Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر کوروش فرزین در گفت‌وگو با ایسنا، درباره چگونگی  بازنشستگی کارمندان دولت که بیمه سلامت دارند، گفت: کارکنان دولت عمدتا دو صندوق برای خدمات بیمه‌ای خود دارند، یک صندوق بیمه سلامت است که برای بحث درمان کارکنان دولت است و حق بیمه درمان از حقوق آن‌ها کسر می‌شود و یک سهمی هم برای بازنشستگی و حقوق مستمری از حقوق‌شان کسر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سهمی که برای بازنشستگی از حقوق این کارکنان کسر می‌شود،  به صندوق بازنشستگی کل کشور واریز می‌شود. این در حالیست که در سازمان تامین اجتماعی این دو موضوع یعنی حق بیمه درمان و سهم بازنشستگی، در یکدیگر ادغام هستند.

مدیرکل بیمه سلامت استان تهران افزود: برای بازنشستگان بیمه سلامت بعد از بازنشستگی، دفترچه بیمه سلامت صادر می‌شود با این تفاوت که دفترچه از حالت شاغل به مستمری‌بگیر تغییر می‌کند.

فرزین همچنین با اشاره به قرارداد این سازمان بیمه‌گر با ۶ هزار مرکز درمانی در استان تهران افزود: حدود ۱۰۴ بیمارستان نیز با بیمه سلامت قرارداد دارند که از این تعداد، ۵۳ بیمارستان دولتی و مابقی خصوصی،  خیریه و یا دولتی غیر دانشگاهی مانند بیمارستان‌های وابسته به نیروی مسلح یا تامین اجتماعی هستند.

به گفته وی، حدود ۳هزار پزشک نیز در تهران با سازمان بیمه سلامت طرف قرارداد هستند که هزار تن از آنها متخصص و حدود ۲هزار تن نیز پزشک عمومی هستند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۱۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد

صدراله بابلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه هزینه برای آموزش به نوعی سرمایه گذاری است، اظهار کرد: ثمره این سرمایه گذاری رشد علمی، اشتغال، بهره‌وری و کمک به احیای صنعت را در پی دارد.

وی به برگزاری دوره آموزشی پیش رفته فرش‌بافی در راستای توسعه هنر فرش و ایجاد اشتغال توسط اداره صَمت در این شهرستان به صورت رایگان اشاره کرد و افزود: این آموزش‌ها برای ۳۵ نفر از علاقمندان هنر فرش‌بافی به میزان سه هزار و ۵۰۰ نفر ساعت از تاریخ ۵ اردیبهشت تا ۲۵ اردیبهشت ماه سال جاری در حال برگزاری است.

فرماندار شهرستان سرپل ذهاب ضمن تقدیر و تشکر از برگزار کنندگان این دوره، گفت: ثمره این دوره‌های آموزشی اشتغال و کمک به احیای صنعت فرش و قالی‌بافی خواهد بود.

بابلی خاطر نشان کرد: در این شهرستان حدود ۷۰۰ بافنده در قالب بیمه‌های تأمین اجتماعی و روستایی و عشایری بیمه قالی‌بافی دارند.

وی تعداد اعضا اتحادیه تولید کنندگان فرش دستباف شهرستان سرپل ذهاب را حدود ۹۰۰ نفر اعلام کرد و ادامه داد: تولید فرش پتانسیل خوبی در این شهرستان محسوب می‌شود و انتظار است دوره‌های آموزشی فرش‌بافی به‌صورت مستمر در سایر نقاط این شهرستان برگزار شود.

کد خبر 6098836

دیگر خبرها

  • جزییات تازه‌ترین تغییر سن و شرط بازنشستگی
  • سن بازنشستگی تغییر کرد
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • ۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد
  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • تخفیف بیمه سلامت برای دهک‌‌های ۶ تا ۹ درآمدی
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود