Web Analytics Made Easy - Statcounter

کوالالامپور- ایرنا- مجلس نمایندگان آمریکا در اقدامی دیرهنگام با اکثریت آرا با تصویب قطعنامه ای جنایات اعمال شده علیه اقلیت روهینگیایی در میانمار توسط ارتش این کشور را نسل کشی اعلام کرد.

به گزارش روز جمعه ایرنا، از رسانه های آسیایی، مجلس نمایندگان آمریکا در حالی که بیش از یکسال از جنایات اعمال شده علیه مسلمانان روهینگیا می گذرد با تصویب قطعنامه ای ارتش میانمار را مسئول کشتار این اقلیت اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اد رویس رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا پس از تصویب این قطعنامه گفت: نمایندگان مجلس درقبال شناسایی این جنایات به عنوان نسل کشی تعهد داشتند.
پیش از این سازمان ملل عملیات سرکوب ارتش در میانمار را نسل کشی خوانده بود.
این قطعنامه با 394 رأی موافق و یک 1 رأی مخالف به تصویب رسید.
تعدادی از نمایندگان آمریکا دولت دونالد ترامپ را برای عدم اتخاذ مواضع صحیح علیه ارتش میانمار مسئول می دانند.
این اقدام پس از آن در مجلس نمایندگان آمریکا صورت گرفت که یک گروه حقوق بشری در آمریکا با انتشار نتایج تحقیق جدیدی درمورد جنایات مرتبط با نسل کشی علیه روهینگیایی ها که توسط نظامیان میانمار اعمال شده، خواستار محاکمه عاملان این جنایات در دادگاهی بین المللی شدند.
این گروه با ارائه گزارش خود به مجلس نمایندگان آمریکا خواستار برخورد دولت آمریکا با نظامیان میانماری شدند.
گروه حقوق بشری موسوم به سیاست و حقوق بین الملل عمومی the Public International Law and Policy Group (PILPG) پس از انتشار نتایج تحقیق خود بر محاکمه قضایی عاملان جنایت علیه اقلیت روهینگیایی تاکید کرد.
این گروه پس از مصاحبه و گفت وگو با بیش از یک هزار نفر از آوارگان روهینگیایی که از ایالت راخین میانمار فرار کرده بودند، با تهیه گزارشی اعلام کردند که ارتش میانمار علیه اقلیت مسلمان روهینگیا مرتکب جنایات جنگی و نسل کشی شده است.
این گروه تاکید کرد که مستندات بسیار دقیقی از این جنایات توسط آوارگان روهینگیایی های مستقر در اردوگاههای کاکس بازار بنگلادش به آنها ارائه شده است.
این گروه در گزارش خود تاکید کرده است : جامعه بین المللی موظف است از اقلیت هایی که توسط دولت های خود در معرض جنایات جنگی قرار گرفته اند محافظت و اجرای عدالت و مسئولیت را برای چنین جنایاتی تضمین کند.
کمیته بررسی نسل کشی روهینگیایی ها خواستار ایجاد فوری مکانیسم پاسخگویی یا ارجاع پرونده به دادگاه جنایی بین المللی شد.
اقلیت مسلمان روهینگیا در استان راخین میانمار از سال 2012 هدف مستمرحملات بودائیان تندرو قرار گرفته اما در شهریور سال گذشته با تشدید این حملات و پیوستن نیروهای ارتش و بودائیان افراطی به روند سیستماتیک نسل کشی و پاکسازی نژادی مسلمانان میانماری ،هزاران نفر از روهینگیایی ها کشته و بیش از 750 هزار نفر به سوی بنگلادش آواره شدند.
بازرسان ویژه حقوق بشر سازمان ملل نیزدر مهر ماه گزارش 444 صفحه ای تازه ای از مستندات کشتار و شکنجه مسلمانان روهینگیایی را توسط نظامیان میانماری منتشر کرده و خواستار محاکمه فرمانده ارتش میانمار به همراه 5 نفر از فرماندهان دیگر عامل کشتار و نسل کشی در میانمار شدند.
دولت و ارتش میانمار تاکنون تمام اتهامات در مورد نسل کشی را رد کرده و آن را اقدامی علیه شبه نظامیان آرکان دانسته است.
شبک**آساق**1599**1392

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد ميانمار آمريكا روهينگيا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۸۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل در روند کمک‌های بشردوستانه اخلال ایجاد می‌کند

به گزارش جام جم آنلاین، نمایندگان هم‌حزبی بایدن در نامه‌ای که به کاخ سفید ارائه شد، «در خصوص عملکرد دولت اسرائیل در جنگ غزه که عمداً از کمک‌های بشردوستانه به غزه جلوگیری می‌کند»، ابراز نگرانی شدید کردند.

طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، این حدود ۹۰ نماینده دموکرات در نامه خود تصریح کردند که محدودیت‌های رژیم صهیونیستی برای کمک‌ های بشردوستانه تحت حمایت آمریکا به غزه، «در فاجعه بی‌سابقه انسانی نقش داشته است».

سازمان‌های امدادرسان مدت‌هاست که از موانعی که رژیم صهیونیستی در مسیر امدادرسانی به مردم غزه ایجاد کرده، گله‌مند هستند، اما تل‌آویو اصرار دارد که هیچ ممنوعیتی برای ورود کمک‌های امدادی به غزه ایجاد نکرده است و کمبود کمک‌های امدادی را به ناتوانی سازمان‌های امدادرسان در توزیع این کمک‌ها به نیازمندان غزه نسبت داده است.

نمایندگان کنگره از بایدن خواستند تا برای نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو شفاف‌سازی کند که مانع‌تراشی در مسیر ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه، «صلاحیت آن (رژیم صهیونیستی) برای دریافت کمک‌های امنیتی تهاجمی بیشتر از سوی آمریکا را در معرض خطر قرار می‌دهد».

با این‌حال، این نمایندگان کنگره تصریح کرده‌اند که محدودیت فروش تسلیحات به رژیم صهیونیستی، سامانه‌های دفاع موشکی، چون گنبد آهنین را شامل نشود و تأکید کردند «ما همچنان به شدت از عرضه چنین بودجه دفاعی نجات‌بخش به اسرائیل حمایت می‌کنیم».

بایدن به دلیل حمایت بی، چون و چرا از رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، به شدت در داخل و خارج از کشور آمریکا مورد انتقاد قرار دارد، اما حاضر به توقف حمایت از این رژیم نیست.

در هفته‌های اخیر به دنبال تشدید اعتراضات حامیان فلسطین در سراسر آمریکا به خصوص تظاهرات دانشجویان آمریکایی، موج انتقادات علیه بایدن شدت گرفته است و بسیاری معتقدند که این مسئله ممکن است جایگاه وی را در چند ماه باقیمانده تا انتخابات ریاست‌جمهوری نوامبر ۲۰۲۴ متزلزل کند.

دیگر خبرها

  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • چرا ترکیه روابط تجاری با اسرائیل را تعلیق کرد؟ | هدف اردوغان از اقدام دیرهنگام
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • فیلم| انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست آمریکا در قبال جنایات در غزه؛ وقت آن رسیده به صدای مردم آمریکا گوش دهیم!
  • اسرائیل در روند کمک‌های بشردوستانه اخلال ایجاد می‌کند
  • دانشجویان در آمریکا و اروپا بیداری افکار عمومی را رقم زدند
  • اعتراض دانشجویان آمریکایی به جنایات رژیم صهیونیستی با پاسخ وحشیانه پلیس و ارتش آمریکا مواجه شد
  • آمریکا بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی است
  • درخواست نمایندگان کنگره آمریکا برای ممنوعیت فروش سلاح به تل آویو