Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی آسوشیتدپرس، استفانو سیوییر نماینده کمیساریای عالی آوارگان سازمان ملل در اردن، گفت از زمان بازگشایی گذرگاه جابر در 15 اکتبر، سه هزار و 885 آواره سوری از اردوگاه آوارگان ازرق در اردن به سوریه بازگشته اند.
اردوگاه آوارگان ازرق اردن، مکانی است که بسیاری از کسانی که از جنگ داخلی سوریه فرار کرده اند، به آنجا پناه برده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان اردوگاه مواد اساسی لازم برای حفظ این آوارگان را دارند، اما کمیساریای عالی آوارگان سازمان ملل می گوید آوارگان بطور پیوسته در حال بازگشت به وطنشان هستند. این اردوگاه سال 2014 در منطقه بیابانی غرب ازرق احداث شد و قابلیت نگهداری بالغ بر 50 هزار آواره را دارد.
بر اساس آمار سال 2018 کمیساریای عالی آوارگان سازمان ملل، از 8 هزار و 823 سرپناه در داخل این اردوگاه استفاده می شود، و در سه مورد از هر ده خانوار، یک زن سرپرست خانوار است. همچنین بر اساس برآورد این سازمان، بیش از 57 درصد جمعیت این اردوگاه کودک هستند، که بیش از 200 تن آنها کودکان صغیر بی سرپرست هستند. استفانو سیوییر، نماینده کمیساریای عالی آوارگان سازمان ملل در اردن، گفت از زمان بازگشایی گذرگاه جابر در 15 اکتبر، سه هزار و 885 آواره سوری به سوریه بازگشته اند. این در حالی است که دولت اردن بازگشت چهار هزار و 300 نفر را ثبت کرده است. اما سیوییر می گوید پایگاه داده های این سازمان بازگشت سه هزار و 885 نفری را که نامشان در این سازمان ثبت شده است، تایید می کند. نام بسیاری از آوارگانی که در اردن زندگی می کنند، در کمیساریای عالی آوارگان سازمان ملل ثبت شده است.
بنا بر اعلام مقامات اردنی، بیش از یک میلیون و 300 هزار آواره سوری از سال 2011 در اردن زندگی کرده اند. کمیساریای عالی آوارگان سازمان ملل می گوید نام 647 هزار نفر در این سازمان ثبت شده است و حدود 126 هزار نفر در اردوگاههای آوارگان به سر می برند. سیوییر افزود، بازگشت آوارگان بطور داوطلبانه است اما هر گونه کاهش بیشتر بودجه ممکن موجب تشدید فشار برای بازگشت آنان به سوریه شود. وی همچنین گفت بیشتر سه هزار و 885 نفری که به سوریه بازگشتند، از منطقه درعا هستند که در هفته های اخیر ثبات نسبی در آن برقرار شده است. سیوییر تصریح کرد از سال 2016 تا ژوئن 2018 بازگشت حدود 17 هزار آواره سوری ثبت شده است. وی گفت آمار منتشر شده توسط سازمان های دیگر که فراتر از 30 هزار نفر است، درست نیست و بازتاب تردد عمومی در مرز است. نماینده کمیساریای عالی آوارگان سازمان ملل در اردن گفت: ”تجارت زیادی در مرز صورت می گیرد. در واقع بعضی ها دو، سه یا چهار بار در روز در مرز تردد می کنند. بنابراین، اگر هر ترددی را حساب کنید، روشن است که آمار خیلی بالاتر می شود.“
وی همچنین تصریح کرد، کمیساریای عالی آوارگان سازمان ملل شروع به همکاری با مقامات اردن در گذرگاه مرزی به منظور ایجاد توانمندی لازم برای مدیریت مناسب روند بازگشت آوارگان و ارائه اطلاعات در موقع لزوم کرده است.
وی تصریح کرد: ”هدف ما در حال حاضر حمایت از تصمیم آوارگان است. پس ما به آنها نمی گوییم که باید به کشورشان بازگردند.“ سیوییر از کشورهای کمک کننده خواست برای کمک به رشد سوریه، به کمک مالی برای نگهداری آوارگان در کشورهای میزبان ادامه دهند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: کميساريا آوارگان سازمان ملل اردن سوريه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۱۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قم؛ علی نیک با بیان اینکه روزانه حدود ۱۰۰ هزار نفر توسط ناوگان اتوبوسرانی جابجا می‌شوند، از آموزش اجباری رانندگان اتوبوسرانی خبر داد و افزود: ناوگان حمل‌ونقل عمومی نجات‌دهنده بسیاری از مسائل ازجمله مصرف سوخت، ترافیک و آلودگی هوا است.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم به تلاش برای بالا بردن متوسط تعداد جابجایی مسافر در روز اشاره کرد و گفت: حداکثر پیاده‌روی یک شهروند برای رسیدن به ایستگاه باید ۴۰۰ متر باشد و در تلاشیم هرچه سریع‌تر به ان مهم دست یابیم. 

وی با اشاره به در حال احداث بودن ایستگاه‌های سبز توسط شهرداری‌های مناطق افزود: دو خط رایگان گردشی اطراف حرم مطهر با ۶ دستگاه اتوبوس با هزینه ماهانه حدود ۵۰۰ میلیون تومان و خودرو‌های برقی در سه مسیر اطراف حرم از جمله اقدامات این سازمان برای رفاه حال زائران و مجاوران حرم مطهر بانوی کرامت است.


نیک، خدمت به مردم را هدف اصلی سیستم مدیریت شهری قم دانست و افزود: سال گذشته ۹۰ درصد اعتبارات ۱۸۵ میلیارد تومانی سازمان اتوبوسرانی بودجه در بخش درآمد‌ها و هزینه‌ها محقق شد.

مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری قم با اشاره به اینکه برای امسال هم ۲۷۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده گفت: در تلاشیم با تکنولوژی پیش برویم که نصب دوربین‌های نظارتی در ایستگاه‌ها و اتوبوس‌ها برای ارائه بهترین خدمات به مردم، گواه آن است.

دیگر خبرها

  • وضعیت ناگوار آوارگان غزه؛ وقتی جز کفن چیزی برای فرار از سرما وجود ندارد
  • (ویدئو) رقص و شادی دامادها روی دوش آوارگان غزه
  • می‌ترسم جنگ تمام شود و این زندگی ادامه داشته باشد!
  • خدمت‌رسانی ناوگان اتوبوسرانی قم به ۱۰۰ هزار نفر در روز
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان
  • روز ۲۱۲ طوفان‌الاقصی|بمباران رفح و ۳ اردوگاه آوارگان
  • شیفتگانِ آن عارفِ عاشق/ ایرانیان زیادی مرید و دلبسته امام صادق بودند، از عطار و بایزید بسطامی تا جابر ابن حیان
  • سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • بازگشت بیش از ۱.۵ میلیون مهاجر به افغانستان