محرکه متناسب با نیاز کشور و نیز امکان توسعه و بهینه‌سازی آن‌ها دانست و افزود: امروز توانمندی تولید موتور شش سیلندر بنزینی خورجینی با حجم ۴۰۰۰ سی‌سی که موتوری راهبردی بوده و دارای کاربری‌های متنوع صنعتی، تفریحی و نظامی است، در این مجموعه دانش‌بنیان به اثبات رسید و امیدوارم این جریان قوی که در این شرکت و سایر شرکت‌های دانش‌بنیان به راه‌ افتاده، با قوت ادامه پیدا کند و به زودی تولید انبوه و استفاده از این تولیدات را در کاربری‌های خاص خود نظاره‌گر باشیم.

رییس بنیاد ملی نخبگان با اشاره به این‌که فناوری‌های موتور، جزو راهبردی‌ترین و کلیدی‌ترین دانش‌ها و فناوری‌ها جای دارند و سرریز این فناوری‌ها می‌تواند به توسعه و ساخت محصولات دیگری منجر شود، ادامه داد: وقتی یک شرکت از توانمندی طراحی، ساخت و ارتقای قوای محرکه‌ای با این حجم، کیفیت و سطح استاندارد برخوردار است، در واقع به سرمایه ارزشمند دانش فنی دست یافته است که به مراتب از خود محصول یادشده ارزشمندتر است و قابلیت تسری به دیگر بخش‌های صنعت خودروسازی را دارد و می‌تواند زمینه‌ساز تولید و توسعه محصولات ارزشمند دیگری شود.

دهقانی به حمایت جدی معاونت علمی از کسب دانش فنی و تولید محصولات فناورانه حوزه حمل و نقل و به طور خاص ساخت انواع قوای محرکه، اشاره کرد و ادامه داد: معاونت علمی به عنوان پشتوانه اصلی این شرکت، سرمایه‌گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفته و در دیگر حمایت‌ها که از جنس دانشی است مانند دسترسی به فناوری‌های خاص دنیا، همراه این مجموعه دانش‌بنیان بوده است.

گفتنی است، پژوهشکده فناوری‌های راهبردی شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف که در زمینه پژوهش‌ها و کسب دانش فنی، ارتباط میان صنعت و دانشگاه و بومی‌سازی فناوری‌های کلیدی و راهبردی فعالیت دارد، طراحی و تولید موتور شش سیلندر بنزینی را با توجه به نیاز صنایع کشور آغاز کرد.

به طور میانگین نیاز بخش دفاعی کشور به این قوای محرکه حدود ۱۰ هزار خودرو ‌است و با در نظر گرفتن نیاز سایر حوزه‌ها این ظرفیت به ۳۰هزار عدد نیز می‌رسد و پژوهشگاه شهید رضایی با ورود به توسعه دانش فنی بومی قوای محرکه، مطالعه و کار بر روی خودروهای تاکتیکی و آفرود را آغاز کرد.

در این پروژه، ضمن الگوبرداری از بیش از ۱۳۰ موتور بنزینی، دستاورد ۱۳ سازنده نامی موتور در سطح جهانی مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت و در نهایت موتور مبنای ۴هزار سی‌سی شش سیلندر، برای بومی سازی انتخاب و پس از یک کار تحقیقاتی و فناورانه چهار ساله، نخستین نمونه از این موتور با رویکرد اثبات توانمندی تولید داخل طراحی و ساخته شد.

متخصصان در این پروژه موفق شدند به ۴۵ درصد دانش فنی بومی ساخت موتور دست پیدا کنند و ۱۰ بخش اصلی موتور با موفقیت کامل مهندسی معکوس شد.از اقدامات صورت گرفته توسط تیم تحقیقاتی و فناور پروژه موتور شش سیلندر بنزینی خورجینی می‌توان به طراحی و ساخت قطعات با دقت ۹ میکرون، شبیه سازی، طراحی سیستم راهگاهی و قالب های بلوک چدنی، طراحی ساخت محور بلوک موتور، ساخت بلوک آلومینیومی موتور خورجینی برای اولین بار در کشور، ساخت میل لنگ موتور خورجینی با استحکام تسلیم ۸۰۰ مگاپاسکال، ساخت میل بادامک موتور خورجینی و ساخت شاتون موتور خورجینی با یکی از بهترین انواع مواد اولیه و مبتنی بر دانش روزآمد متالورژی اشاره کرد.

کد خبر 6088420

دیگر خبرها

  • برادر فیدلیتی با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد /عکس
  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟
  • ببینید | جهش ایران در تولید قوای پیشرانه، با ساخت نخستین موتور شش سیلندر بنزینی
  • فیلم| رونمایی از نخستین موتور بنزینیِ ۶ سیلندر؛ ساخت ایران
  • نخستین موتور شش سیلندر بنزینی «ایران‌ساخت» رونمایی شد
  • این خودرو با چشم‌هایش شما را می‌بیند!/ عکس
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد
  • آیین رونمایی از موتور شش سیلندر بنزینی
  • انواع گیربکس اتوماتیک
  • ایران در سال ۲۰۱۷ ماند؛ هیوندای آس ۲۰۲۴ را رو کرد