Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب از گرگان، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی ظهر امروز در خطبه‌های عبادی‌سیاسی نماز جمعه گرگان اظهار کرد: مسؤولان فرصت خدمتگزاری را قدر بدانند، دوران مسوولیتی یک زمان است که همیشه وجود ندارد و مدیران باید از این فرصت استفاده کنند.

وی با اشاره به سالروز ولادت امام حسن عسکری(ع) گفت: عمر امام حسن عسکری(ع) بسیار کوتاه بود و در 29 سالگی به شهادت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



امام جمعه گرگان  با اشاره به حضور امام حسن عسکری(ع) در روز سوم ربیع‎الثانی به گرگان بیان کرد: راه عبودیت و بندگی خداوند آنطور که انسان می‎خواهد باز نیست و از امام زمان (عج) می‎خواهیم در آستانه سالروز ولادت امام حسن عسکری(ع) توفیق بیشتر در راه بندگی خداوند را به ما عنایت کنند.

نورمفیدی با اشاره به ورود حضرت معصومه (س) به ایران برای زیارت امام رضا(ع) بیان کرد: وقتی حضرت معصومه (س) پس از ورود به ایران وارد ساوه شدند درگیری رخ داد و عده‎ای از همراهان ایشان به شهادت رسیدند و حضرت معصومه(س) پس از این اتفاق به قم آمدند و پس از 17 روز رحلت کردند.

وی تأکید کرد: حضور و دفن حضرت معصومه (س) در شهر مقدس قم موجب شد نشر معارف دینی و اسلامی از قم به عالم منتشر شود.

حوزه و دانشگاه نیازهای زمان را بشناسند

نماینده ولی فقیه در گلستان با اشاره به 27 آذرماه سالروز شهادت آیت‎الله مفتح گفت: ایشان علاوه‎بر حوزه در دانشگاه نیز دارای نام و آوازه بودند و به دست منافقین کوردل به شهادت رسیدند که به احترام ایشان که شخصیت علمی و دانشگاهی بودند روز 27 آذر به‎عنوان روز وحدت حوزه و دانشگاه نامگذاری شد.

نورمفیدی تصریح کرد: حوزه و دانشگاه یک مرکز علمی هستند و نیازهای جامعه اسلامی را برطرف می‎کنند، دانشگاه با تدریس زمینه‎های مختلف علوم زندگی مردم را رونق و صفا می‎دهد و حوزه زندگی معنوی مردم را رونق می‎بخشد که هر دو نیاز جامعه هستند.

وی با بیان اینکه مردم بدون دین و علم نمی‎توانند زندگی کنند، ابراز کرد: دین به زندگی انسان صفا، روشنایی، آرامش و اطمینان می‎دهد و اعتقاد داریم علم و دین دو شعبه از یک حقیقت هستند.

امام جمعه گرگان  خاطرنشان کرد: قبل از انقلاب اسلامی دشمن سعی می‎کرد این دو شعبه را از هم جدا کند و حوزه و دانشگاه را علیه یکدیگر ترغیب کند اما بعد از انقلاب اسلامی امام راحل به این مهم عنایت داشتند و به همین دلیل سالروز شهادت آیت‎الله مفتح به عنوان روز حوزه و دانشگاه نامگذاری شده است.

نورمفیدی تأکید کرد: حوزه و دانشگاه جایگاه خود را بشناسند و نیازهای زمان را تشخیص دهند و در شرایط امروز کشور به وظایف خود عمل کنند.

وی با بیان اینکه نخبگان جامعه در حوزه و دانشگاه تربیت می‎شوند، اذعان کرد: وحدت بین حوزه و دانشگاه باید تقویت شود و امیدواریم پیوند و وحدت بین حوزه و دانشگاه برای عزت و استقلال کشور همیشه مستدام باشد.

امام جمعه گرگان  در بخش دیگر از سخنانش به گرانی‎ اجناس و کالاها انتقاد کرد و یادآور شد: متأسفانه این روزها گرانی‎ها بیداد می کند و فریاد مردم به هر شکلی بلند است و از شرایط موجود گله و شکایت می‎کنند که حق هم دارند.

نورمفیدی ادامه داد: زمانی نرخ ارز و قیمت سکه افزایش می‎یافت و به تبع آن قیمت اجناس هم گران‎تر می‎شد اما در روزهای اخیر که قیمت ارز و سکه کاهش یافته با گرانی قیمت اجناس مواجه هستیم که این برای مردم قابل تحمل نیست.

عده‌ای در بازار آشفته اقتصادی می‌خواهند بار خود را ببندند

نماینده ولی فقیه در گلستان تأکید کرد: دولت، مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه و مسؤولان استانی دست به دست یکدیگر بدهند و از گرانی ایجاد شده که دارد شکننده می‎شود جلوگیری کنند و برای این مشکل که رها شده تدبیر بیاندیشند.

وی با بیان اینکه متأسفانه هر کسی اجناس را به قیمت دلخواه می‎فروشد که این مسأله خطرناک است، گفت: این همان خواست دشمن است و شاید دشمن کارهایی را برای حل نشدن مشکل اقتصادی و گرانی انجام می‎دهد و در شرایط لازم است دولت و مجلس و قوه قضاییه پدیده گرانی و مشکل اقتصادی را تدبیر کنند.

امام جمعه گرگان  اضافه کرد: متأسفانه در گرانی ایجاد شده تعزیرات حکومتی تحرکی ندارد و تکان نمی‎خورد و بنده از سوی همه مردم تقاضا دارم این مشکل رفع شود، نمی‎خواهم همه مردم را زیرسوال ببرم اما عده‎ای می‎خواهند در این بازار آشفته بار خود را ببندند که به آنها هشدار می‎دهم از خشم مردم بترسند و بدانند خشم مردم کوه را از جای می‎کند.

نورمفیدی به تظاهرات مردمی در کشور فرانسه اشاره کرد و افزود: خداوند متعال پشتیبان مردم محروم است و از مسؤولان می‎خواهیم برای گرانی تدبیری بیاندیشند و در استان گلستان نیز تعزیرات حکومتی تحرکی داشته باشند و با گرانی‎ها مقابله کنند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۵۲۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه ۲۳ میلیارد ریالی برای مدرسه غیرانتفاعی متخلف

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل از اعمال جریمه ۲۳ میلیارد ریالی برای مدرسه متخلف در اردبیل خبر داد. - اخبار استانها -

علی رحیمی‌آذر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، گفت: به دنبال شکایت شهروندان بابت پرداخت اضافی پیش ثبت‌نام یکی از مدارس غیرانتفاعی در اردبیل، این واحد آموزشی به دلیل تکرار تخلفات به 23 میلیارد ریال جریمه محکوم شد.

وی تصریح کرد: هم استانی‌ها باید موارد گرانفروشی را در پیش ثبت‌نام مدارس به تعزیرات حکومتی گزارش دهند تا از طریق سامانه اینترنتی 135 تعزیرات حکومتی شکایت‌ها را پیگیری کرده و نسبت به تشکیل پرونده و برخورد تعزیراتی اقدام قانونی انجام شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل گفت: هرگونه دریافت مبلغ وجه اضافی در پیش ثبت‌نام مدارس غیرقانونی است و هیچ یک از واحدهای آموزشی حق ندارند مبالغ مازادی را دریافت کنند.

رحیمی‌آذر افزود: دریافت هر مبلغی بالاتر از میزان قانونی در پیش ثبت‌نام مدارس طبق مصوبه آموزش و پرورش تخلف بوده و متخلفان تحت عنوان گران‌فروشی محکوم خواهند شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: در کنار رصد دقیق فعالیت‌های آموزشی، همکاران ما در شهرستان‌های مختلف در صورت تخلف رخ داده از سوی واحدهای آموزشی نسبت به تشکیل پرونده اقدامات قانونی در برخورد با متخلفان در دستور کار خواهد بود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل به گشت مشترک و بازدید سرزده از کارخانجات تولید آرد با همکاری غذا و دارو و غله اشاره کرد و ادامه داد: کارخانجات تولید و پخش آرد اردبیل زیر ذره‌بین گشت‌های تلفیقی قرار دارند.

رحیمی‌آذر اضافه کرد: ارزیابی کیفیت آرد و مراحل تولید محصول مورد مصرف در نانوایی‌ها و کارخانجات آرد شهر اردبیل سعی بر این است تا با متخلفان برخورد شده و گندم ذخیره شده در سیلوها نیز مورد بررسی و رصد دقیق قرار گیرد.

وی بیان کرد: این بازرسی‌‌ها در راستای نظارت بر رعایت استانداردهای ملی انجام شده و نحوه تولید و توزیع آرد نیز به دقت پایش می‌شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان اردبیل یادآور شد: با توجه به اهمیت سلامت غذایی، شهروندان نیز چند نمونه آرد را برای آزمون به آزمایشگاه تهیه کرده بودند که با ما نظارت دقیق سعی کردیم نظارت‌های خود را در این حوزه تقویت کنیم.

انتهای پیام/131

  

دیگر خبرها

  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد
  • جریمه ۲۳ میلیارد ریالی برای مدرسه غیرانتفاعی متخلف
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • ۲۵۴۳ مورد بازرسی از واحدهای صنفی محلات انجام شد
  • رسیدگی به هزار و ۳۵۸ پرونده تخلف در تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد
  • نهاد‌های اقتصادی نباید سرمایه گذار را دغدغه‌مند کنند
  • مجازات قاچاقچی نوشابه انرژی زا
  • ورود بیش از ۱۳۰۰ پرونده تخلفاتی به تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد
  • اجرای طرح نظارت بر بازار لاستیک خودرو در مازندران
  • ضبط ۷۰۰ کیلوگرم لاشه گوشت مرغ در کرمانشاه