Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@17:25:44 GMT

رشته علوم آزمایشگاهی نیازمند توجه بیشتری است

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۵۲۱۸۲

رئیس بورد علوم آزمایشگاهی کشور گفت: متاسفانه به میزانی که رشته‌های بالینی مورد توجه هستند، به رشته علوم آزمایشگاهی توجه نشده است.

به گزارش ایسنا، محمد جواد غروی در جلسه‌ای که به منظور امکان‌سنجی راه‌اندازی رشته علوم آزمایشگاهی در کاشمر برگزار شده بود، عنوان کرد: مجبور هستیم پیگیر درخواست‌های تمام دانشگاه‌های علوم پزشکی در کشور باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: هرچند به مشکلات همه دانشگاه‌ها واقف هستیم و برای رفع آن‌ها در حد توان تلاش می‌کنیم اما با توجه به موضوعی که اخیرا برای اجرای طرح آمایش مطرح شده، رشته‌ها نیز براساس آن تقسیم‌بندی می‌شوند.

رئیس بورد علوم آزمایشگاهی کشور گفت: با توجه به اینکه برخی دانشکده‌ها جایگاه شغلی ندارند افزایش تعداد دانشجویان مشکل‌ساز شده و از سویی برای تامین پزشک نیز کمبود داریم.

وی عنوان کرد: به میزانی که به رشته‌های بالینی توجه شده به علوم آزمایشگاهی توجه نمی‌شود، متاسفانه رشته علوم آزمایشگاهی مظلوم واقع شده و محروم است.

غروی با تاکید بر برگزاری کلاس‌های آموزشی، عنوان کرد: به خاطر مشکلات پیش‌رو تمایلی به توسعه رشته‌های مختلف نداریم.

تلاش برای راه‌اندازی دانشکده پیراپزشکی

در ادامه نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی گفت: کاشمر در حوزه سلامت طی سال‌های اخیر پیشرفت‌های بسیار خوبی داشته است.

بهروز بنیادی افزود: با توجه به اینکه کاشمر در بخش درمان جمعیتی بالغ بر 500 هزار نفر را از شهرستان‌های خلیل‌آباد، بردسکن، مه‌ولات، بجستان و خود این شهرستان تحت پوشش دارد، از پتانسیل بسیار بالایی در حوزه درمان برخوردار است.

وی اظهار کرد: هرچه دانشکده‌های سلامت مانند کاشمر تقویت شوند، دانشجویان بهتر خواهند توانست فعالیت کنند، با وجود اینکه تمام امکانات فراهم شده ولی افزایش برخی رشته‌ها مانند علوم آزمایشگاهی در شهرستان‌های کوچک کمک‌های اساسی به منطقه در بخش‌های مختلف می‌کند.

بنیادی گفت: امیدواریم مسئولان با جذب و راه‌اندازی این رشته در مجتمع آموزش عالی سلامت کاشمر موافقت کنند، از وزیر بهداشت درخواست داشته‌ایم که در کنار دانشکده پرستاری با راه‌اندازی دانشکده پیراپزشکی نیز موافقت کنند که مسیر آن در وزارتخانه مربوطه در حال طی شدن است.

افزایش نرخ جمعیت در ‌دانشگاه‌های دولتی

در این جلسه فرماندار کاشمر گفت: وجود مراکز آموزش عالی و دانشگاهی در مناطق دورافتاده به خصوص در مناطقی که بارجمعیتی بالایی دارند از اهمیت بیشتری برخوردار است و موضوع حیاتی برای توسعه است.

محمدعلی نبی‌پور افزود: شاید از نگاه آکادمیک منطقی نباشد که توسعه منطقه‌ای دانشگاه و گسترش آن بدون نظر کارشناسی انجام پذیرد، اما تاکید ما بر این است که آمایش سرزمین جدی گرفته شود.

وی عنوان کرد: هرچند جمعیت منطقه ترشیز بالغ بر 400 هزار نفر است اما از سایر شهرستان‌ها هم برای درمان به این منطقه می‌آیند.

وی با تقدیر از کمک‌های خیرین در حوزه سلامت گفت: با وجود مشکلات دولت در بخش اعتبارات، خیرین طی سه سال گذشته بالغ بر 15 میلیارد تومان به حوزه سلامت شهرستان کمک کرده‌اند.

نبی‌پور بیان کرد: رشته‌ علوم آزمایشگاهی که درخواست راه‌اندازی آن شده، متقاضیان بسیاری در کاشمر دارد.

فرماندار کاشمر از افزایش نرخ جمعیت در دانشگاه‌های دولتی به دلیل مشکلات اقتصادی خبر داد و اظهار کرد: مرکز آموزش عالی کاشمر به نسبت سال قبل 25 درصد بیشتر متقاضی داشته است.

اکنون مجتمع آموزش عالی سلامت کاشمر در سه رشته کاردانی فوریت‌های پزشکی، کارشناسی پرستاری و سلامت دهان و دندان 180 دانشجو دارد.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۲۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه

این کارگاه با تخصیص یک میلیارد تومان توسط بانوی خیر خانم کاظمی تجهیز و در فضای به مساحت ۱۰۰ متر مربع به بهره برداری رسید.

امام‌جمعه مراغه در این مراسم گفت: برای ایجاد اشتغال پایدار در جامعه توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور یک ضرورت است.

حجت الا سلام والمسلمین پور محمدی افزود: افزایش زیر ساخت‌های هنرستان‌ها بهترین امکان برای آموزش نیروی کار ماهر برای کشور است.

مدیر هنرستان شهید شکاری مراغه، گفت: خیران شهرستان در سال تحصیلی جاری برای خرید تجهیزات یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان کمک و مشارکت کرده اند.

هادی فاتح افزود: با توجه به تحصیل ۷۰۰ دانش آموز در این هنرستان توسعه فعالیت‌ها اموزشی نیازمند مشارکت و حمایت خبران است.

وی اضافه کرد: با توجه به عمر ۵۰ ساله این هنرستان پوشش سقف کارگاه‌ها و آسفالت محوطه به شدت نیازمند بهسازی است.

به گفته، تعویض روغنی و کلینیک خودرو و کلاس هوشمند برق برای کرکره برقی، دوربین‌های مدار بسته راه اندازی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • افتتاح کارگاه کامپیوتری هنرستان فنی شهید شکاری مراغه
  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • ترویج اهدای عضو نیازمند فرهنگ سازی بیشتر است
  • رئیس انجمن دکترای علوم آزمایشگاهی تشخیص طبی ایران : آزمایشگاه‌های تشخیص‌طبی در بین گروه‌های پزشکی دارای کمترین شکایت هستند
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • متخصص حوزه انفورماتیک سلامت بیان کرد؛ نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها