Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  محققان طی مطالعه‌ای که در آن ۲۰۰۰ فرد بزرگسال که در ۱۲ ماه گذشته در بیرون غذا خورده بودند مورد بررسی قرار گرفتند. اینستاگرام و فسبوک نقش کلیدی برایشان داشت. بیش از یک سوم افراد این کار را برای تحت تأثیر قرار دادن دوستان و فالوورهایشان انجام می دادند و 42 درصد نیز صرفا به خاطر پیشنهاد دادن یک مکان خوب برای صرف غذا این کار را انجام می دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتربخوانید :زندگی با فیلتر اینستاگرام!

تحقیقات نشان داده اند، به طور کلی 40 درصد بزرگسالان غذاهایی را که در رستوران می خورند در شبکه های اجتماعی به اشتراک می گذارند که این تصاویر بیشترین لایک ها را در صفحات اینستاگرام و فیسبوک به خود اختصاص می دهند.

محققان طی مطالعه ای که در آن 2000 فرد بزرگسال ـ که در 12 ماه گذشته در بیرون غذا خورده بودند ـ مورد بررسی قرار گرفتند، اینستاگرام و فسبوک نقش کلیدی برایشان داشت. بیش از یک سوم افراد این کار را برای تحت تأثیر قرار دادن دوستان و فالوورهایشان انجام می دادند و 42 درصد نیز صرفا به خاطر پیشنهاد دادن یک مکان خوب برای صرف غذا این کار را انجام می دادند.

محققان می گویند: برخی افراد آنچنان ذوقی برای عکس گرفتن از غذاهایشان داشتند که از صاحبان رستوران درخواست می کنند، لامپ هایی برسر میزشان قرار دهند که باعث شود تصاویر با کیفیت بهتر و زیباتر گرفته شوند.

آنها همچنین اضافه می کنند: یکی دیگر از مزیت های به اشتراک گذاشتن عکس ها از نظر کاربران نیز این بود که آنها قبل از رفتن به رستوران ها نسبت به قیمت غذاها اطلاع پیدا می کردند و یا حتی می توانستند میزها را برای مناسبت های خاص به صورت آنلاین رزرو کنند.

کریستی موریس که بنیانگذار یک سایت بیزینسی معروف است، می گوید: هرچند رستورانها بواسطه مخاطبان شبکه های اجتماعی تبلیغ می شوند و ممکن است لحظه ای مشتریانی داشته باشند، رستوران ها نباید از این مسأله غافل شوند که در نهایت کیفیت غذای آنهاست که مشتری های آنها را در طول زمان نگه می دارد.

منبع: تابناک باتو

انتهای پیام/

کدام عکسها در اینستاگرام و فیسبوک بیشتر لایک می خورند؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۱۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلید کاهش وزن ؛ فقط کافی است این یک کار را انجام دهید

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، کارآزمایی افراد چاق و پیش دیابتی که مقدار کالری روزانه یکسانی مصرف می‌کردند- با اینکه یک گروه از برنامه رژیم فستینگ پیروی می‌کردند و گروه دیگر آزادانه غذا می‌خوردند- هیچ تفاوتی در کاهش وزن یا سایر شاخص‌های سلامتی نشان نداد.

دکتر «نیسا ماروثور» سرپرست تیم تحقیق و دانشیار پزشکی در دانشکده پزشکی جانز هاپکینز، نوشت: «مصرف بیشتر کالری‌ها در اوایل روز در طول مدت زمانی ۱۰ ساعته، وزن را بیشتر از مصرف آن‌ها در اواخر روز کاهش نداد.»

محققان خاطرنشان کردند که «شواهد نشان می‌دهد که وقتی بزرگسالان مبتلا به چاقی دوره غذا خوردن خود را به ۴ تا ۱۰ ساعت محدود می‌کنند، به طور طبیعی کالری دریافتی خود را حدود ۲۰۰ تا ۵۵۰ کالری در روز کاهش می‌دهند و طی ۲ تا ۱۲ ماه وزن کم می‌کنند.»

رژیم غذایی کتوژنیک چیست ؟ |خواص و عارضه های رژیم غذایی کتوژنیک را بدانید

اما اگر افراد فقط کالری روزانه خود را به همان میزان کاهش دهند، بدون اینکه برنامه غذایی خود را تغییر دهند، چه؟

کارآزمایی جدید شامل ۴۱ فرد مبتلا به چاقی و پیش دیابت بود.

شرکت کنندگان به یکی از دو رژیم غذایی اختصاص داده شدند.

بیست و یک نفر از آن‌ها فقط بین ساعت‌های ۸ صبح تا ۶ بعد از ظهر غذا می‌خوردند و بیشتر کالری خود را قبل از ساعت ۱۳ مصرف می‌کردند.

۲۰ شرکت‌کننده دیگر با الگوی منظم‌تری غذا خوردند، در هر زمانی بین ساعت ۸ صبح تا نیمه‌شب غذا خوردند و بیشتر کالری‌های روزانه خود را بعد از ساعت ۵ بعد از ظهر دریافت کردند.

نتیجه نهایی: محققان هاپکینز دریافتند که پس از ۱۲ هفته، تفاوت قابل توجهی در کاهش وزن بین دو گروه وجود نداشت.

افرادی که رژیم فستینگ داشتند به طور متوسط کمی بیش از ۲ کیلوگرم وزن از دست دادند، در حالی که افرادی که طبق برنامه منظم غذا می‌خوردند کمی بیشتر، حدود ۲.۵ کیلوگرم وزن کم کردند.

تیم همچنین تفاوت معنی داری در تغییرات قند خون بین دو گروه مشاهده نکرد.

نتیجه گیری: افراد چاق و پیش دیابتی ممکن است با کاهش کالری روزانه بدون پیروی از رژیم غذایی فستینگ که کالری را به همان میزان کاهش می‌دهد، وزن شأن کاهش یابد.

کد خبر 846875 برچسب‌ها چاقی خبر مهم رژیم غذایی

دیگر خبرها

  • خالق تیک‌تاک شایعه‌ها را تکذیب کرد: برنامه‌ای برای فروش این شبکه اجتماعی نداریم
  • تاکید نماینده ولی فقیه بر رسیدگی بیشتر مسئولان به آسیب های اجتماعی
  • هکر حرفه ای حساب‌های بانکی اشنویه دستگیر شد
  • باکتری‌های درون دهان از تعداد کل انسان‌های زمین بیشتر است!
  • هکر حرفه‌ای حساب‌های بانکی در اشنویه دستگیر شد
  • دستگیری ۱۸ شیاد کنکوری | بیش از ۱ میلیون دنبال‌کننده در صفحات مجازی متقلبان | خطر آسیب جدی در کمین داوطلبانی که فریب می‌خورند
  • کلید کاهش وزن ؛ فقط کافی است این یک کار را انجام دهید
  • هشدار برای تغییر تعادل جنسیتی دانشگاه‌ها
  • «به افق فلسطین» وایرال می‌شود اما نه به هر قیمتی!/ مخاطب افت نکرد
  • برخی تیم‌ها گل‌های عجیب می‌خورند!