Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز جذب وزارت علوم اسامی ۳۰ دانشگاهی که بررسی پرونده متقاضیان جذب ۹۷ را آغاز کرده اند اعلام کرد. این دانشگاهها در فرایند جذب هیئت علمی بهتر عمل کرده اند.

به گزارش مهر، محمد رضا رضوان طلب با اشاره به فراخون جذب هیات علمی شهریور ۹۷، گفت: حدود ۳۰ دانشگاه فرایند بررسی پرونده ها را شروع کرده و حدود ۳۱ دانشگاه دیگر هنوز اقدامی دراین زمینه انجام نداده اند که اگر این ۳۱ دانشگاه اقدامات لازم را انجام ندهند و به جدول زمانی اعلام شده بی توجه باشند، اسامی آنها منتشر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اعلام کرد: دانشگاه های شهید چمران اهواز، موسسه آموزش عالی غیردولتی کوشیار، شهید بهشتی، تربیت مدرس، هرمزگان، کردستان، تهران، خلیج فارس، یزد، ارومیه، بوعلی سینا همدان، اصفهان، ملایر، زنجان، صنعتی شریف، شاهرود، بین المللی امام خمینی(ره) قزوین، شهرکرد، گلستان، صنعتی خواجه نصیر طوسی، شهید مدنی آذربایجان، هنر، علوم و فنون مازندران، هنر اسلامی تبریز، اهل بیت، غیردولتی اقبال لاهوری، غیردولتی نقش جهان، صنعتی اراک، غیردولتی راغب و پژوهشگاه نیرو ۳۰ دانشگاهی هستند که فرایند بررسی پرونده ها را آغاز کرده اند.

ردیف دانشگاه ۱ دانشگاه شهید چمران اهواز ۲ موسسه آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی کوشیار ۳ دانشگاه شهید بهشتی ۴ دانشگاه تربیت مدرس ۵ دانشگاه هرمزگان ۶ دانشگاه کردستان ۷ دانشگاه تهران ۸ دانشگاه خلیج فارس ۹ دانشگاه یزد ۱۰ دانشگاه ارومیه ۱۱ دانشگاه بوعلی سینا ۱۲ دانشگاه اصفهان ۱۳ دانشگاه ملایر ۱۴ دانشگاه زنجان ۱۵ دانشگاه صنعتی شریف ۱۶ دانشگاه صنعتی شاهرود ۱۷ دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) ۱۸ پژوهشگاه نیرو ۱۹ دانشگاه شهرکرد ۲۰ دانشگاه گلستان ۲۱ دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی ۲۲ دانشگاه شهید مدنی آذربایجان ۲۳ دانشگاه هنر ۲۴ دانشگاه علوم و فنون مازندران ۲۵ موسسه آموزش عالی غیردولتی راغب ۲۶ موسسه آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی نقش جهان ۲۷ دانشگاه هنر اسلامی تبریز ۲۸ دانشگاه صنعتی اراک ۲۹ دانشگاه بین المللی اهل بیت ۳۰ موسسه آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی اقبال لاهوری

رئیس مرکز جذب وزارت علوم افزود: در فراخوان شهریور سال جاری ۱۲ هزار و ۴۰۸ نفر شرکت کردند که ۵۷ درصد آنها متقاضی مرد و ۴۳ درصد متقاضی زن بودند و در مجموع ۳۲ هزار و ۷۲۳ اولویت انتخاب کردند. از مجموع ثبت نام کنندگان، ۱۰ هزار و ۸۲۱ نفر دارای مدرک دکتری و یک هزار و ۵۸۴ نفر دارای مدرک کارشناسی ارشد بودند.

فراخوان جذب هیات علمی شهریور ۹۷

    مرد زن تعداد کل ثبت نام کنندگان فراخوان ۱۲۴۰۸ ۷۰۲۴(۵۷درصد) ۵۳۶۶(۴۳درصد) تعداد کل اولویتهای انتخاب شده ۳۲۷۲۳ ۱۸۸۳۶ ۱۳۸۸۷ متقاضیان دارای مدرک دکتری ۱۰۸۲۱ ۶۲۳۷ ۴۵۸۴ متقاضیان دارای مدرک ارشد ۱۵۸۴ ۷۸۸  

 

به گزارش مهر، براساس فراخوان جذب هیات علمی شهریور ۹۷ ثبت نام متقاضیان جذب در فراخوان، از ۲۱ شهریور ماه آغاز شده و تا ۶ مهر ماه ۹۷ ادامه داشت. فرایند رسیدگی دانشگاه ها به درخواست مقاضیان جذب هیات علمی نیز از ۷ مهرماه آغاز شده و تا ۷ دی ماه ۹۷ ادامه خواهد داشت. همچنین فرایند تایید نهایی مرکز جذب از ۸ دی ۹۷ آغاز و تا ۲۳ بهمن ۹۷ ادامه خواهد داشت.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۰۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقیمی: سابقه دانشگاه جندی‌شاپور به دانشگاه تهران منضم شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا،  سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در آستانه سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم در جمع اساتید و دانشجویان دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران، با اشاره به قرارگیری در آستانه نودمین سالگرد تأسیس دانشگاه تهران، گفت: ویژگی متفاوتی که آئین نود سالگی دانشگاه تهران نسبت به برنامه‌های هفتاد و هشتاد سالگی دارد، این است که تلاش کردیم قدمت نهاد علم در ایران را به سابقه دانشگاه تهران ضمیمه کنیم.

رئیس دانشگاه تهران به سابقه سنت دانشگاهی در ایران از جندی‌شاپور تا دانشگاه تهران اشاره کرد و افزود: این سابقه حتی در بین دانشگاهیان هم مغفول مانده و کمتر به آن توجه می‌کنیم. از این رو در سال ۱۴۰۲ طی مکاتبه‌ای رسمی به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد شد تا این سابقه به نوعی به تاریخ و قدمت دانشگاه تهران ضمیمه شود. جندی‌شاپور نماد نهاد‌های علم در ایران بوده و در سال ۲۰۱۷ میلادی از سوی یونسکو به‌عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه جهان با ۱۷۵۰ سال سابقه معرفی شده است که البته این رکورد پیش از آن متعلق به دانشگاه بولونیا در ایتالیا با نزدیک به ۱۲۰۰ سال قدمت بوده است.

استاد دانشگاه تهران ادامه داد: افتخار بزرگ تعلق گرفتن پایه‌گذاری سنت دانشگاهی به ایران، در حالی مورد اذعان جهانیان است که خودمان کمتر در خصوص این داشته‌ها و هویت ایرانی- اسلامی مطالعه کرده و کمتر بر روی آن تبلیغ و فعالیت‌های ترویجی انجام داده‌ایم و جوانان ما کمتر از این سرمایه‌های ملی شناخت دارند. از دانشگاه تهران انتظار می‌رود که به‌عنوان دانشگاه پیشگام و نوآور بیشتر به این موضوع توجه داشته باشد و به تقویت هویت ایرانی-اسلامی برای دستیابی به تمدن نوین اسلامی از طریق دانشگاه تمدن ساز که در گام دوم انقلاب اسلامی مورد توجه ویژه قرار گرفته است، بپردازد؛ و بدون شک آثار ارزشمند علامه شهید مطهری منبع بسیار ارزشمندی برای حرکت در این مسیر است.

مقیمی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر تمدن سازی دانشگاه، فراز‌هایی از کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران اثر شهید مطهری درباره نقش تمدن سازی نهاد علم در ایران از جندی‌شاپور و اذعان ویل دورانت که جندی‌شاپور را محور تمدن ایران در دوره ساسانی می‌داند را یادآوری کرد و بیان داشت: اینکه بگوییم دانشگاه تهران با قدمت ۹۰ ساله، نماد آموزش عالی ایران است، با واقعیت خیلی فاصله دارد. درست است که ۹۰ سال از قدمت مجموعه ساختمان‌های فعلی نماد آموزش عالی کشور که در سال ۱۳۱۳ ساخته شده است می‌گذرد؛ ولی وقتی به سیر تکامل و زنجیره چرخه عمر دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران را بررسی می‌کنیم، در مرحله قبلی به دارالفنون می‌رسیم و هر چه که به گذشته برمی‌گردیم به نهاد‌های آموزش عالی همچون ربع رشیدی، نظامیه‌ها و در نهایت به جندی‌شاپور می‌رسیم.

وی افزود: بر اساس مصوبه اولین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۳ که با حضور رئیس‌جمهوری برگزار شد، سابقه دانشگاه جندی‌شاپور به دانشگاه تهران منضم شد و شورای عالی انقلاب فرهنگی مأموریتی به دانشگاه تهران سپرد تا برای اینکه دانشگاه‌ها به‌ویژه دانشگاه تهران نقش محوری تمدن سازی را ایفا کنند، طرح جامعی ارائه شود و برای ارتقای فرهنگ و تمدن ایرانی-اسلامی بر محور نهاد علم تلاش شود. اساتید، دانشجویان و پژوهشگران دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران می‌توانند نقش‌آفرینی ویژه‌ای در این زمینه داشته باشند.

رئیس دانشگاه تهران ادامه داد: وقتی به سیره نظری و عملی شهید مطهری نگاه می‌کنیم، ملاحظه می‌شود که ایشان استاد و معلمی در تراز دانشگاه تمدن ساز است و شخصیتی است که نقش تمدن سازی را به اندازه چند نهاد علمی ایفا کرده است؛ لذا انتظار می‌رود اساتید دانشگاه همین نقش را ایفا کنند تا بتوانیم به اهداف تمدن سازی دانشگاه نائل شویم. آثار و نوشته‌های شهید مطهری همان چیزی است که نیاز امروز ما است و هیچ وقت کهنه نمی‌شود. یکی از مهم‌ترین منابع ما در زمینه مطالعه تمدن سازی دانشگاه، آثار شهید مطهری است که باید به سهم خودمان در تقویت این مجموعه تلاش کنیم.

مقیمی در پایان از برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران زمین هم‌زمان با نود سالگی دانشگاه تهران خبر داد و گفت: بر اساس آثار شهید مطهری، دانشگاه جندی‌شاپور نقطه عطفی است که وجوه مشترکی را برای تمدن اسلامی و ایرانی ایجاد کرد. امروز اگر می‌خواهیم به تمدن نوین اسلامی ایرانی دست یابیم، دانشگاه باید یکی از مهم‌ترین کانون‌های توجه ما باشد؛ لذا امروز به شدت به آثار شهید مطهری نیاز داریم تا با رویکرد دانشگاه تمدن ساز بتوانیم آثار مورد نیاز درباره قدمت نهاد علم در ایران را استخراج و نقشه راهی بر اساس اندیشه شهید مطهری تنظیم کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهلت ثبت نام پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد پیام نور تمدید شد
  • ۶۵ استاد نمونه کشوری تجلیل شدند
  • نارضایتی متقاضیان از تاخیر در تحویل خودروی جک اس ۵
  • مقیمی: سابقه دانشگاه جندی‌شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • سابقه دانشگاه جندی شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • بنا‌های تاریخی اردبیل برای احیا به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • غزه امروز دایره المعارف پرآوازه بی‌اخلاقی‌های غرب است
  • اعلام اسامی اساتید نمونه کشوری/ چهار معاون وزیر علوم در بین برگزیدگان
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!