Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون درمان وزارت بهداشت گفت: با اجرایی شدن طرح تحول نظام سلامت در کشور شاهد کاهش چشمگیر هزینه های مردم در بخش بستری بودیم اما ۹۰ درصد هزینه‌های مردم در حوزه سلامت مربوط به مراجعه سرپایی است.

به گزارش ایسنا قاسم جان بابایی در حاشیه جلسه شورای برنامه ریزی شهرستان آستانه اشرفیه گفت: در دو سال اخیر اقدامات خوبی برای بهبود زیرساخت‌های حوزه سلامت گیلان شروع شده است و تلاش می‌شود با حمایت وزارت بهداشت و سایر دستگاه‌های دولتی، استان گیلان به جایگاه واقعی خود در حوزه سلامت دست یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که محرومیت‌های حوزه سلامت گیلان، ریشه در سنوات گذشته دارد، خاطرنشان کرد: با توجه بیشتر به مراکز درمانی دولتی، بار هزینه های درمان کاهش خواهد یافت و مردم از خدماتی که در آن بخش‌ها ارایه می‌شود، منتفع می‌شوند.

جان بابایی با بیان اینکه ۹۰ درصد هزینه‌های مردم در حوزه سلامت مربوط به مراجعه سرپایی است، گفت: با اجرایی شدن طرح تحول نظام سلامت در کشور، هزینه های مردم در بخش بستری کاهش چشمگیری یافته است ولی هنوز مردم برای دسترسی به خدمات سرپایی هزینه‌های زیادی را متحمل می شوند که نیاز به اقدامات اساسی در این حوزه دارد.

وی با بیان این مطلب که با راه‌اندازی کلینیک‌های ویژه بسیاری از مشکلات این حوزه رفع می‌شود، اظهارکرد: در راستای ارتقای سلامت استان گیلان باید همه دستگاه‌های دولتی با دانشگاه علوم پزشکی گیلان مشارکت بیشتری داشته باشند.

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به اینکه هیچ بیمارستان دولتی در شهرستان‌ها سود آور نیست، گفت: وزارت بهداشت به دنبال کسب سود در بیمارستان‌ها نیست ولی مهم است باید این بیمارستان‌ها برای ارایه خدمات به مردم سرپا بمانند و همه دستگاه‌های اجرایی از قبیل اداره برق، گاز و آب فاضلاب باید در این زمینه همکاری کنند.

جان بابایی، وجود بقعه متبرکه سید جلال الدین اشرف در آستانه اشرفیه را نعمت بزرگی برای این شهرستان عنوان و تصریح کرد: اداره اوقاف می‌تواند در بسیاری از مسایل حوزه سلامت کمک کند.

وی توسعه فضای فیزیکی درمانی، تسریع در ساخت کلینیک ویژه و راه اندازی بیمارستان محلی در کیاشهر، افزایش تخت های ICU ، تامین یک دستگاه اکو، یک دستگاه سونوگرافی، یک دستگاه سی تی اسکن و توسعه تخت‌های دیالیز را از اولویت‌های وزارت بهداشت برای شهرستان آستانه اشرفیه برشمرد.

 استقرار اورژانس هوایی در لاهیجان

جان‌بابایی در جلسه شورای برنامه‌ریزی لاهیجان با اشاره به کمبود تخت‌های بیمارستانی در شهرستان آستانه اشرفیه گفت: برای رفع نیاز مردم منطقه، بیمارستان محلی در کیاشهر راه اندازی می‌شود.

وی با اشاره به پروژه‌های ناتمام سنوات گذشته دانشگاه گفت: تخت‌های بیمارستانی فعلی جوابگو نیاز شهرستان آستانه اشرفیه نیست. در این زمینه برای رفع نیاز مردم منطقه، بیمارستان محلی در کیاشهر راه اندازی می‌شود.

معاون درمان وزارت بهداشت توسعه تخت‌های ویژه و کلینیک‌های تخصصی را نیاز شهرستان آستانه دانست و برای توسعه تخت‌های ویژه، تجهیز شهرستان به یک دستگاه سی تی اسکن، سونوگرافی و اکو و تامین نیروی انسانی متخصص، قول مساعد داد.

جان بابایی بر استفاده بهینه از فضای فیزیکی موجود تاکید کرد و تصریح کرد: اولویت وزارت بهداشت افزایش برخورداری مردم از خدمات سلامت است.

وی بر ضرورت توسعه تخت‌های ویژه در لاهیجان نیز تاکید کرد و گفت: راه‌اندازی مرکز درمان بستر دیلمان باید تسریع شود. در این خصوص در صورت عدم واگذاری طرح مذکور به بخش خصوصی، وزارت بهداشت برای تجهیز و تسریع در ساخت آن مشارکت می‌کند.

معاون درمان وزارت بهداشت همچنین برای توسعه خدمات تشخیصی در لاهیجان اعلام آمادگی کرد و گفت: راه اندازی یک دستگاه سی تی اسکن، توسعه خدمات دیالیز و توسعه خدمات اورژانس،اختصاص یک دستگاه آمبولانس به پایگاه ۱۱۵ ناصرکیاده و راه اندازی اورژانس هوایی در لاهیجان از دستاوردهای سفر اخیر است. در این زمینه تامین نیروهای متخصص و توسعه فضای فیزیکی در بیمارستان پیروز جهت ادغام دو بیمارستان ۲۲ آبان و سید الشهدا باید در اولویت قرار بگیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دکتر جان بابایی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۲۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان

فرماندار همدان گفت: به مدد زحمات و تلاش‌های انجام شده نظام مقدس جمهوری اسلامی در حوزه سلامت، بهداشت و درمان، وضعیت کشور در منطقه و حتی در جهان به لحاظ بسیاری از شاخص‌ها مطلوب است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، مسلم مخفی امروز _پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در کارگروه سلامت شهرستان همدان در حوزه سلامت، بهداشت و درمان، اظهار کرد: وضعیت کشور در ارتقای امید به زندگی، کاهش چشمگیر بیماری‌های واگیردار، ساخت بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی، قابل مقایسه با بسیاری از کشورهای همسطح خود نیست و در منطقه نیز پیشرفت‌های ایران بسیار چشمگیر است.

وی افزود: از ابتدای استقرار دولت مردمی، هفت پایگاه سلامت با اعتباری بالغ بر ۴۵ میلیارد تومان در سطح شهرستان همدان احداث شده و بهره‌برداری رسیده است.

فرماندار همدان ادامه داد: امسال و در آستانه هفته سلامت، کلنگ‌زنی مرکز سلامت امام سجاد (ع) با اعتباری بالغ بر ۳۰ میلیارد تومان و افتتاح مرکز جامع سلامت سلطانی نیز با اعتبار ۱۱ میلیارد تومان از محل اعتبارات سفر رئیس‌جمهور انجام شد و به امید خدا خدمات خوبی به مردم ارائه می‌دهند.

مخفی اضافه کرد: اطلاع‌رسانی در حوزه سلامت یک امر مستمر است و تنها مناسبتی و در هفته سلامت نیست.

وی با قدردانی از اصحاب رسانه برای اطلاع‌رسانی خوب در موضوع سلامت آب شرب همدان، گفت: اداره آب و فاضلاب، نیروی انتظامی و مرکز بهداشت نسبت به ممانعت از استفاده فاضلاب برای کشاورزی، اقدام جدی و فوری داشته باشند.

کد خبر 747840

دیگر خبرها

  • امکانات حوزه سلامت خوشاب فقط برای ۲۵ درصد جمعیت کفایت می‌کند
  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • راه‌اندازی ۷ ایستگاه سلامت و خانه بهداشت در شهرستان همدان
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • ۷۰ درصد پروژه‌های سازمان ثبت مربوط به حدنگاری است
  • بیش از 95 درصد مردم چهارمحال و بختیاری به شاخص‌های سلامت دسترسی دارند